Tělísko Mirena

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9649
5.1.12 21:38

Ma doktorka mi rikala, ze reklamace mi vyridi do jednoho roku a setkala se s asi peti pripady, kdy jim nevratili penize… :think:
Hodnekrat uz mi poradila a pomohla, stoprocentne ji verimy… myslim, ze to zalezi v 90 % na reklamaci doktora, jak on se k tomu postavi!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
5.1.12 21:43

Určitě záleží na lékaři, co napíše do papírů, ale taky to vrácení peněz záleží na tom, od jaké farmaceutické firmy máte tělísko. Některé vrací, jiné ne, bohužel. Lékařka mi dala seznam šarží, ze kterých si mám vybrat, aby mi v případě problémů peníze vrátili. Vzhledem k tomu, že jsem si tělísko kupovala sama v lékárně, tak z toho ona mít nějaký vlastní prospěch mít nemohla, takže to bude asi fakt pravda :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
5.1.12 22:56

tak hlásím se po delší době. Mirenu mam přes 2 měsíce a super. Skoro nešpinim a krvácení žádné, ale je také pravda že pořád kojím. Vlákna cítím,ale manžel vůbec, takže za mě 100% spokojenost. Jsem ráda že jsem si jí nechala dát tak brzy po porodu, protože už teď chci další mimčo a nevim jestli to svoje předsevzetí, že si jí nechám vyndat až po 2 letech, vůbec dodržím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Heelinka
6.1.12 08:24

Já mám tělísko druhý měsíc, trochu mě pobolívají prsa, sem tam mě je špatně od žaludku a od té doby co to mám, tak pořád špiním, už jsem několikrát byla u doktora a ten říkal, že tohle může trvat dva až tři měsíce a pak se to srovná, tak uvidíme 8o jinak co se týče zavedení, je to mírně bolestivé a rychlé… :oops:

• Citovat
  • Upravit
192
6.1.12 14:21
Lenula-xy píše:
prý reklamace jdou rok a záleží na dr.co napíše na tu firmu,co Mirenu vyrábí a podle toho vám buď vrátí nebo nevrátí peníze a záleží na tom i kolik vám vrátí

taky jsem mu rikala, ze jsem cetla rok, tvrdil ze pouze pul rok a nestaci co napise on, musi se delat slozite testy a prokazovat ze tam telisko spatne sedi, cili samotne krvaceni jako reklamace neprojde:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
494
6.1.12 19:54

Ahojte holky, píšu si o radu nebo zkušenost…Mirenu mám necelý rok, nechala jsem si ji dát hned po porodu, po asi měsící špinění se všechno ustálilo, ani jsem o ní nevěděla, ale v listopadu jsem přestala kojit asi za dva týdny jsem dostala (asi) měsíčky, pak za necelý měsíc další, ale už dost silné a od těch nepravidelně stále špiním. Myslíte, že to je tím ukončeným kojením nebo je někde problém. Asi budu volat doktorce, ale chtěla jsem se ještě zeptat, jestli někdo nemá podobnou zkušenost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7397
6.1.12 20:40

jé,já ještě kojím,tak to teda neporadím,ale teď si mi nasadila brouka do hlavy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
494
6.1.12 21:11

No, tak uvidím, jestli někdo napíše nějakou zkušenost, ale pokud bych to takhle měla mít pořád, tak si Mirenu raději nechám vyndat, nechci pořád řešit špinění střídávě s krvácením…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
9.1.12 15:38

Ahoj „holky“ - přečetla jsem víceméně poctivě celou tuto 37stránkovou debatu a docela mi to pomohlo. Patřím také k těm nespokojeným, proto jsem vůbec něco hledala ;) Mám mirenu přes půl roku, krvácení a špinění tak, jak popisuje většina. Bohužel ale musím potvrdit ojiděnělou zkušenost s výkyvy nálad, vzteku atd. a taky přibývání na váze… :zed: Chci dát tělísko ven - jsem objednaná na příští měsíc. Pokud jste některá po takové situaci, můžete prosím písnout zkušenosti? Kdy, zda a jak se to vrátilo k normálu???
Díky… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krausinka
9.1.12 17:04

Mirena

Ahoj, mám mirenu od porodu již po 3 za ty roky.
A nemám žádné problémy, dokonce ani menstruaci. Pouze po zavedení lehce.
Každý měsíc mám zhruba dva tři dny jako kdyby menstruační bolesti, ale nic závažného.
Co se týká výkyvu nálad, myslím, že to vliv má. Ale dalo by se to podle mně přirovnat k náladovosti, který bývá i u menstruace atp.
Na pleti nepozoruji zhoršení. Bohužel mám „zatočenou“ dělohu a tak je pro mně zavedení hodně bolestivé, ale je to rychlé a dá se to vydržet. Sestra dá injekci a případně pak doktor i spray jakoby umrtvující.
Držím palce všem :kytka:

• Citovat
  • Upravit
30309
9.1.12 18:49
aja.ka píše:
Ahoj „holky“ - přečetla jsem víceméně poctivě celou tuto 37stránkovou debatu a docela mi to pomohlo. Patřím také k těm nespokojeným, proto jsem vůbec něco hledala ;) Mám mirenu přes půl roku, krvácení a špinění tak, jak popisuje většina. Bohužel ale musím potvrdit ojiděnělou zkušenost s výkyvy nálad, vzteku atd. a taky přibývání na váze… :zed: Chci dát tělísko ven - jsem objednaná na příští měsíc. Pokud jste některá po takové situaci, můžete prosím písnout zkušenosti? Kdy, zda a jak se to vrátilo k normálu???
Díky… :kytka:

Ahoj,do tydne po zavedeni zcela ok,a nekrvaceni uz ok od druheho dne.
Ja tady vyhlizim Erian,jak ta pokracuje /viz jeji denicek/ :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4618
9.1.12 18:56

Tak ja Mirenu nechala vyndat po 2 letech - prvni rok krvaceni a spineni, druhy rok 14 dni klid, 14 dni spineni a krvaceni. Nakonec jsem skoncila u obvodacky s podezrenim na slepy strevo, bolela me cela prava strana a jeste ten den jsem byla na gynde na vyndani. Pak jsem tyden dost krvacela a od ty doby mam klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
494
9.1.12 19:17

a zkušenost s téměř neustálým špiněním po ukončení kojení teda nemáte nikdo???Jinak problémy nemám, nemám výkyvy nálad, ani nepřibírám, ale to špinění mě teď už začíná dost štvát :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
9.1.12 21:32
marocka píše:
a zkušenost s téměř neustálým špiněním po ukončení kojení teda nemáte nikdo???Jinak problémy nemám, nemám výkyvy nálad, ani nepřibírám, ale to špinění mě teď už začíná dost štvát :nevim:

já jsem také kojila s mirenou. poté, co jsem přestala špiním v rámci takové delší, ale slabší menstr. bohužel, ale od doby co nekojím jsem přibrala skoro 5 kilo a je to měsíc a půl!!!! :,( není to vánocema… opravdu ;) navíc mám po celou dobu příšerné psy stavy :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
9.1.12 21:43

Tak já mám Mirenu asi víc jak půl roku a teda nic moc. 12dnů špiním sice je to na 2pidivložky, ale vadí mi to, že musím když někam jedu na to myslet. Jestli teda už mám brát tampony a vložky nebo ne. :zed:
Stavy si vysvětluji dlouhým pobytem na MD (2roky)
:mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital