Tělísko Mirena

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7240
28.10.11 11:06
Barca12345 píše:
Denino píše:
Příbalovej leták jsem žádnej nedostala :-) vlastně o tom tělísku skoro nic nevim, jen co mi řekl doktor. A proč tedy se to tělísko dává ženam až po porodu?
To je jedine, co nevim… :think: ale znam i holky, ktere to maji jako bezdetne.

Můj gynekolog taky říká až po porodu, ale podle mě je to spíš proto, že se jim tak tělísko lépe.. no vkládá na místo určení. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
28.10.11 21:12
rejžička píše:
Barca12345 píše:
Denino píše:
Příbalovej leták jsem žádnej nedostala :-) vlastně o tom tělísku skoro nic nevim, jen co mi řekl doktor. A proč tedy se to tělísko dává ženam až po porodu?
To je jedine, co nevim… :think: ale znam i holky, ktere to maji jako bezdetne.
Můj gynekolog taky říká až po porodu, ale podle mě je to spíš proto, že se jim tak tělísko lépe.. no vkládá na místo určení. :lol:

Právě to si taky myslím ;) za měsíc jdu na kontrolu, tak se ho zeptám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
28.10.11 21:57

Ahojky tak ja byla před 14 dny na zavedení bylo to jako by dostala bolestivou menstruaci trvalo to tak dvě hodiny a pak OK.Špinila jsem týden pak nic a teď zase malinko špinim.Při sexu to vadí :evil: manžovi jsem nic neřekla a po několika dnech mi řekl že mu to vadí jako by tam byl drát,bohužel mi to vadí taky a tak pošmaruji k doktorovi aby mi to zkrátil a snad bude vše OK :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Petra21356
5.11.11 22:34

Mirena

Tak bohužel se musím přiřadit do davu nespokojených. Mirenu mám dva roky. První půl rok jsem krvácela v podstatě furt. A další rok a půl si netroufnu vyjít bez vložky protože nevím dne ani minuty kdy budu špinit a nebo kdy začnu menstruovat. Takže tato investice se mi opravdu nevyplatilak. Gynekolog mi tvrdí, že žádná jeho pacientka s Mirenou problém nemá a že vyndat to by byla škoda a že se to časem srovná, ale má trpělivost je u konce a Mirenka půjde ven, ale to bude nejspíš také zajímavé, protože vlákna nejsou vůbec nahmatatelná, jelikož se mi tělísko posunulo nahoru. Nicméně mám kamarádku, která je s Mirenou naprosto spokojená

• Citovat
  • Upravit
5606
6.11.11 09:57

Tak to by vadilo i mi pořád špinit.Ja špinila jen necelých 14 dní.Sex máme ja už nic necítim a manža zatím mlčí takže návštěva se odložila,uvidíme pokud to bude vadit tak se to trošku stříhne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
6.11.11 09:58

Holky sex cítím,ale ne ten drátek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
6.11.11 10:08

Ahoj holky, ráda bych se podělila o svou zkušenost. Měla jsem Mirenu 5 let jak je určeno ( od mých 18 let ). Zavedení bylo strašné, bolestivé, 2 dny motání hlavy, ale potom božský a ničím nerušený klid 5 let, žádná menstruace, ani jedna. Po 5 letech se samo ozvalo, že chce ven, začalo mi být špatně. Ale byla jsem nadmíru spokojená. Partnerovi nevadila.
Pokud uvažujete ještě o dobré antikoncepci ( já už mám vysazeno ), poslední co jsem měla byly antikoncepční kroužky Nuvaring, také super, vřele doporučuji :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mmuffinnkkaa
6.11.11 15:59

Tak já jsem taky jedna nespokojená,přes půl roku od zavedení jsem krvácela,ipřes injekce,prášky,před týdnem jsem to už nedávala a šla k dr.tenmi zjistil,že mi to udělalo v děloze křečové žíly vyndal ji a krvácím už týden jak ..... no po injekcích mi bylo zle,ale trošku to pomohlo.Už to nechci nikdy … :zed: :-? :cry:

• Citovat
  • Upravit
1
7.11.11 14:40

Mirena - rok stresu

Musím reagovat, Mirenu mám zavedenou rok, je to rok hrůzy. Celý rok špiním, mezitím silnější menstruace, pleť katastrofa, v době ovulace šílené bolesti zad, jakoby to tlačilo na nějaký nerv. Partner cítí i když už tam drátky nemám skoro žádné. Prožitek sexu nulový, bolest, strach hrůza. Už se těším na vyndání, jdu za měsíc, peníze jsem už oželela, toto byl fakt očistec.
Tuto zkušenost má i moje kamarádka, té to několikrát sjelo dolu, partner cítil, nyní si to nechala vyndat a je naprosto spokojená.

Už nikdy víc. Prostě to moje tělo nepřijalo ani trochu. :-x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
7.11.11 16:31

Holky tak to máte,ale fakt strašné ja by to asi taky vzdala.No ještě štěstí že je u mě vše OK.Doktor říkal že pokud kojím tak špinit možná vůbec nebudu poznal to podle slinivky jak mi to zaváděl, tak snad jsem mu dobře rozuměla ja měla s toho zákroku takový strach,že jsem moc neposlouchala co říká.Snad nebudou problémy až přestanu kojit a kdo ví co bude až půjdu po 5 létech na výměnu mám strach že už to nebude taková procházka růžovým sadem :think: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mala_carodejka
7.11.11 17:38

Spíš sliznice, ne? :think:

• Citovat
  • Upravit
7602
7.11.11 20:52

Tak já teda nevim, byla jsem na kontrole s Mirenou a bavily jsme se s doktorkou, co se dělá v případě, že žena pořád špiní či krvácí i po tom půl roku… tak prý si ženy aplikují na předloktí jakýsi gel, ve kterém jsou hormony, aby se to ustálilo a špinit se přestalo. To máte všechny tak blbého gynekologa, že hned Mirenu radši vytáhne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
7.11.11 21:18
Erian píše:
Tak já teda nevim, byla jsem na kontrole s Mirenou a bavily jsme se s doktorkou, co se dělá v případě, že žena pořád špiní či krvácí i po tom půl roku… tak prý si ženy aplikují na předloktí jakýsi gel, ve kterém jsou hormony, aby se to ustálilo a špinit se přestalo. To máte všechny tak blbého gynekologa, že hned Mirenu radši vytáhne? :think:
:palec: :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
7.11.11 21:20
mala_carodejka píše:
Spíš sliznice, ne? :think:

jo máš pravdu sliznice,ja napsala slinivka :roll: ta je teda úplně někde jinde,ale byla by to prča kdyby mi doktor viděl až tam :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
7.11.11 21:21
Erian píše:
Tak já teda nevim, byla jsem na kontrole s Mirenou a bavily jsme se s doktorkou, co se dělá v případě, že žena pořád špiní či krvácí i po tom půl roku… tak prý si ženy aplikují na předloktí jakýsi gel, ve kterém jsou hormony, aby se to ustálilo a špinit se přestalo. To máte všechny tak blbého gynekologa, že hned Mirenu radši vytáhne? :think:

já ji teda nemám, ale mě mudra taky říkala, že pokud se špiní a mirena prostě zlobí tak se to dá ovlivnit a upravit a pokud ne, tak teprve potom se vytahuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí