Tělísko Mirena

Napsat příspěvek
Velikost písma:
40
28.2.14 00:14

@bartsch @Olion děkuji za názory. Lékaři důvěřuji. Vcelku si byl jistý, že bych otěhotnět neměla, že sliznice je nizoučká (ale to jsem byla čerstvě po MS, kterou jsem měla trochu silnější než ty předešlé).Venku není a prý ani nebude, je prý cca 6 cm od branky.No tak uvidím, co mi řekne po příští kontrole, doufám, že už si „sedla“ a nikam se nebude stěhovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
23.3.14 06:53

Vrácení finanční částky od výrobce

Má někdo prosím zkušenost s vrácením částky za Mirenu? Mirenu mám od srpna minulého roku, stále krvácím a dr se mě snaží léčit, zatím bez úspěchu. Včera jsem byla na kontrole, kdy jsem byla rozhodnutá nechat si jí už vyndat, ale řekla mi, že chci-li částku vrátit, musí být léčba rok. Aby jako byla vyčárpána všechna řešení. Nechám-li si jí vyndat ted, tak mi prý nic nevrátí. Takže jsem převzala včera antikoncepci v práškách na tři měsíce jako léčba ke krvácení s Mirénou. Najednou i z ní vypadlo, že již měla případy s krvácením rok, což mi na začátku neřekla, když jsem se jí ptala, říkala, že max tři měsíce…jsem ze toho již otrávená, ale zase 6000,– jen tak vyhodit se mi taky nechce. :cert: Budu-li krvácet i pak, pak na ambulanci k Apolináři a pak, že budou prý všechny možnosti vyčerpány, mohou se shromáždit a zažádat výrobce o vrácení…jen se obávám, že někde bylo psané, že to výrobce vrací do roka, já to léčbou přetáhnu a dostanu prd tak jako tak a jen to prodlužuji…Má tedy někdo zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Katerina38
23.3.14 08:37

@MaTTTTy ahoj řeším úplně to samé. mám Mirenu od června 2013 a celkem obdobné potíže jako ty, plus bolesti :zed: Prášky na tři měsíce jsem taky už vybrala, ted poprvé jsem měla klid a dostala jsem ms po 30 dnech, dřív co 17 dnů atd.ale už ji mám 7 den.Ale to jsem mívala vždy. Vydrž ještě, možná se ti to taky tak uklidní, já to fakt ted poprvé od toho června dostala normálně, ale uvidím jak další měsíc. Plus navíc mám velkou cystu 6cm zppůsobenou taky Mirenou 8o

• Citovat
  • Upravit
8
23.3.14 08:49
@Katerina38 píše:
@MaTTTTy ahoj řeším úplně to samé. mám Mirenu od června 2013 a celkem obdobné potíže jako ty, plus bolesti :zed: Prášky na tři měsíce jsem taky už vybrala, ted poprvé jsem měla klid a dostala jsem ms po 30 dnech, dřív co 17 dnů atd.ale už ji mám 7 den.Ale to jsem mívala vždy. Vydrž ještě, možná se ti to taky tak uklidní, já to fakt ted poprvé od toho června dostala normálně, ale uvidím jak další měsíc. Plus navíc mám velkou cystu 6cm zppůsobenou taky Mirenou 8o

Dík za povzbuzení, včera mi Mirenu kontrolovala, prý krásně sedí, žádné cysty, vůbec nic. Sama nechápe, proč to tak zlobí. Zkusím tedy ještě vydržet ty tři měsíce, i když nejsem absolutně nadšená cpát do sebe ještě další hormony touto cestou. Proto jsem chtěla Mirenu, abych prášky nemusela. Doufám, že po nich nenakynu. :? Mám pocit, že co mám Mirenu, šly nějaká kila nahoru a ted ještě antinu v práškách..no uvidím, zkusím myslet pozitivně. Ale těch peněz za vložky za ty všechny měsíce a otrávená já i drahá polovička, která od zavedení tělíska očekávala pro sebe jen samé plusy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Katerina38
23.3.14 08:50

@MaTTTTy chápu tě, taky jsme s manželem celkem zklamaní, já teda nepřibrala, ale já nemám sklony k tloustnutí. Uvidím jak to bude příští měsíc a pak když tak naklušu k doktorce at to vyřešíme :mavam: držím palce

• Citovat
  • Upravit
16077
23.3.14 18:23

Záleží jakého máš lékaře..já to vydržela půl roku.. pak už ne.. Dr. mi zařídil vrácení všech peněz..6500,– nečekala jsem to.. samozřejmě, pokud si Mirenu někod koupí v lékárně..musí si reklamaci zařizovat sám..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
23.3.14 18:27
@t-jani píše:
Záleží jakého máš lékaře..já to vydržela půl roku.. pak už ne.. Dr. mi zařídil vrácení všech peněz..6500,– nečekala jsem to.. samozřejmě, pokud si Mirenu někod koupí v lékárně..musí si reklamaci zařizovat sám..

Mám jí přímo od dr, ale právě se k tomu stavěla tak, že dokud nevyčerpá všechny možnosti, tak prostě nic… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
23.3.14 18:35

@MaTTTTy no já si s Dr. jen psala.. největší problém jsem měla s neustálým krvácením, špiněním..krvácení po styku, mykózy.. neustálé nošení intimek, vložek, objevily se mi migrény, 10kg navíc jako bonus(nikdy jsem nenabírala), byla jsem u něj osobně si 2×.. nabízel mi nějakou hormonální mast, že ustane krvácení..ale já byla celkově nespokojená, tak mi jí vyndal.. od té doby klid, pokles váhy a vymizení všeho zlého.. záleží hodě na Dr.. muj taky chtěl čerpat možnosti, ale viděl, že se trápím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
24.3.14 20:42

Ahoj, mirenu mám zavedenou měsíc a půl a od té doby mám bolesti hlavy. Někdy je to snesitelné a jindy musím sáhnout po prášku od bolesti. V příbalovým letáku byla uvedena bolest hlavy jako nejčastější vedlější učinek. Když jsem to řekla mému gynekologovi, velice se dušoval, že bolest nemůže být zpusobena Mirenou.Ted nevím, co si mám myslet. Má prosím někdo stejný příznak jako já?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Katerina38
24.3.14 21:34

@hanygk taky mně bolela hlava, ale přešlo to, měla jsem i problém z viděním. ale vše se uklidnilo, doktoři o nežadoucích účincích dost mlží :,(

• Citovat
  • Upravit
33
24.3.14 21:39

A jak dlouho jsi takhle musela trpět??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
24.3.14 22:29
@hanygk píše:
A jak dlouho jsi takhle musela trpět??

mě se rozjely parádní migrény..právě s poruchama vidění.. po vyhození tělíska to přestalo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Katerina38
25.3.14 07:15

@hanygk po třech měsících se to ustálilo, ale já neměla poruchy vidění u migrén, ale mimo, už jsem myslela, že mám snad nádor nebo co, hrůza, ted skoro po roce se začíná vše uklidnovat :think:

• Citovat
  • Upravit
16077
25.3.14 07:42

@Katerina38 aha, tak hlavně že to přešlo…mě se to spíš vše stupňovalo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6203
25.3.14 07:57

Holky a přibral jste někdo po Mireně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie