Tělísko Mirena

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Moonunka
10.2.12 11:46

frenciz,zdravim…ja jsem si ji nechala vytahnout ve ctvrtek a v sobotu jsem trochu spinila..cca 2 dny…pak asi za necele tri tydny jsem dostala normalni menst.a mam ji 4 mesice venku a dostavam to pravidelne na den…jinak co to se mnou delalo po vytazeni si muzes precit zpetne…mejte se… :D

• Citovat
  • Upravit
frenciz
11.2.12 17:06

Ahoj všem jo A moonce děkuji za odpověd tak jsem zvědavá jak na tom budu až si ji nechám vytáhnout taky bych chtěla hned přejít na jinou antikoncepci ale vo tom si promluvím smím doktrem od toho tam je.Tak zatim ještě napíšu jak jsem dopadla po vytažení té zázračné mireny.

• Citovat
  • Upravit
1933
13.2.12 13:25

Mirena

Ahojky,i když dlouho už pročítám tuto diskuzi, tak až dnes jsem se zaregistrovala :dance: . Musím říct, že s Mirenou mám velice dobré zkušenosti a jsem s ní maximálně spokojená :potlesk: :palec: . Teď ke konci února už to bude 5 let co ji mám a mám trošku strach z jejího vyndání :think: . I jsem četla že je to docela bolestivé a pokud se nedá vytáhnout normálně (trošku posunutá nebo jiná poloha) provádí se vyjmutí v narkoze. No, asi bych šla do narkozy preventivně :andel: . Nemáte někdo zkušenost s vyjmutím Mireny? Dalo se to vydržet nebo to bylo opravdu hodně bolestivé :( ? Teď otázka zda ji hned vyměnit za jinou nebo to nechat bez ni a zkusit další těhu :nevim: :srdce: :kytka: ......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
13.2.12 14:36

Ahoj Peťu, pokud je doktor šikovný, tak Ti ji vytáhne tak, že to ani nebudeš vědět :-) Vůbec se neboj, jestli si porodila dítě, tak vytáhnutí Mireny je sranda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vlaďka69
13.2.12 20:59

Mirena - deprese, hormony

Mirenu jsem měla zavedenou 14 dní, nechala jsem si ji vyndat kvůli depresím. Trpěla jsem depresemi v těhotenství - kvůli zvýšeným hladinám hormonů ( gynekoložka o tom věděla). Po porodu vše v úplné pohodě po 4. měsících na doporučení gynekoložky zavedena Mirena. Po zavedení Mireny se mi deprese vrátily. Nejdřív jsem nevěděla co se děje, vše mě vytáčelo, nic mě nebavilo, pořád jsem brečela, vůbec jsem se nepoznávala. Napadla mě souvislost ze zavedením Mireny, mrkla tady na fórum a měla jsem jasno. Gynekoložka mě posílala k psychologovi a psychiatrovi, že v životě neslyšela (???), že by mohl mít někdo po Mireně deprese, musela jsem podepsat, že žádám vyjmutí po 14ti dnech na vlastní žádost. Po dvou dnech vše v pohodě, bylo po depresích. Vyhozených 6.000 Kč :-( Myslím že snášenlivost Mireny závisí na snášenlivosti hormonů. Myslím - psychické problémy v těhotenství - nevolila bych Mirenu. Těhotenství v pohodě - Miréna vhodná! Ale je to pouze můj laický názor. Každopádně kdo je citlivější na vyšší hormonální hladiny měl by být při volbě Mireny opatrnější. Kdybych to věděla, zbytečně bych nevyhodila peníze, ale nikdo vám nic neřekne. Tak neudělejte chybu jako já.

• Citovat
  • Upravit
1933
14.2.12 07:26
Foxice píše:
Ahoj Peťu, pokud je doktor šikovný, tak Ti ji vytáhne tak, že to ani nebudeš vědět :-) Vůbec se neboj, jestli si porodila dítě, tak vytáhnutí Mireny je sranda.

Ahoj Foxii
:kytka: , děti jsem porodila zrovna tři :andel: , ale i přesto mám trošku strach, neb jsem posera a četla jsem snad jen to nejhorší o vytahování :think: . Tak až mi ji bude vyndávat, tak budu myslet na tebe s tím, že to je sranda :dance: . Děkujůůů :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1933
14.2.12 09:31
orlik píše:
Měla jsem Mirenu 2 roky bez problémů. Sice nějakou dobu trvalo, než si tělísko sedlo (asi 4 měsíce), ale pak bez menstruace, bez přibírání, bez zhoršení pleti nebo nálad. Žádná antikoncepce nesedne všem ženám, naštěstí je hodně možností. Bohužel Mirena má jednu velkou nevýhodu, a tou je že se musí zaplatit najednou. A pokud ženě nesedí, je to hodně drahá zkušenost. Jsem ráda, že jsem s ní problémy neměla a po porodu se k ní chci zase vrátit. A ohledně otěhotnění - otěhotněla jsem hned v ten měsíc, ve kterém jsem si Mirenu nechala vyndat.

Mě MIRENA sedla dokonale, sice první dva měsíce takové různé špinění třeba po týdnu na dva dni, ale jinak dobrý, žádný bolesti břicha - prostě nic. Teď to bude na konci února co bych ji měla nechat vyndat (vyměnit). Jenže jsem si usmyslela, že na starý kolena (je mi skoro 30 :lol: a tři děti už máme :andel: ) chci prostě ještě jedno miminko :hug: . A kdyby se povedla holčička tak snad budu ta nejspokojenější ženská na světě :dance: . No, kéž by se to po vyndání taky povedlo tak brzy jako tobě :palec: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9434
14.2.12 09:40

Peťo, prý na stará kolena (mně už je 32 a budeme mít teprve druhé). Určitě se vám to taky brzy povede. My s tím ani nepočítali a bylo to celkem překvapení, že se to povedlo tak rychle. Tak držím palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1933
14.2.12 10:01
orlik píše:
Peťo, prý na stará kolena (mně už je 32 a budeme mít teprve druhé). Určitě se vám to taky brzy povede. My s tím ani nepočítali a bylo to celkem překvapení, že se to povedlo tak rychle. Tak držím palce :palec:

Je pravda, že to první dítko přišlo tak nějak nečekaně a mě bylo něco málo přes 19 když se syn narodil :andel: , ale nikdy jsem toho nelitovala. A když jsem šla od gynekologa, který mi to potvrdil, tak jsem byla strašně ráda, že budu mít malej krásnej uzlíček a hned jsem šla koupit první dupačky a bodyčka :lol: . Teď v dubnu mu bude 10 tomu nejstaršímu, nejmladšímu je 5 a hned po 6-ti nedělí jsem sis nechala dát Mirenu, teď by měla jít už ven a já se rozhodla, že chci ještě "TU MOJI HOLČIČKU :hug: ". Tak uvidíme :nevim: , nejdřív se musím dokopat zavolat mudroj, aby vyndal tělísko a chvíli si poslechnu protivný řeči naší protivný gyndový sestry jak jsem praštěná když už tři děti máme a vzhledem k prodělaný pooperační tromboze, že nejen ohrožuju sama sebe, ale vystavuju děti riziku, že pokud by se mi tromboza udělala v těhu a utrhla by se, že budou děti bez mámy :,( atd, takovou máme protivnou sestru :pocitac: . tak snad všechno bude OK a budu se moct brzy radovat ze // na testu :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1933
14.2.12 10:07

Orlíku, a kdypak budete mít druhé miminko? Víš co to bude? Ježiši, já jsem zvědavá :nevim: . Holky, kdybych byla až moc zvědavá, tak mě prosím brzděte :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
14.2.12 11:04

PeťulinQa 82:
Určitě se vyndání nemusíte bát, vyndávali mi Mirenu před 14dny a byl to fofr, přestože jsem neměla menzes, než jsem se rozkoukala byla venku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1933
14.2.12 12:51
sugrata píše:
PeťulinQa 82:
Určitě se vyndání nemusíte bát, vyndávali mi Mirenu před 14dny a byl to fofr, přestože jsem neměla menzes, než jsem se rozkoukala byla venku.

Děkujůůů :hug: . Snad nebudu mít to štěstí, že to ze mě bude vyndávat půl hodiny :think: . Jen ještě dostat odvahu a zavolat mudroj na objednání :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9434
14.2.12 13:41
PeťulinQa 82 píše:
Orlíku, a kdypak budete mít druhé miminko? Víš co to bude? Ježiši, já jsem zvědavá :nevim: . Holky, kdybych byla až moc zvědavá, tak mě prosím brzděte :lol:

Jsi zvědavá jako každá normální ženská. Mimčo by se mělo narodit v červenci - TP mám 12.července. Zatím nevíme, co čekáme. Na velký utz jdu příští pátek. Říct si to necháme, ale nikomu to nepovíme, ať má rodina překvapení. Chtěli bychom trošku víc kloučka, ale dcera chce sestřičku. Tak uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1933
14.2.12 14:59
Jsi zvědavá jako každá normální ženská. Mimčo by se mělo narodit v červenci - TP mám 12.července. Zatím nevíme, co čekáme. Na velký utz jdu příští pátek. Říct si to necháme, ale nikomu to nepovíme, ať má rodina překvapení. Chtěli bychom trošku víc kloučka, ale dcera chce sestřičku. Tak uvidíme.

to je krásný, já bych zas radši holčičku, přečetla jsem snad všechny babský rady jak počít holku, tak uvidíme. Tak ať utz dobře dopadne a v bříšku se schovává krásnej klučík :kytka: :hug: . Budu zvědavá, co nám potom napíšeš :mrgreen: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1933
14.2.12 15:03

ORLI: ještě k té zvědavosti :roll: - manža říká, že snad zvědavější ženskou nezná než jsem já, že prý ani „stará Blažková na návsi není tak zvědavá“ :lol: :lol: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí