Tělísko Mirena

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9649
25.11.11 07:38
Boruvka87 píše:
Barco,zánět sem nikdy neměla,infekci taky ne…po druhém porodu jsem prý perfektně čistá,zahojená atp…změny?nevšimla jsem si,že bych je le snášela…

Tak si myslim, ze by to mohlo byt bez problemu… :palec:
Samozrejme, vzdy se muze neco stat, ale mi to doktorka vysvetlila takto - vase telo reagovalo dobre na jakoukoli antikoncepci (vystridala jsem asi patery prasky a nikdy zacne nezadouci ucinky, nikdy jsem nepribrala, nezhorsila se mi plet, nezacly mi rust chlupy a tak…) takze je hodne pravdepodobne, ze tuto prijmete taky tak… :palec: A mela pravdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.11.11 12:22

Ahoj,
tak ja take prispeji troskou do mlyna. Mirenu mam od vcerejska zavedenou uz potreti (prvni ve 23 letech po dvojcatech). Vzdy po peti letech. Nikdy zadne komplikace (behem tech predchozich dvou), maximalni spokojenost, spineni zhruba ob dva mesice pul dne. Nerada bych to ale pri tehle treti zakrikla. Jeste porad mne poboliva v podbrisku. Take to zavedeni bylo tentokrat dost neprijemne. Snad se to srovna. Doktor mi ji ale nabidl jen proto, ze uz jsem mela po porodu. Bezdetnym se to pry nedoporucuje. Proto mne prekvapilo, ze to nektera z vas ma, aniz by mela deti. Jak je videt co clovek (doktor) to nazor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7397
25.11.11 12:27

Ahoj holky,já mám také Mirenu,nechala jsem si ji dát hned po šestinedělí-v srpnu a trošku jsem špinila asi do půlky září,v tom září to vypadalo i na slabou ms,ale od té doby zatím nic,měsíčky ani špinění,prostě nic.Ještě teda kojím,jsem spokojená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bathory
28.11.11 18:38

Ahojky,dnes sem sla na zavedeni mireny…bylo to neskutecne neprijemny a dost to bolelo…nakonec mi ji doktor nezavedl,pac to neslo…do ted krvacim…zkratka hnus…no nicmene to nevzdavam a jdu na 2 pokus,ale tentokrat pri kratke anestezii…snad uz to bude ok…holky drzme se :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
26244
29.11.11 15:50
bathory píše:
Ahojky,dnes sem sla na zavedeni mireny…bylo to neskutecne neprijemny a dost to bolelo…nakonec mi ji doktor nezavedl,pac to neslo…do ted krvacim…zkratka hnus…no nicmene to nevzdavam a jdu na 2 pokus,ale tentokrat pri kratke anestezii…snad uz to bude ok…holky drzme se :potlesk:

tak se drž, to zavádění byla děsně nepříjemná procedura … ale mně osobně to stálo za to :mrgreen: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7602
29.11.11 20:21

Tak hrozný to nebylo :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuzka31
2.12.11 13:56

Ahoj holky,

já mám Mirenu zavedenou asi 5 týdnů. Zavedení úplně v pohodě, první dva dny jsem krvácela, ale to je po zavedení jasný. Potom 14 dní úplně super, žádné špinění, nic. Tak jsem si říkala, že je to parádní. Ale teď už přes 3 týdny v kuse krvácím, ne špiním. Není to sice moc, ale prostě to je. No co už…s tím jsem počítala, takže se z toho nehroutím.

Spíš bych potřebovala poradit. Mám doma vibrační plošinu a infrasaunu a samozřejmě bych ráda opět začala s cvičením a saunováním. Nevíte jak to s tím je? Jestli můžu do sauny chodit. Na vibrodesku mi gynekolog řekl, že můžu, ale někde jsem četla, že by se nemělo. Prosím jaký je váš názor.
Díky moc Zuzka

• Citovat
  • Upravit
7397
4.12.11 22:47

já ti asi moc neporadím,ale někde jsem taky četla,že na tu vibrodesku se s tělískem nesmí,ale zase jsem neslyšela,že by někdo řekl,že tam nemůže kvůli tělísku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9434
5.12.11 15:03

Zuzko, já chodila na vibrační plošinu i s Mirenou do fitka. Podepisovala jsem jim papír, že mám tělísko. Oni se jen jistili, kdyby něco. Neměla jsem s tím problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
5.12.11 21:12

Mi moje gyndarka vibracni plosiny moc nedoporucila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hana-XX
9.12.11 14:54

nicmoc

Taky já přispěju svojí troškou do mlýna. Mirenu mám dva měsíce. Zavedení bylo bez problémů, dokonce jsem si říkala, že běžné vyšetření u některých gynekologů je bolestivější, ale tím moje pozitiva končí. Po deseti dnech od zavedení jsem začala krvácet a dostala ukrutné menstruační křeče. Můj gynekolog mě ubezpečil, že je vše v naprostém pořádku a bolesti spraví brufen. Po pěti týdnech, kdy jsem brala minimálně dva brufeny denně jsem šla znovu na kontrolu a dostala silnější léky od bolesti. Tělísko je prý ve správné poloze a bolesti mám protože se usazuje. Kdykoliv zvednu něco těžšího (dcerka váží 12kg)bolest se změní v obrovský tlak na podbřišek. Prý mám ještě vydržet, ale nedokážu si představit, že bych takhle měla žít pět let…

• Citovat
  • Upravit
7397
10.12.11 13:12

tak tohle podle mě teda není normální :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
NATYDOM
10.12.11 19:17

NICMOC

HANKO MÁM ČERSTVĚ DRUHOU MIRENU A TO CO PÍŠETE NENÍ OK JDĚTE K JINÉMU LÉKAŘI DLE MÉHO NENÍ NA SVÉM MÍSTĚ

• Citovat
  • Upravit
464
11.12.11 10:25
Erian píše:
Tak hrozný to nebylo :pankac:

ahojky,dočetla jsem se,že ti TT dlouho nic neukazoval, jak dlouho prosím ? mám 6 dní zpoždění a test nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mala_carodejka
12.12.11 10:45

Taky jsem měla zpoždění (asi 10 dní). Udělala jsem si test a byl negativní. Hned další den jsem dostala MS. Myslím, že můžeš být v klidu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

Těhotenský test 2v1