Tělísko Mirena

Napsat příspěvek
Velikost písma:
lenička 1985
8.9.11 13:32

no tak u mě teda chut na sex asi trochu opadla,ale když to mám dostat bych sexovala porád :lol:
jinak i já jsem moc spokojená zatím po cca půl roce tak snad se to nezmění

• Citovat
  • Upravit
Andysek47
8.9.11 14:53

S Mirenou jsem velmi spokojená, po celou dobu jsem neměla problémy, žádná menstruace prostě luxus.Příští týden ji měním za novou :-D

• Citovat
  • Upravit
11877
9.9.11 21:47

tak já mám mirenu někdy od března, a můžu říct za mě…SUPER…dva měsíce jsme měla menzes, a teď už několik měsíců nevím co to je…zavádění, jsem ani nevěděla že už je to za mnou …je to jako když jste na preventivní ko u gyn.
a sex??? ten můžu mít každý den …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nadija
25.9.11 11:48

telisko mirena

Ja mam skušenost a velice dobrou už mam druhe telisko mireny a sem velice spokojena za nic jineho bym ne vymněnila žadni prašky sem moc spokojena.

• Citovat
  • Upravit
5
26.9.11 09:13

Ahojky holky, já osobně vím, že je to skvělá věc, má to moje maminka už cca 8 let a strašně si to chválí, dokonce to vychází finančně lépe než antikoncepce. :-) Ale! Nedoporučovala bych to ženám, které ještě chtějí mít miminko. Hodně jsem si o tom četla a mohl by pak nastat nějaký problém…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Andysek47
27.9.11 08:14

Tak už mám Mirenu vyměněnou. Je to v pořadí druhé tělísko a jsem bez problémů a spokojená. Sex??? každý den :lol: Jen aby to neschvátilo manžela :lol:

• Citovat
  • Upravit
Naxii
28.9.11 19:47

Mirena

Ahoj, Mirenu mám tři roky, řekla bych, že po půl roce co si tělo zvyklo, nemám MS a všechno je super.Sem tam špiním ale to asi ani nestojí za řeč.Určitě to nesedne každěmu ale já jsem si zvykla rychle a dobře.Za dva roky jí mám vyndat.. no určitě budu chtít další. :palec:

• Citovat
  • Upravit
Naxii
28.9.11 19:48

Sex ?? Neustále :-) Oproti HA je to prostě uplně jinde..

• Citovat
  • Upravit
7602
28.9.11 19:50

Ahoj, mám Mirenu zatím jen 14dní, ale spokojenost maximální :palec: Sice zatím špiním, ale zlepšila se mi pleť a s chutí na sex to taky trochu zamávalo, to je fakt - ale v dobrým, samozřejmě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
29.9.11 12:20

Mirena

Holky zvažuji , že si příští týden půjdu dát zavést MIrenu. Nežadoucí účinky které tady popisujete mi nevadí, protože problémy jako jsou (vlasy, deprese a bolest břicha , také časté krvácení mám i bez Mireny). Jen mám děsný strach ze zavádění z bolestí( mám totiž nízky prah) Někdo tady dokonce psal , že porod byl lepší než zavádění, tak jsem na rozpacích jak to vlastně je???? Můj lékař narkózu nedává. Můžu vás poprosit o vaše názory na zavedení??? děkuji moc :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lenicka1985
29.9.11 13:10

Neboj se toho bylo to v poho u mě teda jo,po zavedení jsem měla asi 20minut tlak v podřišku.a pak jsem byla v poho.a s porodem se to nedá srovnat,porod byl očisteca tohle jako odběr krve .-)) opravdu se neboj není to nic hrozného jen se soustřed na to být ulovněná a bude to ok uvidíš .-)

• Citovat
  • Upravit
113
29.9.11 13:27

Jé, děkuji to jste mně trochu uklidnila. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
29.9.11 17:24

Ahoj, já jsem měla Mirenu čtyři roky, zavedení i vyndání bez problémů, žádné bolesti. Prvních 6 měsíců nepravidelná MS, pak vůbec. Mně to naprosto vyhovovalo, jít na koupák, kdy chci, jet na dovču bez počítání atd. Hlavně pocit, že do sebe necpu svinstvo, i když jakou paseku udělala Mirena taky nevím, že… Nepřibrala jsem teda vůbec. No a pleť taky stejná. Teď mám dva a půl cyklu bez Mireny za sebou, MS nepravidelná (ale byla i před tím). Jsem jen zvědavá, jak dlouho bude trvat, než se zadaří mimi… (už jedno mám). Máte někdo zkušenosti?
 Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7602
29.9.11 17:44

cetinko taky jsem podobné nesmysly četla a bála jsem se toho. Ale za jedno mám suprovou doktorku a za druhé je to vážně docela brnkačka… Detailně popisovat, jak se to dělá nebudu, jako ona to je trošku „operace“, ale nic strašného… Do druhého dne mě bolelo břicho jako při MS, jinak nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Andysek47
30.9.11 19:47

cetinko, kdyby to zavádění bylo tak hrozné, podruhé bych do toho nešla. Hlavně se uvolni a jde to rychle. Asi půl dne mě bolelo břicho. Moje suprová paní doktorka mi poradila, abych si vzala dopředu Ibalgin.Tak držím palečky :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

Těhotenský test 2v1