Tělísko Mirena

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6661
24.1.14 20:10

Reklamace je zase jen reklamace a je jedno, kde se to koupilo. I lékárna je povinna vyreklamovat. Reklamace musí být něčím podložena. Fakt je ten, že lékaři ji rádi kupují pro pacientky, většinou levněji než se prodává v lékárně a narazí si na ni peníze pro sebe. Když čtu, kolik jste za ni svým gynekologů zaplatily, tak zírám :nevim: Před 5 lety, když jsem si nechala zavézt svou první Mirenu, kupoval ji také můj gynekolog a přesto mě stála 4700,–. Ale bylo to v nemocnici a tam si k ceně nic nepřipočítavali jako u soukromých ordinací. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
24.1.14 20:35

@bartsch Tak možná od té doby zdražila, nemyslíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
24.1.14 20:50
@rejžička píše:
@bartsch Tak možná od té doby zdražila, nemyslíš?

Ano, zdražila, ale já tu svou druhou ( na výměnu jdu za měsíc) mám za 5200,–. Vyzvedávala jsem ji před týdnem ;) O té přirážce soukromých gynekologů vím od toho svého, je to totiž nejen můj gynekolog, ale také tátův kamarád a náš známý a tak se dozvím víc než obyč pacient ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
24.1.14 21:04

@bartsch Jasně, to chápu. Ale zase 800 na 5 let není tak šílený rozdíl.. Sice nepotěší, ale tak když sedne, nevadí dát o trochu víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2245
2.2.14 13:57

Holky zažily jste to taky? Mirenu mám třetím rokem sem tam jsem zašpinila a dobrý, ale v prosinci jsem začala trošku krvácet, byla to čerstvá krev, v lednu po 28dnech opět tak jsem si říkala, že se mi vrátila menstruace i u Mireny někdo mívá, ale teď po 14 dnech opět čerstvá krev, určitě se objednám ny gyndu jenom se ptám zda nemáte někdo podobnou zkušenost.

A ještě něco je mi to velmi hloupé o tom mluvit, ale když jdu na velkou a musím hodně zatlačit tak sem tam zašpiním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.2.14 14:04
@Lucie1977 píše:
Holky zažily jste to taky? Mirenu mám třetím rokem sem tam jsem zašpinila a dobrý, ale v prosinci jsem začala trošku krvácet, byla to čerstvá krev, v lednu po 28dnech opět tak jsem si říkala, že se mi vrátila menstruace i u Mireny někdo mívá, ale teď po 14 dnech opět čerstvá krev, určitě se objednám ny gyndu jenom se ptám zda nemáte někdo podobnou zkušenost.A ještě něco je mi to velmi hloupé o tom mluvit, ale když jdu na velkou a musím hodně zatlačit tak sem tam zašpiním.

Tak to mívám taky, jsem objednaná na gyndu, ale ještě to chvíli potrvá..navíc po sexu i krvácím, takže jsem zvědavá co mi na to řekne.

• Citovat
  • Upravit
2245
2.2.14 14:10

Jsem z toho dost na nervy, doufám, že to nebude nic vážného :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.2.14 09:31

Ahoj, jdu za 14dnu na zavedeni Mireny…chci se zeptat na to krvaceni po zavedeni, nejak jsem si to tu procetla a trva tech par mesicu v kuse? co sex? predpokladam,,ze je tak hluboko, ze to partner neciti, co ale zena? dik

• Citovat
  • Upravit
6661
6.2.14 09:45
@Anonymní píše:
Ahoj, jdu za 14dnu na zavedeni Mireny…chci se zeptat na to krvaceni po zavedeni, nejak jsem si to tu procetla a trva tech par mesicu v kuse? co sex? predpokladam,,ze je tak hluboko, ze to partner neciti, co ale zena? dik

Krvácení a špinění po zavedení Mireny je hodně individuální, já to tak hrozné zase neměla. Spíš občas špinění během následujících 4 měsíců, pak už to bylo OK. Pomohl mi také Ascorutin. Tělísko uvnitř necítíš, partner také ne. Je až v děloze, ven koukají jen dva tenké drátky. Já je mám delší (cca 2 cm) a ani ty manžel necítí :nevim: Vždy se stočí kolem čípku dozadu a cítit nejsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.2.14 13:23

Ascorutin je na co?

• Citovat
  • Upravit
87
6.2.14 13:29

Ja osobne budu mit telisko v cervnu prvni rok a nekrvacela jsem ani po zavedeni, spineni jsem zaregistrovala tak 3× po dvou dnech za celou dobu.Sex bez problemu, prvni den bolelo jen v podbrisku, dalsi dny uz bez omezeni, at ti taky sedne;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
6.2.14 13:31
@Anonymní píše:
Ahoj, jdu za 14dnu na zavedeni Mireny…chci se zeptat na to krvaceni po zavedeni, nejak jsem si to tu procetla a trva tech par mesicu v kuse? co sex? predpokladam,,ze je tak hluboko, ze to partner neciti, co ale zena? dik

Já jsem měla Mirenu zavedenou necelý rok a musela ven, krvácela jsem po 14 dnech, bolesti do v podbříšku až do kyčle a nakonec se mi skoro o 1cm posunula. Doktor už mne nepřesvědčil. Ale moje tělo asi odmítá cokoliv cizorodého a je hodně citlivé na jakékoliv hormony okamžitě mi to spustí trombozu žil v noze atd. Každá to máme jinak. Manžel jí při sexu necítil a Já také ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.2.14 13:32

Diky, dr me varoval, ze kdyz mam po dvou cs, ze me to bude bolet, ze si mam vzit cipek na bolest a pokud by to bylo hodne neunosny, ze mi ji opichnou…tak me vydesil…modlim se, at mi sedne:-)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.2.14 13:34

@Acai tyjo, to je masakr!!!

• Citovat
  • Upravit
627
6.2.14 13:40
@Anonymní píše:
@Acai tyjo, to je masakr!!!

Pro mě už je jediná varianta sterilizace, teď čekám už snad naše poslední dítko, tak jsem se domluvila s doktorem, že jak porodím nechám se sterilizovat. Manžel bude rád, protože guma ho hodně brzdí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí