Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tohle se mi děje taky u migrén s aurou. Já do toho ještě teda špatně vidím. Ale vyjádřit se v souvislé větě nebo něco spočítat, přečíst je v tu chvíli nadlidský úkol. Kdo nezažil, nepochopí. Ty si s tím určitě dojdi k lékaři.
@Anonymní píše:
@Jana525 29 let a od 23 trpím migrénami…
Zakladatelko, ty migrény přišly z ničeho nic a nebo např po nějakém úrazu?
@Rachel_cz ty migrény Přišly z ničeho nic. Ze dne na den jsem zkolabovala se silnými bolesti hlavy. V rodině tohle nikdo nemá… Zrovna od dneška od rána jsem měla 7 hodinovou migrénu, díky bohu přešla ale vidím rozmazané trošku.
@Anonymní píše:
@Rachel_cz ty migrény Přišly z ničeho nic. Ze dne na den jsem zkolabovala se silnými bolesti hlavy. V rodině tohle nikdo nemá… Zrovna od dneška od rána jsem měla 7 hodinovou migrénu, díky bohu přešla ale vidím rozmazané trošku.
To je strašné, takovou dobu se s tím trápit. Určitě se nenech odradit od všech možných vyšetření. Trvej si na nich.
Držím palce, musí to být hrozně těžké s tím žít.
@Rachel_cz je to šílené, v den migrény jsem vážně ráda že přítel je doma. Nezvládla bych se starat o děti. A v dny když je chlap v práci je to hodně obtížné. Chodím po vyšetření teď čekám na výsledky. A ano, takový „manžel“ do smrti je k nevydrženi.
@Anonymní píše:
@Rachel_cz je to šílené, v den migrény jsem vážně ráda že přítel je doma. Nezvládla bych se starat o děti. A v dny když je chlap v práci je to hodně obtížné. Chodím po vyšetření teď čekám na výsledky. A ano, takový „manžel“ do smrti je k nevydrženi.
Určitě ti pomohou a bude zase lépe
Mojí sestřenici se spustily migrény po opravdu vážné autonehodě. Proto jsem se ptala, jestli to nemáš po tom úrazu. Ona zatím taky má teď kolečko vyšetření, tak uvidíme. Po novém roce má jet ještě někam do Prahy, jestli tady nic nezjistí. Tak jsem zvědavá.
@Rachel_cz já už jsem byla 4× na magnetické rezonancí, na CT páteře, a zjistili jen nějaké ložisko neznámého původu. Nevím, nic více mi k tomu neřekli. Ale vidím a hlavně cítím, že se to zhoršuje. Dnes jsem byla u doktora a předepsal mi antidepresiva a prášky na spaní. Tak doufám že se to trošku zlepší