Tělísko Mirena

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7240
7.9.15 10:11
@tyna.andilek píše:
Holky, já mám Mirenu už přes 2 roky, první půl rok jsem krvácela dost nepravidelně a pak už vůbec. Jinak mi ji dr. zavedl hned po 6ti nedělí - ani mě nenapadlo, že by s tím byl problém (rodila jsem teda císařem). Teď na to náhlé krvácení mi napsal Norethisteron - krvácení hned pryč, jen se bojím těch nežádoucích účinků… Jinak co se týče Mireny a chuti na sex - nemám ji… ale nevím, zda je to Mirenou nebo partnerem, který mě vytáčí… :D jinak jak vůbec nekrvácim, tak občas mám stejně obavy, zda tam ta Mirena je a zda nejsem těhu, takže si občas udělám i těhu test :oops: ale zatím vždy negativní, takže Mirena sedí. Jsem jinak ráda, že nemenstruuju vůbec, je to otrava :D

Jen upozorňuju - že tě partner vytáčí, to může být právě Mirenou, tak pozor na to! U některých dost působí na nálady, psychiku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
8.9.15 08:06

@rejžička ano, je to možné, že to způsobuje i Mirena, teď ty léky Norethisteron, tam jsou přesně taky nežádoucí účinky (velmi časté) - únava, podrážděnost, psychické problémy apod… S těmi léky teď špatně spim a mám hrozné sny… My máme v partnerství krizi už dlouho, řekla bych, že to nebude úplně Mirenou, ale možná to trochu taky podporuje, nevím no… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.9.15 15:19

Holky, jsem skoro 2 měsíce po zavedení a teď mam takový gelovy výtok, mate to taky některá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
14.9.15 16:26
@MilijonDolarBejby píše:
Holky, jsem skoro 2 měsíce po zavedení a teď mam takový gelovy výtok, mate to taky některá?

já ne..už mě přešlo i špinění..zatím jsem měla první ms po zavedení tak čekám jak se to bude vyvíjet ale mezi ms nešpiním..výtok nemám..

• Citovat
  • Upravit
14.9.15 16:31
@smurfka píše:
já ne..už mě přešlo i špinění..zatím jsem měla první ms po zavedení tak čekám jak se to bude vyvíjet ale mezi ms nešpiním..výtok nemám..

Ja prave týden špinila, pak asi 3 týdny lehce krvacela a teď mam klid chvíli zas :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
14.9.15 20:54

@smurfka
Tise zavidim.Muj stav - stale krvacim, takze mam Pambu, doberu platicko a pokud stale nic, jdu na vyndani, uz mi hrabe :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
16.9.15 17:32
@Atra píše:
@smurfka
Tise zavidim.Muj stav - stale krvacim, takze mam Pambu, doberu platicko a pokud stale nic, jdu na vyndani, uz mi hrabe :zed:

ti věřím..jsem štastná že to má u mě takový pruběh co zatím má..

• Citovat
  • Upravit
49
19.9.15 13:51
@capinka píše:
Tak to rada slysim. A co zavadeni? Je to neprijemne? Jak dlouho to trva? mam z toho docela strach. :oops:

u nás to dělájí i podnarkozou když se domluvíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
20.9.15 12:21

Zavedení neboli. Trvá asi tři vteřiny a ani jsem to necítí! a. Víc nepříjemné pro mě bylo když mi střídala čípek desinfekci, o zavedení jsem ani nevěděla..

• Citovat
  • Upravit
smurfka
21.9.15 09:45

Tak dneska jsem byla na kontrole po zavedení a sedí jak má… :dance: ( nemužu si sama kontrolovat - nenahmatám to )..

• Citovat
  • Upravit
Efka46
23.9.15 14:07

Prvni pul rok dobry, az na to spineni. Pak nastup blbych a depresivnich nalad, otravenost, bolesti zad a zvyseni vahy, i kdyz jim furt stejne, ba spise lepe a vybiram si zdrava jidla. Ted po roce a pul me ty nalady a vaha dost vadi, objednam se na vyndani, jen mi ty mrchy asi nic nevrati, coz se mi nelibi, takze jsem psala na SUKL, jestli mam nejakou sanci, snad mi tam poradi. Gynekolozka rika, ze vraci penize pri reklamaci jen pul roku od zavedeni. To je vtipne, protoze i sama gyn mi rikala, ze ten prvni pul rok si telo zvyka. Hodne zenam nastanou potize az prave po pul roce, no maj to opet dobre vymyslene ti vyrobci…

• Citovat
  • Upravit
925
23.9.15 16:47

@Efka46 Mě gyndař řekl, že reklamace je do roka. Tak nevím, jak to teda je :) Myslím ale, že po roce a půl už nemáš šanci :( Ale za zkoušku nic nedáš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
23.9.15 19:03

@Efka46
Tak to je ale s vším. Koupíte si televizi a za rok a půl ji budete chtít vrátit že vás po ní bolí oči? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
925
23.9.15 20:09
@smurfka píše:
@Efka46
Tak to je ale s vším. Koupíte si televizi a za rok a půl ji budete chtít vrátit že vás po ní bolí oči? :mrgreen:

Jo anebo nejlepší bylo, když jsem si koupila tyčový mixér a JEDEN DEN poté, co mu skončila záruka, mu shořel motorek :D to bylo fakt suprový :jazyk: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
1.10.15 14:52

Ahoj maminky… chtěla bych se zeptat jaké máte zkušenosti s krvácením po zavedení mireny? Jsem 3 měsíce po porodu a nechala jsem si ji zavést, mám ji zatím asi týden, ale mudr. říkala, že když plně kojím mohlo by krvácení ihned vymizet. Nepočítám, že bych měla takové štěstí, ale zajímalo by mě jestli se nenajdou taky takové mamniky co kojily a nechaly si dát mirenu.. jak dlouho jste krvácely, popř. špinily? Taky se mi zdá, že malá začala u kojení dělat hlouposti, pije krátce a pořád se odpojuje, dělala vám to taky vaše mimča?… děkuji za info :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí