Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravíčko mám asi 6 let po ablaci srdce mel sem aritmii skrz drogy, su astmatik a mám prášky na reflux. Již delší dobu mě bolí hlava nota se mi a mám závratě dotoho se mi přidalo bolest na hrudi taková sevřenost a špatně se mi dýchá. Takze sem si vše odchodil kardio v normě, alergolog v normě, na gastru sem byl na hadici v krku zadny změny. Dotoho sem začal chodil k neurologii skrz tu hlavu tam se taky na nic nepřišlo treba na ct hlavy. A ja uz opravdu nevim co s tim jestli jsou to psychické potíže? Zadny doktor me k tomu nic neřekl jen ze u nej je to v normě byl sem treba i na rentgenu štítné žlázy pak mi dělali i ct srdce i plic taky v pohodě. Takze me uz opravdu napadá jen ze to mam v hlavě a mám nejaky psychické potíže zhoršuje se to i když nekam jdu. Nedávno sem si dal par piv a v tu dobu me nic nebolelo byl sem happy pak druhý den katastrofa. Takze nic asi jiného nezbývá než ten psychiatr? Je mi 27 let
Ano, psychiatr (AD) a terapie, telo ti hlasi, ze je neco spatne. Přikládám tabulku, najdeš si tam většinu příznaků.
@Serpentini píše: Více
a ty jeho desítky zbytečných vyšetření platíme my všichni ![]()
Drogy bohužel mají vliv na chemii v mozku a mohou mít za následek nejrůznější psychické potíže. Takže pokud lékaři toto všechno vyloučili, tak zkuste psychologa. Minimálně nějaká úzkost tam asi bude. Nehledě na to, že u někoho, kdo bral drogy, by psychologická pomoc měla být samozřejmost…
@stinga píše: Více
Do tohohle tématu se raději nepouštím, skončila bych v blokaci.