Tělísko Mirena

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7602
24.10.11 12:41

Za to já krvácím pořád, už šest týdnů :roll:
Ve čtvrtek jdu na kontrolu, tak snad je vše ok a brzo to přestane :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2245
25.10.11 17:14

no nevím já jí mám od listopadu a zdá se mi to čím dál horší MS slaboučká,ale trvá tak 14dní :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
25.10.11 22:26

Já jsem dneska byla na zavedení. Měla jsem z toho teda větší strach jak z porodu, ale nebylo to tak hrozný :palec: zatim slabě krvácim, ale to sem od porodu ještě nepřestala, tak nevim z čeho to je :)
Jen bych se chtěla zeptat. Proč přesně se mirena doporučuje až po dítěti? Napadlo mě kvůli tomu že po porodu se to dá lépe zavést. Muj manžel mi trošku naštvaně říkal (i když o tom ví prd) že se po tom nedá otěhotnět a proto že to doktoři zavádí až po dítěti a před veřejností to tají :roll: Což mi přijde jako hovadina, protože doktor se mi sám ptal za jak dlouho chci další mimčo a na odpověď za 2-3 roky mi hned doporučil mirenu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mala_carodejka
26.10.11 19:30

Jasně, že po vyjmutí Mireny můžeš zase otěhotnět. Je to i v příbalovém letáku, který Ti určitě gynekolog dal domů. Když si na netu zadáš www.mirena.cz, tak je to tam všechno napsané.

• Citovat
  • Upravit
10937
26.10.11 20:30

Tak jsem si přečetla letáček a vůbec si nejsem jistá zda do toho půjdu. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
26.10.11 20:31
EvaG píše:
Tak jsem si přečetla letáček a vůbec si nejsem jistá zda do toho půjdu. :think:

Co te zaskocilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
26.10.11 20:34
Barca12345 píše:
EvaG píše:
Co te zaskocilo?

No celkově asi vše. Nejvíc strach mám z toho, že když používám tampóny tak se mi motá hlava a není to nějak ono, mám strach, abych neměla stejné příznaky. No a, že by to mohlo vadit při sexu. Mám obavy, aby ´to nevypadlo a když nebudu mít menzes tak se budu bát, že jsem těhu. No jsem blbec. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
26.10.11 20:37
EvaG píše:
Barca12345 píše:
EvaG píše:
Co te zaskocilo?
No celkově asi vše. Nejvíc strach mám z toho, že když používám tampóny tak se mi motá hlava a není to nějak ono, mám strach, abych neměla stejné příznaky. No a, že by to mohlo vadit při sexu. Mám obavy, aby ´to nevypadlo a když nebudu mít menzes tak se budu bát, že jsem těhu. No jsem blbec. :zed:

Jo tak… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
26.10.11 20:38
Barca12345 píše:
EvaG píše:
Barca12345 píše:
EvaG píše:
Co te zaskocilo?
No celkově asi vše. Nejvíc strach mám z toho, že když používám tampóny tak se mi motá hlava a není to nějak ono, mám strach, abych neměla stejné příznaky. No a, že by to mohlo vadit při sexu. Mám obavy, aby ´to nevypadlo a když nebudu mít menzes tak se budu bát, že jsem těhu. No jsem blbec. :zed:

tak nevím zda to je optimální antikoncepce pro mě, ale nevím co jiného. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
26.10.11 20:46
EvaG píše:
Barca12345 píše:
EvaG píše:
Barca12345 píše:
EvaG píše:
Co te zaskocilo?
tak nevím zda to je optimální antikoncepce pro mě, ale nevím co jiného. :think:

Myslim, ze by jsi nemela mit stejne priznaky, preci jen to funguje jinak, nez tampony. Vypadnout to nevypadne jen tak, pri sexu to pry citi vubec nejde a jedine je mozne to tehotenstvi, o kterem nebudes vedet… :think: Na to jsem taky myslela, no, tak si jednou za cas treba udelam testik, no… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
26.10.11 21:14

Příbalovej leták jsem žádnej nedostala :-) vlastně o tom tělísku skoro nic nevim, jen co mi řekl doktor. A proč tedy se to tělísko dává ženam až po porodu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
26.10.11 21:15
Denino píše:
Příbalovej leták jsem žádnej nedostala :-) vlastně o tom tělísku skoro nic nevim, jen co mi řekl doktor. A proč tedy se to tělísko dává ženam až po porodu?

To je jedine, co nevim… :think: ale znam i holky, ktere to maji jako bezdetne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5726
27.10.11 08:19

ahojky,

taky řeším, zda do toho jít nebo ne, u nás je problém ta finanční stránka…
Příbalové info k Mireně je na netu:
 http://www.mirena.cz/

A nikde jsem nenašla, že by se Mirena měla zavádět až po porodu :nevim: Můj kamarád je gynekolog a své ženě to zavedl, pak chtěli mimi, tak jí to zase vytáhl…

Ale on je všeobecně pro hormonální antiko a já jsem takový menší odpůrce :oops: :oops: :oops: :oops: prostě mi to nepřipadá přirozené mít co měsíc pseudomenzes :roll: Ale už mám dvě děti, třetí si dovolit nemůžeme, jak finančně, tak to mám i v podstatě zakázáno od dr. po dvou řezech :-(

Takže i já odpůrce žeru ty svinstva … Mirena je taky sice hormonální, ale aspoň ty hormony kolují jen v těch ženských orgánech a ne po celém těle - to je pro mně velké plus, pže co jím ty tablety, tak natékám :zed:

Jen co našetřím, tak to asi risknu … :oops:

PS. Já vím, že většina žen si HA chválí, tak se prosím do mně nepouštějte, že tomu říkám svinstvo - je to jen můj názor, a je to na jinou debatu, tady se bavme o Mireně, děkuji :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
27.10.11 12:45

ahoj,
tak jsem byla v pondělí u dr. a Mirenu mi vytáhla po 4 měsících, teda ona byla už skoro venku. Dr. říkala, že mé tělo prostě nesnese něco cizího v děloze. pěkně mě to štve. Takže teď nevím jakou anitkoncepci protože prášky nechci. Ještě kojím (sice 2 holčičku, ale nějak nám to nejde přestat :-) ) tak to zkusím, až přestanu kojit, dr. říkala , že to na to může teoreticky taky mýt vliv. Ale zkusím nějaké levnější tělísko. Na vrácení peněz se doktorka nějak netvářila.
Tak ať vám tělíska drží :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mala_carodejka
28.10.11 08:55

K tomu krvácení: když jsem přestala kojit, začala jsem pravidelně mírně krvácet. A to mi říkala doktorka, že nejspíš nebudu krvácet vůbec! Podle mě je to výjimka, že nekrvácíš vůbec.
S Mirenou jsem spokojená. Mám ji už rok.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

Těhotenský test 2v1