Tělísko Mirena

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9649
14.11.11 10:47
EvaG píše:
Erian píše:
Tak tu „tyčinku“ doktorka vůbec nedoporučila. Právě proto, že je to v ruce, hormony se vstřebávají do krve a putuje to celým tělem až na místo určení a může to nadělat docela paseku. Ale to je zase doktor od doktora, spousta jich to doporučí… U injekcí mi řekla, že se po nich přibírá, Nuvaring taky není tak úplně spolehlivý, náplasti se odlepují… Tak asi kondom, no :mrgreen:
Ten né, s tím je to :poblion:

Holky ani mi osobne nevadi kondom primo pri soulozi, ale ta odmlka pro nasazeni je vzdy vtipna! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
14.11.11 14:18

Holky já se teda musím zastat náplastí, měla jsem je před těhu 4 roky a neodlepila se mi ani jedna, fakt nikdy, nepřibrala jsem , byla to pro mě super antikoncepce, takže já doporučju. Kdybych teď plánovala další dítě, jdu zase do nich. Ale neplánuju, takže mám Mirenu, ať mám klid :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
14.11.11 16:07
Barca12345 píše:
EvaG píše:
Erian píše:
Tak tu „tyčinku“ doktorka vůbec nedoporučila. Právě proto, že je to v ruce, hormony se vstřebávají do krve a putuje to celým tělem až na místo určení a může to nadělat docela paseku. Ale to je zase doktor od doktora, spousta jich to doporučí… U injekcí mi řekla, že se po nich přibírá, Nuvaring taky není tak úplně spolehlivý, náplasti se odlepují… Tak asi kondom, no :mrgreen:
Holky ani mi osobne nevadi kondom primo pri soulozi, ale ta odmlka pro nasazeni je vzdy vtipna! :kytka:

přesně :palec: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7602
15.11.11 18:56
Barca12345 píše:
EvaG píše:
Erian píše:
Holky ani mi osobne nevadi kondom primo pri soulozi, ale ta odmlka pro nasazeni je vzdy vtipna! :kytka:

Hlavně když jsou kalhoty mrsknuté v autě pod sedačkou, muž činu se snaží nahmatat kapsu a z ní vyndat kondom, který stejně dávno vypadl :lol:
Nebo tak podobně, jo jo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
15.11.11 18:59

Mirenu mám 3 roky a naprostá spokojenost. Určitě si ji po 5ti letech nechám znovu. Po roce zmizelo menses, takže si můžu plánovat plavání i dovolenou podle sebe :) Jen se mi první rok zhoršila pleť, to ale přešlo. Doporučuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2531
23.11.11 14:30

Ahojik holky,
oživuji diskuzi…nějaké nové zkušenosti s Mirenou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
23.11.11 15:39

Boruvko, já mám zavedeno od srpna, teď zrovna mám ms a probíhá to jako 3 dny špinění, vložky jsem ani nevytáhla, jenom střídám intimky, takže doufám, že za chvilku už žádná nebude. Jinak spokojenost maximální, žádné problémy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
23.11.11 16:17

Mam ji druhym mesicem, sem tam se mi vraci spineni, ale uz zadna hruza! Kazdym tydnem by spineni melo uplne ustat - doktorka rikala - jinak maximalni spokojenost!!!!!!!!!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
isch
24.11.11 00:23

cestovatelka

Tak jsem dnes objevila tuto diskuzi - do teď nebyl důvod něco takového hledat.
Mirenu mám zavedenou od 7.09 - tzn. skoro dva a půl roku. Zaváděna ve dvaceti, prcek nebyl a dá-li osud, nikdy nebude…
Nicméně: prvního čtvrt roku migréna, pak klid, rok totálně bez MS, pak špinění. V pondělí jsem byla na kontrole u gyn a pohoda. A dneska? Špinění mimo plán a nahmatala jsem „konec“ Mireny v hrdle. Takže hurá do nemocnice, „došťouchnutí“ (fajn záležitost) a uvidíme, na kontrolu jdu za 14 dní.
Vůbec netuším, čím to: styk nebyl, žádná extrémní námaha nebo cokoliv… Jak já, tak gyn jsme z toho jeleni. Pevně doufám, že už bude vše OK, nedovedu si představit, že bych šla „zpátky na prášky“…

• Citovat
  • Upravit
9649
24.11.11 07:40

isch - pokud pises, ze pokud da osud ta deti nebudou, tak osud nepokousej, aby jsi potom nemusela resit potrat nebo to, ze ho vlastne nechces… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
isch
24.11.11 08:51
Barca12345 píše:
isch - pokud pises, ze pokud da osud ta deti nebudou, tak osud nepokousej, aby jsi potom nemusela resit potrat nebo to, ze ho vlastne nechces… ;)

No nepokouším, proto právě Mirena. Ale štve mě, co se stalo, po takový době.

• Citovat
  • Upravit
2531
24.11.11 18:29

Chjo,holky,sem z toho na větvi…mám či nemám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2531
24.11.11 18:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
24.11.11 20:15
Boruvka87 píše:

Mas problemy se zanety? Mela jsi problem s nejakou infekci? Snasis zle zmeny? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2531
24.11.11 23:38

Barco,zánět sem nikdy neměla,infekci taky ne…po druhém porodu jsem prý perfektně čistá,zahojená atp…změny?nevšimla jsem si,že bych je le snášela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí