Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@natalie82929 píše: Více
Je ti 15, takže sama asi jen tak jít nemůžeš. Ale každopádně můžeš zajít na Ospod, nebo školní psycholog atd. Jen se mi nezdá že bys byla rodičům ukradená. Na gyndu s tebou máma jít chtěla, a to si zas nechtěla ty
Jsi si jistá, že to není prostě jen puberta? Každý jí ma jinou ![]()
@arinecka píše: Více
no přesně, a jestli k těm depresím nepřispívá také sexuální život v 15 - asi to ještě úplně nebylo třeba
@arinecka Seš kráva, víš to? Zdá se ti to normální toto psát?
@arinecka Matka měla problém mě tam vzít x let co se mi ty problémy s vagínou děly.,,Vzala" mě až zasáhla babička a řekla jí že už to dál nevydržím a ano já jsem jí to taky říkala
To že mě objednala na gyndu v 15 letech (každého obyčejná životní potřeba) nevypovídá absolutně nic o ní jako o matce
ani o žádných jiných rodinných příslušnícich.
Nevíš absolutně nic tak se do vedlejších věcí nepleť a jak normální člověk mi poraď a nebo táhni pryč
A ne, není to puberta ![]()
Pane jo, ty bys spíš potřebovala lekci slušného chování. Takhle mluvíš i s mámou? No, už se nedivím ničemu.
@arinecka Bohužel lidi nepochopí nic po dobrém ve většině připadů
A ty jsi ten příklad
Je to troll bohužel, nudící se blbe. cek, anebo spratek, který patří do pasťáku
.
Bohužel, lidi nejsou zvědavý na to, aby si na ně otvíral pusu kde jakej spratek.
@krecik.dzungarsky píše: Více
Jasně no, určitě někdo bude trollit o pomoci skrz psychické problémy. Přemýšlej
@natalie82929 píše: VíceČetla jsi to celé? Včetně reakcí zakládající na diskutující? Přemýšlím dost a do velké míry vycházím z osobních zkušeností. Tvůj zbytečný pokus o „honění si trika“ na mé osobě jaksi nevyšel
@natalie82929 Aha, teď koukám, že jsi zakládající, to mnohé vysvětluje. Přeji pěkný den a zapracuj na sobě v oblasti nácviku komunikace s druhými lidmi, bude ti to v životě prospěšné.