Tělísko Mirena

Napsat příspěvek
Velikost písma:
192
31.1.12 20:49
Mišelin píše:
hranika píše:
Miselin, prosim te, a netvrdil ti neco ze reklamace je mozna jenom pul roku po zavedeni? Muj doktor je podle vseho taky smejd, dusuje se, ze uz nemam narok, ze uz jsem po limitu (mam ji od kvetna, denne krvacim). Kdyby mi dali aspon pulku tak do vyndani jdu. Tim, ze mi rekl ze nemam zadnou sanci, tak to furt jeste trpim…
Hraniko, máš ji stejně dlouho jako já? 8 měsíců? pak máš nárok. Pokud máš problémy po 6 měsících od zavedení ale není to déle než jeden rok, pak peníze vrací. Samozřejmě počítej s tím, že ne celou částku, podle mě vrátí jen to, co ho MIRENA stojí v nákupu - to budou tak 3000 kč.

Diky. Vybavenost informacemi z netu je sice pekna vec, ale co mam rict jemu, kdyz on mele porad dokola, ze reklamace je pul roku a musi se delat specialni testy ktere dokazuji ze me Mirena nesedi. Jak mam na nej jit..achjo. Trojka by mi stacila bohate, koupila bych za to diteti golfky. Ja u nej platila 5000, takze si za zavedeni zas tak moc asi nepripocetl, ale je fakt ze oni to od Bayeru urcite kupuji levneji nez smrtelnici v lekarnach…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
31.1.12 20:51
hranika píše:
Mišelin píše:
hranika píše:
Miselin, prosim te, a netvrdil ti neco ze reklamace je mozna jenom pul roku po zavedeni? Muj doktor je podle vseho taky smejd, dusuje se, ze uz nemam narok, ze uz jsem po limitu (mam ji od kvetna, denne krvacim). Kdyby mi dali aspon pulku tak do vyndani jdu. Tim, ze mi rekl ze nemam zadnou sanci, tak to furt jeste trpim…
Hraniko, máš ji stejně dlouho jako já? 8 měsíců? pak máš nárok. Pokud máš problémy po 6 měsících od zavedení ale není to déle než jeden rok, pak peníze vrací. Samozřejmě počítej s tím, že ne celou částku, podle mě vrátí jen to, co ho MIRENA stojí v nákupu - to budou tak 3000 kč.
Diky. Vybavenost informacemi z netu je sice pekna vec, ale co mam rict jemu, kdyz on mele porad dokola, ze reklamace je pul roku a musi se delat specialni testy ktere dokazuji ze me Mirena nesedi. Jak mam na nej jit..achjo. Trojka by mi stacila bohate, koupila bych za to diteti golfky. Ja u nej platila 5000, takze si za zavedeni zas tak moc asi nepripocetl, ale je fakt ze oni to od Bayeru urcite kupuji levneji nez smrtelnici v lekarnach…

Jo pardon, jsem roztrzita, ted to ctu pozorneji, za tri to kupujou, takze dvojka taky dobra :zed: asi mu reknu na rovinu, ze mi staci ta jeho nakupka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mišelin
31.1.12 20:56
Lenula-xy píše:
MIŠELIN MYSLÍŠ,ŽE DR STOJÍ MÍŇ JAK TEBE,KDYŽ SI JI KOUPÍŠ SAMA?

v lékarně ji seženeš tak za 5000 - 6000 tisíc. Mrkni třeba na www.zbozi.cz a zadej si tam MIRENA. Samozřejmě lékarna na tom má také slušnou marži, ale kupuje ji za více než lékař, protože firma co vyrábí MIRENU podporuje hlavně lékaře, protože právě lékař je ten, kdo ji pacientce VNUTÍ. Když si ji koupíš sama, je jen otázka, jakého máš lékaře a jestli si bude účtovat nějáký poplatek za aplikaci. já za ní dala 6500 Kč u lékaře…

• Citovat
  • Upravit
Mišelin
31.1.12 21:02

jo Hraniko, zkus to. každej bude mít asi nákupku jinou, podle toho, kolik MIREN odebere (něoc jako v obchodě velko a maloobchod). Mě by také stačilo alespon něco. Každopádně vrácená částka je asi takto:
plná výše zaplacená za tělísko gynekologovi - castka za Mirenu se rozdeli na pet let v mesicich a ponizi se o mesice,ktere byla užívána

• od této částky se odečte poplatek za aplikaci a práci lékaře (dle většiny ceníků cca 500 - 1000 Kč)

Podle mě, se ale bude cukat a nakonec budu ráda, když mi dá dvojku. jen tak mimochodem, když se včera dušoval, že mu paní do telefonu potvrdila, že reklamaci lze uplatnit, mě pak řekl, že to bude jen malá část - tak 2 - 3 tisíce. Z čehož jsem usoudila, že pořád kalkuluje tak, aby z toho co nejvíc měl. Pak si řekne o několik desítek korun za to, že musel 30 sekund telefonovat kvůli mé MIRENĚ

• Citovat
  • Upravit
7397
31.1.12 21:20

JÁ NECHCI KECAT,KUPOVAL MI JI MANŽA A BUĎ STÁLA 4700 NEBO 5200KČ V LÉKÁRNĚ A DR SI NEVZAL ZA ZAVEDENÍ NIC :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mišelin
31.1.12 21:25
Lenula-xy píše:
JÁ NECHCI KECAT,KUPOVAL MI JI MANŽA A BUĎ STÁLA 4700 NEBO 5200KČ V LÉKÁRNĚ A DR SI NEVZAL ZA ZAVEDENÍ NIC :D

tak máš super doktora manžela posílej na nákupy častěji, umí kupovat levně:-) Na netu je od 5 - 6 tisíc. Tak si spočítejte, kolik na tom má MUDR, když lékarna má určitě minimálně 30% marži…

• Citovat
  • Upravit
8940
31.1.12 21:27
Lenula-xy píše:
JÁ NECHCI KECAT,KUPOVAL MI JI MANŽA A BUĎ STÁLA 4700 NEBO 5200KČ V LÉKÁRNĚ A DR SI NEVZAL ZA ZAVEDENÍ NIC :D

Měla jsem to stejně, koupila jsem si ji sama v lékárně a u mudry jsem platila jenom 30kč poplatek, jinak nic, a to mi ještě předtím dělala nějaké důkladné testy a výtěry a posílala do laborky, jestli nemám nějaké infekce nebo tak a všechno zadarmo :palec:

Kupovala jsem za 5300 :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mišelin
31.1.12 21:33
Fen-fire píše:
Lenula-xy píše:

Měla jsem to stejně, koupila jsem si ji sama v lékárně a u mudry jsem platila jenom 30kč poplatek, jinak nic, a to mi ještě předtím dělala nějaké důkladné testy a výtěry a posílala do laborky, jestli nemám nějaké infekce nebo tak a všechno zadarmo :palec:

no tak ty máš naprosto super gyndaře. kde bydlíte? chci vaše doktory :think: . Zrovna dneska mi volala kámoška, že už má druhou antikoncepci (ted náplast) a za 2 roky neviděla testy ani z rychlíku…

• Citovat
  • Upravit
8940
31.1.12 21:36
Mišelin píše:
Fen-fire píše:
Lenula-xy píše:

no tak ty máš naprosto super gyndaře. kde bydlíte? chci vaše doktory :think: . Zrovna dneska mi volala kámoška, že už má druhou antikoncepci (ted náplast) a za 2 roky neviděla testy ani z rychlíku…

Já mám gyndařku v Brně, jestli jsi poblíž, ráda pošlu kontakt. Jinak náplasti jsem měla před těhu a za mě taky super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7397
31.1.12 21:36

:mrgreen: MĚ TAKY DĚLAL ZROVNA I VÝTĚRY,JAKO PREVNCI A PAK MI ŘEKL,ŽE MÁM DOJÍT ZASE ZA ROK,KDYŽ NEBUDOU PROBLÉMY.JÁ JSEM Z BŘECLAVI :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mišelin
31.1.12 21:41

to je daleko :-(. Já jsem spokojená s praktičkou, ke které ale dojíždím 90 km, pořád mi říká, že si musím najít jinou, ale mně se nechce. Ikdyž ted, když jsem řešila zdravotní problémy mě to dojíždění úplně štvalo. Zubař - to je jediný doktor kterými věřím úplně, úplně je také 80 km od mého bydliště, ale měnit ho nehodlám. Toho gynekologa ale potřebuju. Fakt máte štěstí.

já už o svém pochybovala při těhotenství, měla jsem rizikové a on, ačkoli jsem měla špatné jaterní testy a kyslinu močovou mi pořád dával nějáké léky a nakonec jsem zkončila na kapačkách na měsíc v nemocnici. A to jsem ještě požádala v nemocnici o vyšetření já sama, protože mi bylo fakt zle…

• Citovat
  • Upravit
Mišelin
31.1.12 21:43

mám chuť ho zavraždit. Něják se mi vrátila dobrá nálada po vysazení MIRENY, jinak bych tu nečučela 2 hodiny, do ted jsem neměla zapotřebí se někde vyjadřovat, protožemě totálně nic nebavilo ani netěšilo

• Citovat
  • Upravit
192
31.1.12 23:15
Mišelin píše:
mám chuť ho zavraždit. Něják se mi vrátila dobrá nálada po vysazení MIRENY, jinak bych tu nečučela 2 hodiny, do ted jsem neměla zapotřebí se někde vyjadřovat, protožemě totálně nic nebavilo ani netěšilo
:mrgreen: :mrgreen:
hele rada bych ti doporucila toho myho fesaka, ale bude to asi z blata do louze.
ale ty uz jsi s Mirenou vlastne hotova a on je jinak fakt fajn :twisted:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7397
1.2.12 08:42

JÁ JSEM VYMĚNILA GYNEKOLOGA PŘED OTĚHOTNĚNÍM,KDYBYCH HO NEVYMĚNILA,TŘEBA BY MIMINKO JEŠTĚ TEĎ NEBYLO :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Foxice
3.2.12 15:53

Ahoj všem, tak jsem dostala všechny kompletní výsledky rozboru krve. Jsem zdravá jak poleno. Akorát mám pořád nějaké psychické trablíky. Možná jsem Mireně ukřivdila a nebylo to z ní a nebo tomu také přispěla. Těžko říct. Počátkem ledna fyzický kolaps, který se proměnil i na psychický, protože jsem nevěděla, co mi je. Nyní mám lehká antidepresiva a jdu na poradu k psychiatrovi. Nicméně doktorka praktická řekla, že to bylo všechno ruku v ruce, těžký loňský rok jak fyzicky, tak psychicky (těhotenství, porod, muž málem na vozíku), tak Mirena (rozhoz hormonů) a pak už to znáte. Přetekl hrníček a už to sama prostě zvládnout nemohu. Nestydím se za to a vím, že potřebuji pomoc. Někoho bolí koleno, tak jde k ortopedovi…Nicméně vím, že Mirenu si již nevemu, nechci do těla hormony, prostě něco, co tam má svojí přirozenou rovnováhu (tudíž ji nechce měnit). Nemůžu tedy teď říct, holky nedávejte Mirenu, nebo dávejte. Já osobně si myslím, že k mým nynějším problémům přispěla taky. Menzes již přišel, Mirenu mi vyndavali 12/1 a měla jsem to dostat v sobotu, včera přišla menstruace, takže jen 5 dní mimo. Nemám křeče a má to klasický průběh. Ale měla jsem jí jen měsíc. Tím asi moje příspěvky zde končí, protože dále už se Mirenou zabývat nebudu. Přeju Vám všem, abyste byly zdravé, abyste neměly strach, co Vám je a když na Vás příjdou deprese a pocit, že Vám něco je, tak určitě zajděte za doktory, pěkně je pohoňte, máte na to právo, ať víte, že jste zdravé a zbytečně si nezaděláte na „nervíky na pochodu“. Mě na to stačilo 14 dní čekání na výsledky, jestli nemám raka a už šupajdím na psychiatrii, protože mi vadí ježdění autem v zácpě a nákupy v nákupních centrech, kde je moc lídí. Mějte se pěkně!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

Těhotenský test 2v1