Mám závratě a bolest na hrudi. Jsou to psychické problémy?

11
24.6.25 20:15

Jsou to psychické problémy ? Nebo ?

Zdravíčko mám asi 6 let po ablaci srdce mel sem aritmii skrz drogy, su astmatik a mám prášky na reflux. Již delší dobu mě bolí hlava nota se mi a mám závratě dotoho se mi přidalo bolest na hrudi taková sevřenost a špatně se mi dýchá. Takze sem si vše odchodil kardio v normě, alergolog v normě, na gastru sem byl na hadici v krku zadny změny. Dotoho sem začal chodil k neurologii skrz tu hlavu tam se taky na nic nepřišlo treba na ct hlavy. A ja uz opravdu nevim co s tim jestli jsou to psychické potíže? Zadny doktor me k tomu nic neřekl jen ze u nej je to v normě byl sem treba i na rentgenu štítné žlázy pak mi dělali i ct srdce i plic taky v pohodě. Takze me uz opravdu napadá jen ze to mam v hlavě a mám nejaky psychické potíže zhoršuje se to i když nekam jdu. Nedávno sem si dal par piv a v tu dobu me nic nebolelo byl sem happy pak druhý den katastrofa. Takze nic asi jiného nezbývá než ten psychiatr? Je mi 27 let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9106
24.6.25 20:39

Důsledky drog, můžeš si poděkovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.6.25 20:40

Ano, psychiatr (AD) a terapie, telo ti hlasi, ze je neco spatne. Přikládám tabulku, najdeš si tam většinu příznaků.

• Citovat
  • Upravit
78186
24.6.25 20:50
@Serpentini píše: Více

a ty jeho desítky zbytečných vyšetření platíme my všichni :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1949
24.6.25 20:53

Drogy bohužel mají vliv na chemii v mozku a mohou mít za následek nejrůznější psychické potíže. Takže pokud lékaři toto všechno vyloučili, tak zkuste psychologa. Minimálně nějaká úzkost tam asi bude. Nehledě na to, že u někoho, kdo bral drogy, by psychologická pomoc měla být samozřejmost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36309
24.6.25 21:10

To máš z fetu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9106
24.6.25 22:05
@stinga píše: Více

Do tohohle tématu se raději nepouštím, skončila bych v blokaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová