Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
zalezi na Vas a na lekari jak se rozhodnete. někde jsem vyčetla že pokud se krvácí dávají se vysoké dávky vitaminu C- za zkoušku nic nedate…
Nevím jestli si výjimka. Můj doktor mi tvrdí něco jiného. Prý že jsem mladá a že mám moc hormonů, proto
menstruuji každý měsíc a to mám Mirenu zavedenou již 4,5 roku. Pravda projev je slabší, ale časově se pod týden nedostanu. Nehledě na to, že před a někdy i v průběhu menstruace, trpím bolestmi hlavy. Jak mě začne z ničeho nic bolet hlava a prášek zabere jen na chvilku, vím že do třech dní se dostaví menstruace.
beru vitaminy uz skoro 2mesice presto nic tak pockam do konce zari a pak uz si ji necham vyjmout. skoda penez, i protoze jine zdravotni ci psychicke problemy nemam. otazka dal cekat???? nevim pak jestli to bude lepsi ci stale to same???
Mirenu mám od včera …dlouho co? ![]()
Zavádění teda hnus ,bolesti dopoledne velký ,snědla jsem 2 valetoly…odpoledne už málo,k večeru jen slabá bolest.Dnes už nekrvácím , nešpiním jsem bez bolesti.Jen jakoby si podvědomě „zvykám“…Mám jít dnes na erobik tak uvidím jak to bude po fyzické zátěži.Snad to bude dobré,počítám ale se špinění nebo s výtokem než si jakoby na ni zvyknu.Takže zatím v celku dobrý…
nevím,ale …vysoký dávky vyitamínu C se dávat můžou ,ale tělo si vezme jen co potřebuje a zbytek se vyloučí v moči ,nemá prot cenu se najek dopovat.Zkus se zeptat nějakýho jinýho gynekologa jaký na to má názor…
jo a dočetla sem tuhle diskusi až na stranu 20…a víc nečtu.pro takový zákrok jsme každá jiná a také to každé bude ji¨nak sedět,ale mám dojem ,že si tady všechno moc berete a vsugerováváte.a jsem ráda,že jsem toto nečetla před zavedením… ![]()
jinak jsem po včerejšním zavedení bez krváce,bez špinění,nálada na 1*…berte tyhle diskuse s nadhledem…
Kamilo, bud rada, ze ti to sedlo, a nehodnot. Myslim si, ze rocni krvaceni se opravdu za sugesci brat neda, a je dobry vedet, ze i pripadny komplikace se muzou vyskytnout, protoze vetsina doktoru ti bude na Mirenu pet jen samou chvalu. Jednou je to cizi teleso a ne kazda se s nim szije.
nehodnotím…jen jsem napsala co si myslím.Někdoi z tý diskuse může být vystrašenej a zbytečně.
Kamilko jsi užasnááá!!!!
přesně moje slova.číst to před tím tak MIRENU NEMÁM,ALE NAŠTĚSTÍ JSEM NEČETLA A JSEM SPOKOJENÁ.
![]()
když já sem hned vod huby a napíšu co cítím…a taky si to o diskusích myslím,ikdyž taky nakouknu kdo jaký zkušenosti má,ale beru to hodně s odstupem.chápu,že to může být pravda a že určitě někdo obtíže má a pořádný,ale kolikrát se přehání a zbytečně zveličuje a straší…
tak a teď mě ukamenujte… ![]()
jinak sem ráda,že sem z toho velkýho procenta komu to bude sedět… ![]()
Prosím o doplnění info uvažuji o antiko po porodu neb jsem ta „štastná“ a už dorazila MS,HA odmítám, vyhazuji peníze z okna bo po HA není chuť na sex
jak je to s MIRENOU a chutí sexovat,moc moc děkuji za vaše zkušenosti ![]()
Po vysazení prášků mám Mirenu, chuť na sex je mnohem!!! větší, ale chlapa mám v zahraničí, takže jsem tady sama s Mirenou
![]()
NO POKUD PO TABLETKÁCH NEMÁŠ CHUT NA SEX TAK JE URČITĚ NEBER… JÁ ZATÍM SE SEXEM DOBRÝ ,ALE MÁM JI TEPRVE OD ÚTERÝ …
![]()
ALE PROTOŽE UŽ ANI NEŠPINÍM A NECÍTÍM JI TAK JI UŽ VČERA ZKOUŠELI
A DOOOBRÝÝÝÝ… ALE CHCE TO VYZKOUŠET.JE TO JINÝ V TOM,ŽE SE HORMON UVOLNUJE JEN LOKÁLNĚ,V DĚLOZE…NEJDE DO KREVNÍHO OBĚHU TAK TO BY PRÁVĚ CHUT NA SEX NEMĚLO OVLIVNOVAT.
JÁ ZATÍM MIRENU CHVÁLÍM NA 1* ![]()
Jo a k tý chuti… aby teď ode mě chlap neutíkal a neřval,že už nechcéééé…
![]()
mam mirenu uz pet mesicu a celych pet mesicu krvacim, mam menzes. proste hruza ted jsme na vaskach jestli vyndat nebo cekat nekdo radu?????