Terapie pro dítě bez souhlasu rodiče

Napsat příspěvek
Velikost písma:
34278
25.6.25 10:13
@natalie82929 píše: Více

Je ti 15, takže sama asi jen tak jít nemůžeš. Ale každopádně můžeš zajít na Ospod, nebo školní psycholog atd. Jen se mi nezdá že bys byla rodičům ukradená. Na gyndu s tebou máma jít chtěla, a to si zas nechtěla ty :think: Jsi si jistá, že to není prostě jen puberta? Každý jí ma jinou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78227
27.6.25 23:37
@arinecka píše: Více

no přesně, a jestli k těm depresím nepřispívá také sexuální život v 15 - asi to ještě úplně nebylo třeba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.7.25 14:33

@arinecka Seš kráva, víš to? Zdá se ti to normální toto psát?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.7.25 14:41

@arinecka Matka měla problém mě tam vzít x let co se mi ty problémy s vagínou děly.,,Vzala" mě až zasáhla babička a řekla jí že už to dál nevydržím a ano já jsem jí to taky říkala :) To že mě objednala na gyndu v 15 letech (každého obyčejná životní potřeba) nevypovídá absolutně nic o ní jako o matce :* ani o žádných jiných rodinných příslušnícich.
Nevíš absolutně nic tak se do vedlejších věcí nepleť a jak normální člověk mi poraď a nebo táhni pryč :palec: A ne, není to puberta :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34278
3.7.25 15:54

Dej si pár facek :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34278
3.7.25 15:57

Pane jo, ty bys spíš potřebovala lekci slušného chování. Takhle mluvíš i s mámou? No, už se nedivím ničemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.7.25 14:40

@arinecka Bohužel lidi nepochopí nic po dobrém ve většině připadů :,( A ty jsi ten příklad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
krecik.dzungarsky
5.7.25 10:41

Je to troll bohužel, nudící se blbe. cek, anebo spratek, který patří do pasťáku :nevim:.

• Citovat
  • Upravit
34278
5.7.25 10:42

Bohužel, lidi nejsou zvědavý na to, aby si na ně otvíral pusu kde jakej spratek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.7.25 18:20
@krecik.dzungarsky píše: Více

Jasně no, určitě někdo bude trollit o pomoci skrz psychické problémy. Přemýšlej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
krecik.dzungarsky
22.7.25 18:26
Četla jsi to celé? Včetně reakcí zakládající na diskutující? Přemýšlím dost a do velké míry vycházím z osobních zkušeností. Tvůj zbytečný pokus o „honění si trika“ na mé osobě jaksi nevyšel :mavam:.
  • Citovat
  • Upravit
krecik.dzungarsky
22.7.25 18:28

@natalie82929 Aha, teď koukám, že jsi zakládající, to mnohé vysvětluje. Přeji pěkný den a zapracuj na sobě v oblasti nácviku komunikace s druhými lidmi, bude ti to v životě prospěšné.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová