Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
U nás ted před vánocemi je to prostě velká investice, myslím nárazová, jasně když se to rozpočítá tak ne. Ale já boužel nemůžu jen tak dát 5,5tis. ![]()
když mi ji doktor nabízel, přišlo mi to jako dost peněz najednou a kde je z mateřské vzít, že … tak jsem mu řekla, že musím našetřit a až se rozhodnu, tak mu dám vědět. Trvalo mi to půl roku, mezitím jsemn měla spoustu času na zjišťování informací. A jsem ráda, že ji mám.
Holky prosím prosím, jak je to s otěhotněním po Mireně,víte někdo? Máte někdo zkušenost?
já 5500,– u dr.zase tam je ,ale ten předpoklad vrácení těch peněz v případě neuspěchu.ona to bude vyřizovat a rozhodně ochotněji když si to koupíte od ní.protože když ne tak příjde o prachy že??
doktor nabízí ty vyrobky od nich má smlouvy s výrobci či distributori.za jistou provizi.
Taky bych v tomto pripade radsi priplatila DR… me bude stat u doktorky 6400 Kc a pokud mi to sedne, nebudu tech penez absolutne litovat a pokud mi to nesedne, ona vse vyridi za me…
![]()
Tak já jsem platila 6500,–. 5tKč za Mirenu a zbytek za zavedení a kontroly. Jdu po 7týdnech na ko a pak ještě několikrát během prvního půl roku. A prý se nemá zavádět dřív než půl roku po porodu, aby se děloha i čípek daly do pořádku, když se dá dřív, prý dělá problémy.
No a jasně, jako jednorázově je to docela drahý, když se to rozpočítá, tak úplná pohoda. Otěhotnět jde v pohodě, prostě se vyndá a může se těhulkovat. Taky budeme ještě pěstovat nějaký děti, jsme s chlapem super plodnej pár, tak počítám, že to půjde zase rychle ![]()
Erian píše:
Tak já jsem platila 6500,–. 5tKč za Mirenu a zbytek za zavedení a kontroly. Jdu po 7týdnech na ko a pak ještě několikrát během prvního půl roku. A prý se nemá zavádět dřív než půl roku po porodu, aby se děloha i čípek daly do pořádku, když se dá dřív, prý dělá problémy.No a jasně, jako jednorázově je to docela drahý, když se to rozpočítá, tak úplná pohoda. Otěhotnět jde v pohodě, prostě se vyndá a může se těhulkovat. Taky budeme ještě pěstovat nějaký děti, jsme s chlapem super plodnej pár, tak počítám, že to půjde zase rychle
Já právě četla, že čím dřív se po porodu zavede, tím líp, nejdřív po šestinedělí (pokud teda byl porod přirozenej, po císaři právě se doporučuje až po tom půl roce
) ![]()
kate02 píše:Erian píše:Já právě četla, že čím dřív se po porodu zavede, tím líp, nejdřív po šestinedělí (pokud teda byl porod přirozenej, po císaři právě se doporučuje až po tom půl roce
Tak já jsem platila 6500,–. 5tKč za Mirenu a zbytek za zavedení a kontroly. Jdu po 7týdnech na ko a pak ještě několikrát během prvního půl roku. A prý se nemá zavádět dřív než půl roku po porodu, aby se děloha i čípek daly do pořádku, když se dá dřív, prý dělá problémy.No a jasně, jako jednorázově je to docela drahý, když se to rozpočítá, tak úplná pohoda. Otěhotnět jde v pohodě, prostě se vyndá a může se těhulkovat. Taky budeme ještě pěstovat nějaký děti, jsme s chlapem super plodnej pár, tak počítám, že to půjde zase rychle)
Taky tak
mi rikala dr hned po sestinedeli.
No mě říkala mudra, půl roku, ale jsem po císaři, ale stejně mi říkala, že když kojím tak ta děloha se jěště potom zmenší a že by nikam nespěchala. ![]()
Jo a holky ty co ji mate, mozna je to blby dotaz, ale ja docela ujizdim na bezkach a orbitreku, nemuze mi to „vypadnout“??? ![]()
EvaG píše:
No mě říkala mudra, půl roku, ale jsem po císaři, ale stejně mi říkala, že když kojím tak ta děloha se jěště potom zmenší a že by nikam nespěchala.
Mě jí doktor nabízel hned na kontrole po šestinedělí,jelikož jsem už přes plné kojení dostala regulerní MS ![]()
Jak se to sakra reklamuje? Po necelém roce jsem se rozhodla pro vyjmutí a můj doktor se se mnou vůbec nechce o vrácení peněz ani bavit. Po kontaktování firmy která jí dodává(Bayer Schering Pharma)jim zaslal jakési vyjádření k mému problému -a nemám prý nárok na nic, dle jejich slov:je to riziko!!! Má někdo nějakou fintu? připadám si jak nějaká socka ![]()
No, nejspise podle toho, z jakeho duvodu ses to rozhodla vytahnout, ne? ![]()
Nejprve půlroční krvácení, to ustalo a pak celkově dle letáku časté nežádoucí účinky (bolesti břicha, zad,pánve,nervozita,únava, sníž.libido,…) Jenže jsem za dokt.neběhala každý měsíc jak by asi chtěli
Zase ty prachy!