Tělísko Mirena

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Klab
9.1.12 23:37

Ta to já ji mám rok a špiním pořád,obtěžuje mě nepříjemný pocit nečistoty a dost mě bolí prsa.Už nikdy!!!

• Citovat
  • Upravit
18
10.1.12 15:18
Kac píše:
Tak já mám Mirenu asi víc jak půl roku a teda nic moc. 12dnů špiním sice je to na 2pidivložky, ale vadí mi to, že musím když někam jedu na to myslet. Jestli teda už mám brát tampony a vložky nebo ne. :zed:
Stavy si vysvětluji dlouhým pobytem na MD (2roky) :mrgreen:

tak to jsem si právě taky myslela, ale po přečtení celé této diskuze si říkám, že to s tím SICE určitě souvisí, ale že přece jenom je to nějak „MOC“… :think: Na hormony jsem dost citlivá - prášky jsem špatně snášela - a zdá se, že tohle taky :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
10.1.12 18:51

No já jsem zkusila před Mirenou zjistit na diskusích názory, ale nebyla jsem extra pečlivá :zed: Našla jsem i negativní, ale většina ohlasů byla kladná. Jako že začátek týdny (měsíce) špinění, ale pak pohoda. Tak to má i kamarádka. Tak jsem do toho šla.
Ale teď jsem 4 týdny po zavedení (které bylo hnusně bolestivé) a jen krvácím nebo špiním. Zkusila jsem projít poctivě diskuse jen žasnu, 90 % ohlasů je negativních 8o Upřímně lituji, že jsem si tu práci nedala před měsícem, nešla bych do Mireny !!! Mnoho holek znatelně přibralo, krvácení a špinění též spousta z nich zažívala i měsíce v kuse (skončily u vyndání tělíska) a náladovost nebo pokles libida taky nic vyjímečného. Dnes začínám brát Ascorutin a fakt doufám, že u mě se to srovná. Kdyby tohle mělo trvat měsíce a k tomu začala stoupat váha (po porodu mi ještě zbývá cca 5 kg dolů k mé spokojenosti), tak si to nechám vyndat, ale 5.000,– mi nikdo nevrátí :cert: Ne nadarmo se říká, dvakrát měř, jednou řež, neměla jsem být tak pobrkaná :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
NICK-PAVLÍNA
10.1.12 20:23

TAKÉ MÁM MIRENU

Dobrý den,
koncem 11/2011 jsem si nechala zavést tělísko, neustále krvácím někdy silně, ale není to nic moc :cert: Jsem celkem nervozní, kontrola na gyn. dopadla dobře, dr. mi přidala léky ASCORUTIN, poslední 2 týdny mě bolí nohy, mám křečovky (operované obě nohy-ne pro parádu, ale měla jsem provazy :(

• Citovat
  • Upravit
2531
10.1.12 22:37

Taky vyhlížím erian …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
11.1.12 13:58
Leonfram píše:
No já jsem zkusila před Mirenou zjistit na diskusích názory, ale nebyla jsem extra pečlivá :zed: Našla jsem i negativní, ale většina ohlasů byla kladná. Jako že začátek týdny (měsíce) špinění, ale pak pohoda. Tak to má i kamarádka. Tak jsem do toho šla.
Ale teď jsem 4 týdny po zavedení (které bylo hnusně bolestivé) a jen krvácím nebo špiním. Zkusila jsem projít poctivě diskuse jen žasnu, 90 % ohlasů je negativních 8o Upřímně lituji, že jsem si tu práci nedala před měsícem, nešla bych do Mireny !!! Mnoho holek znatelně přibralo, krvácení a špinění též spousta z nich zažívala i měsíce v kuse (skončily u vyndání tělíska) a náladovost nebo pokles libida taky nic vyjímečného. Dnes začínám brát Ascorutin a fakt doufám, že u mě se to srovná. Kdyby tohle mělo trvat měsíce a k tomu začala stoupat váha (po porodu mi ještě zbývá cca 5 kg dolů k mé spokojenosti), tak si to nechám vyndat, ale 5.000,– mi nikdo nevrátí :cert: Ne nadarmo se říká, dvakrát měř, jednou řež, neměla jsem být tak pobrkaná :nevim:

Jen k tomu množství negativních ohlasů - já bych spíš řekla, že je to tím, že spokojené se tolik neozývají, to jenom nespokojené hledají diskuze o Mireně a řeší, co a jak dál. Tím samozřejmě neříkám, že Mirena je nej antikoncepce, jen že se to nesmí brát jenom podle internetových diskuzí. Je to jako s každou antikoncepcí - někomu sedne a někomu ne. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7397
11.1.12 19:45

REJŽIČKA JÁ BYCH TO TAKY TAK VIDĚLA :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
11.1.12 21:50

aja.ka
mám stejné potíže jako ty, Mirenu mám zavedenou od 5/2010 a přibrala jsem během 2 měsíců po zavedení 10 kg a nálady hrozné, taková jsem nikdy nebyla, všechno mě vytočí, a krvácení mám několikrát v měsíci až ted skoro po dvou letech, taky zvažuju vyndání, jenomže z tabletek jsem mívala hrozné migrény, tak nevím jak to budu řešit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
12.1.12 07:18
rejžička píše:
Leonfram píše:
Ale teď jsem 4 týdny po zavedení (které bylo hnusně bolestivé) a jen krvácím nebo špiním. Zkusila jsem projít poctivě diskuse jen žasnu, 90 % ohlasů je negativních 8o Upřímně lituji, že jsem si tu práci nedala před měsícem, nešla bych do Mireny !!! Mnoho holek znatelně přibralo, krvácení a špinění též spousta z nich zažívala i měsíce v kuse (skončily u vyndání tělíska) a náladovost nebo pokles libida taky nic vyjímečného. Dnes začínám brát Ascorutin a fakt doufám, že u mě se to srovná. Kdyby tohle mělo trvat měsíce a k tomu začala stoupat váha (po porodu mi ještě zbývá cca 5 kg dolů k mé spokojenosti), tak si to nechám vyndat, ale 5.000,– mi nikdo nevrátí :cert: Ne nadarmo se říká, dvakrát měř, jednou řež, neměla jsem být tak pobrkaná :nevim:
Jen k tomu množství negativních ohlasů - já bych spíš řekla, že je to tím, že spokojené se tolik neozývají, to jenom nespokojené hledají diskuze o Mireně a řeší, co a jak dál. Tím samozřejmě neříkám, že Mirena je nej antikoncepce, jen že se to nesmí brát jenom podle internetových diskuzí. Je to jako s každou antikoncepcí - někomu sedne a někomu ne. :nevim:

naprosto souhlasím - já být spokojená, tak tu nediskutuju :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
12.1.12 13:17

Tak holky já jsem spokojená a diskutuju :dance: Mám slabou ms 1× měsíčně, žádné bolesti, zhubla jsem, nebolí mě hlava, sex pravidelný a těhotná taky nejsem :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
12.1.12 14:22
Fen-fire píše:
Tak holky já jsem spokojená a diskutuju :dance: Mám slabou ms 1× měsíčně, žádné bolesti, zhubla jsem, nebolí mě hlava, sex pravidelný a těhotná taky nejsem :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

No jo, ale ty jsi Závislačka, to je pak něco jiného. :P :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
12.1.12 14:29

TAk ja jsem porad spokojena

MS nemám spineni jednou ca za 3 mesice na pul hodiny, nalady normalne jako bez teliska.

Ted jsem shodila 7 kilo za 2 mesice- ale cilene

Tehotna nejsem, sex je chteny

Ja jsem spokojena, maj ji uz 2 rok- tedy v breznu busou 2 roky, a MS byla jen asi 2× zpocatku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
12.1.12 15:17

opravdu srdečně přeju spokojenost ka-tce i fen-fire a všem ostatním. mně to bohužel nesedí, tak musím pátrat dál :think: mám 4 děti :hug: , tak snad chápete, že další už opravdu NE :D a děkuju kokaka za podporu, že nejsem cvok, že takhle to opravdu na některé z nás může působit :kytka: držím ti palce, ať jsme zase normální, veselé, milé a štíhlé :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
12.1.12 15:55

Aja.Ka

Chapu, ze se 4 detma to chce opravdu neco, co sedne.

Ja se Mireny taky bala, ale nemuzu rict nic proti.

Taky mame 3 deti a chci neco spolehliveho- coz jsem doufam, nasla.

K

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Foxice
12.1.12 17:15

Mirena

Ahoj všem, zajímalo by mě, zda měl někdo takovou zkušenost s Mireou jako já. V prosinci jsem si nechala zavést Mirenu. Zavedení bylo v pohodě, bolest nebyla nijak veliká, asi jako při menstruaci. Po necelých 14ti dnech se mi občas udělalo nevolno, začalo mi bušit rychleji srdce a tak na omdlení. Přičítala jsem to únavě (loňský rok byl pro naši rodinu celkem náročný jak psychicky tak fyzicky) a nebrala jsem v potaz. Přes vánoce jsme měli všichni angínu, antibiotika, takže další rána pro tělo. Nevolnosti se začaly ozývat častěji a ještě přibyl tlak na prsou. Minulý pátek mě odvezla sanitka s pozdřením na infarkt jak mi strašně bušilo srdce, že jsem myslela, že mi vyskočí z hrudi ven. Všechno v pořádku, 2× mi dělali EKG, puls ok, tlak ok, cukrovka to není. Na dnešek v noci jsem nemohla vůbec usnout, 5 hodin jsem se trápila s návaly horka, staženého žaludku, pocitu na zvracení a malátnosti. Ráno jsem zajela na gynekologii, doktor kouknul do chytré knihy a přečetl, že 3 z mých příznaků můžou být vedlejšími příznaky po zavedení Mireny. Tělísko vyndal, chtěla jsem to, takové stavy nehodlám trpět x týdnů, než se to usadí. Hodně jezdím a je to nebezpečné, nerada bych někde nabourala, protože omdlím. Trochu tomu nerozumím, když se tvrdí, že Mirena působí jen v děloze…jak je možné, že mi praktická doktorka řekla, že to může být i z toho a dneska ráno doktor gynekolog taky…no, nevadí. Mám počkat týden, než se vyplaví hormony a mělo by to přestat. Co se týká krvácení, tak jsem tak měsíc špinila, do toho přišla normální menstruace, ale už 3 dny do dneška jsem čistá. Břicho nebolelo, ani žádné jiné tlaky. Špinění bylo i s kousky hlenu. To je moje zkušenost s Mirenou…nevím, zda to přejde nebo ne, zda nemám (jak mi řekli v nemocnici panickou ataku) a jsem zralá pro psychiatra…ale myslím, že to bylo tělískem. Stejné problémy měla kamarádka, která řešila štítnou žlázu a když dostala hormony na užívání, tak měla stejné příznaky…Je jasné, že každá žena to snese jinak…určitě ale nemá cenu se trápit, když máte podezření, tak šup s tím ven…peníze nepeníze…jde o Váš dobrý pocit…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

Těhotenský test 2v1