Tělísko Mirena

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10937
5.10.11 11:44

U nás ted před vánocemi je to prostě velká investice, myslím nárazová, jasně když se to rozpočítá tak ne. Ale já boužel nemůžu jen tak dát 5,5tis. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26244
5.10.11 14:32

když mi ji doktor nabízel, přišlo mi to jako dost peněz najednou a kde je z mateřské vzít, že … tak jsem mu řekla, že musím našetřit a až se rozhodnu, tak mu dám vědět. Trvalo mi to půl roku, mezitím jsemn měla spoustu času na zjišťování informací. A jsem ráda, že ji mám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Andysek47
5.10.11 17:18

Dala jsem za Mirenu v lékarně MAX 4800,–

• Citovat
  • Upravit
17
5.10.11 17:22

Holky prosím prosím, jak je to s otěhotněním po Mireně,víte někdo? Máte někdo zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lenicka1985
5.10.11 18:06

já 5500,– u dr.zase tam je ,ale ten předpoklad vrácení těch peněz v případě neuspěchu.ona to bude vyřizovat a rozhodně ochotněji když si to koupíte od ní.protože když ne tak příjde o prachy že??
doktor nabízí ty vyrobky od nich má smlouvy s výrobci či distributori.za jistou provizi.

• Citovat
  • Upravit
9649
5.10.11 19:54

Taky bych v tomto pripade radsi priplatila DR… me bude stat u doktorky 6400 Kc a pokud mi to sedne, nebudu tech penez absolutne litovat a pokud mi to nesedne, ona vse vyridi za me… :nevim: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7602
6.10.11 08:35

Tak já jsem platila 6500,–. 5tKč za Mirenu a zbytek za zavedení a kontroly. Jdu po 7týdnech na ko a pak ještě několikrát během prvního půl roku. A prý se nemá zavádět dřív než půl roku po porodu, aby se děloha i čípek daly do pořádku, když se dá dřív, prý dělá problémy.

No a jasně, jako jednorázově je to docela drahý, když se to rozpočítá, tak úplná pohoda. Otěhotnět jde v pohodě, prostě se vyndá a může se těhulkovat. Taky budeme ještě pěstovat nějaký děti, jsme s chlapem super plodnej pár, tak počítám, že to půjde zase rychle :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
6.10.11 08:45
Erian píše:
Tak já jsem platila 6500,–. 5tKč za Mirenu a zbytek za zavedení a kontroly. Jdu po 7týdnech na ko a pak ještě několikrát během prvního půl roku. A prý se nemá zavádět dřív než půl roku po porodu, aby se děloha i čípek daly do pořádku, když se dá dřív, prý dělá problémy.No a jasně, jako jednorázově je to docela drahý, když se to rozpočítá, tak úplná pohoda. Otěhotnět jde v pohodě, prostě se vyndá a může se těhulkovat. Taky budeme ještě pěstovat nějaký děti, jsme s chlapem super plodnej pár, tak počítám, že to půjde zase rychle :mrgreen:

Já právě četla, že čím dřív se po porodu zavede, tím líp, nejdřív po šestinedělí (pokud teda byl porod přirozenej, po císaři právě se doporučuje až po tom půl roce :-):nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
6.10.11 09:11
kate02 píše:
Erian píše:
Tak já jsem platila 6500,–. 5tKč za Mirenu a zbytek za zavedení a kontroly. Jdu po 7týdnech na ko a pak ještě několikrát během prvního půl roku. A prý se nemá zavádět dřív než půl roku po porodu, aby se děloha i čípek daly do pořádku, když se dá dřív, prý dělá problémy.No a jasně, jako jednorázově je to docela drahý, když se to rozpočítá, tak úplná pohoda. Otěhotnět jde v pohodě, prostě se vyndá a může se těhulkovat. Taky budeme ještě pěstovat nějaký děti, jsme s chlapem super plodnej pár, tak počítám, že to půjde zase rychle :mrgreen:
Já právě četla, že čím dřív se po porodu zavede, tím líp, nejdřív po šestinedělí (pokud teda byl porod přirozenej, po císaři právě se doporučuje až po tom půl roce :-) ) :nevim:

Taky tak :think: mi rikala dr hned po sestinedeli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
6.10.11 10:06

No mě říkala mudra, půl roku, ale jsem po císaři, ale stejně mi říkala, že když kojím tak ta děloha se jěště potom zmenší a že by nikam nespěchala. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
6.10.11 10:12

Jo a holky ty co ji mate, mozna je to blby dotaz, ale ja docela ujizdim na bezkach a orbitreku, nemuze mi to „vypadnout“??? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2214
6.10.11 11:55
EvaG píše:
No mě říkala mudra, půl roku, ale jsem po císaři, ale stejně mi říkala, že když kojím tak ta děloha se jěště potom zmenší a že by nikam nespěchala. :nevim:

Mě jí doktor nabízel hned na kontrole po šestinedělí,jelikož jsem už přes plné kojení dostala regulerní MS :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vláďuška
6.10.11 12:41

Jak se to sakra reklamuje? Po necelém roce jsem se rozhodla pro vyjmutí a můj doktor se se mnou vůbec nechce o vrácení peněz ani bavit. Po kontaktování firmy která jí dodává(Bayer Schering Pharma)jim zaslal jakési vyjádření k mému problému -a nemám prý nárok na nic, dle jejich slov:je to riziko!!! Má někdo nějakou fintu? připadám si jak nějaká socka :nevim:

• Citovat
  • Upravit
9649
6.10.11 12:49

No, nejspise podle toho, z jakeho duvodu ses to rozhodla vytahnout, ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vláďuška
6.10.11 14:05

Nejprve půlroční krvácení, to ustalo a pak celkově dle letáku časté nežádoucí účinky (bolesti břicha, zad,pánve,nervozita,únava, sníž.libido,…) Jenže jsem za dokt.neběhala každý měsíc jak by asi chtěli :-( Zase ty prachy!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

Těhotenský test 2v1