Tělísko Mirena

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14.7.15 19:50

S narkozou, a kvůli tomu oodstupovat vyšetření to mě naštvalo. Nešla vytáhnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
23.7.15 15:47

Tak dneska jsem byla na vložení..modlím se at sedne, a uvidíme…
bolest žádná ( ale asi mám nějaký vyšší práh, protože mě nebolel ani hemilton, takže vložení tělíska jsem taky necítila )..

• Citovat
  • Upravit
220
23.7.15 17:53

@smurfka
Tak to je dobre, ja u vlozeni trpela.Snad to sedne, budu drzet palce :palec: Ja stale bojuji s krvacenim :? Uz jsem zrala na cvokare.No ve stredu jdu na kontrolu, tak jsem zvedava co mi rekne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
23.7.15 18:04

@Atra já jsem dneska ráno začala raději preventivně brát ascorutin, třeba to pomuže..ale já mám zatím normální ms..tak uvidim jestli skončí a bude špinění, nebo nic, nebo furt krvácení..nechám se překvapit no

• Citovat
  • Upravit
220
23.7.15 22:42

@smurfka
Tak dej pak vedet.Ja ascorutin beru taky, ted uz teda konskou davku.Dam tomu maximalne mesic a pak vytahuju bilej prapor, kdybych jen spinila, tak beru, ale normalne krvacim a to uz me tedy prestava bavit. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.7.15 23:02

Holky krvacite někdo při sexu s mirenou? Mam dost obdareneho partnera, při sexu nic neboli, ale tohle je fakt blbe. Gynekolog mi řekl, ze se to muze stát a není to nic divného, ale me to normální nepřijde :( zase jde ale mívala silne menstruace, po hodině i v noci vše protekle, tak zase nevím.

• Citovat
  • Upravit
220
24.7.15 07:22
@Anonymní píše:
Bohuzel ano:( resp. kdyz uz k necemu dojde, ze zrovna ten den nekrvacim, tak po opet zacnu, uz jsem pekne otravena.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
925
24.7.15 07:56
@smurfka píše:
Tak dneska jsem byla na vložení..modlím se at sedne, a uvidíme…
bolest žádná ( ale asi mám nějaký vyšší práh, protože mě nebolel ani hemilton, takže vložení tělíska jsem taky necítila )..

Ahoj, já jsem vložení taky měla v pohodě, cítila jsem lehký tlak, jak ji tam dr. šoupnul, ale nebolelo to ;) Ono když mi trubkama prošly dvě 4 kilový děti :D tak takovýhle pošimrání :lol: Jinak já vždy měla taky MS silnou, hodina a půl a byla jsem durch přes tampon i vložku v noci oboje :( a teď mám klid, krvácím tak den dva a pak tak 3-4dny špinění a hlavně bez křečí a migrén, což bylo dřív běžný…

Držím všem palce, ať vám sedne a vyhovuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
24.7.15 08:12

@Piitra jj asi to je po porodu jiné to vložení..spíš mě bylo víc nepříjemné když mi stříkala desinfekci na čípek..než to vložení..popravně jsem necítila ani žádný tlak..jen když mě roztahovala zrcátkem.
Ale nevím teda kde šahat nebo jak to má vypadat..ale už dvakrát jsem se snažila si tam vevnitř teda najít tu šnurku a nic jsem nenahmatala..nevím no..jak mám ted prodloužený čípek v době ms jestli šahám dobře..zkusím až bude více klidu znova.. :nevim: :think:

• Citovat
  • Upravit
925
24.7.15 08:26

@smurfka No hele já si ty vlákna těsně přes MS taky většinou nenahmatám, ale tak já ji mám už rok a půl, prý časem se to hledá hůř a hůř… Počkej po MS a pak se snad zadaří ;) Jinak přeju aby sedla a upravila vše, co má ;) U mě šlo hlavně u tu silnou MS a migrény, mně ji doktor nabízel už před dětma, právě abych netrpěla jak zvíře :) ale to jsem odmítla, až po nich nadešel správný čas. Já hlavně nesmím klasickou HA, takže tohle byla jediná volba… A spokojenost maximální. Až půjde ven, jde tam hned další…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.7.15 08:58

Ja budu mit levosert. ted cekam na vysledky z cipku a doufam, ze mi sedne. prasky mit nemuzu a ms mam silnou, bolestivou a migreny, tak snad to bude ok :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
24.7.15 09:09
@MilijonDolarBejby píše:
Ja budu mit levosert. ted cekam na vysledky z cipku a doufam, ze mi sedne. prasky mit nemuzu a ms mam silnou, bolestivou a migreny, tak snad to bude ok :-)

Taky mi nabízela i tento, ale po rozpocitaní je dražší než mirena a nenabízely mi vrácení peněz kdyby nesedlo..u mireny ano. Já prášky mužů, MS silnou nemám ani migrény no.. Každá antina má negativa..u tělísek mě štve že člověk nad tím nemá kontrolu. Nevidí jestli se pohlo nebo ne..to mě děsí nejvíc.

• Citovat
  • Upravit
925
24.7.15 09:35
@smurfka píše:
Taky mi nabízela i tento, ale po rozpocitaní je dražší než mirena a nenabízely mi vrácení peněz kdyby nesedlo..u mireny ano. Já prášky mužů, MS silnou nemám ani migrény no.. Každá antina má negativa..u tělísek mě štve že člověk nad tím nemá kontrolu. Nevidí jestli se pohlo nebo ne..to mě děsí nejvíc.

Jo tak z toho mám taky děs, proto si ji každý měsíc kontroluju :) Dalšího lumpa bych už nechtěla :think: dva mi bohatě stačej ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.7.15 09:36
@smurfka píše:

pro me by byla mirena zas na moc dlouho, tak jsem sla do tohoto, tak uvidime. pri nejhorsim 3000 v řiti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
925
24.7.15 09:37

@MilijonDolarBejby Spíš v pi :mrgreen: pince…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí