Termín květen/červen 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1472
18.9.16 02:09

Ahoj, rada se k vam take pridam, poslední MS 22.8. ( nepřišla 15.9.) a test jsem dělala dnes 17.9.viz foto. Poznala jsem to 3dny po ovulaci-příšerná migrena, za další 3 dny bolest těla jako pri chřipce a spustila se ryma a ted aktuálně pusa plna aftu. Obcas bolí podbřišek, prsa jen semtam citim tlak, když mam hlad- dela se mi nevolno, jinak zatím dobry, ale je to velmi brzy. Termín dle kalkulačky 29.5.2017, pokud vse dobre dopadne( pred rokem SP v 6tt), janak už 2deti mame( vždy hned napoprvé),ted jsem jedla-cervenec/srpen fertility blend a sex byl 7DC rano, a ovulace dle me 10DC v noci :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
18.9.16 06:48

Ahoj holky, přidávám se k vam :lol: 16.9. v 21.30 :mrgreen: jsem si dělala první test a už byla dost silna druha//. Jsem moc stastna protoze miminko je opet vytoužené. V červnu jsem musela na revizi 8tt těhotenství bez zloutkového váčku- doted jsem nepochopila příčinu. Ale je to pryc a nyní jsem stastna :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
jen nevím jak jsem tehotna dlouho :? Podle mych předpokladu 5 tt. Byla jsem u doktorky minuly patek dala mi vyvolávacku, že pokud tam mimco je neublíží mu. Mela jsem vysokou sliznici. Tj, že jsem týden na to mela // jsem tak stastna. Ted mam dilema kdy jít k doktorce. Jsme domluveny, že pokud to do 14 dni nedostanu mam přijít ted v patek. A je jasný, že to nedostanu :dance: a vím příčinu // nechci tam chodit takhle brzy. Myslíte, že po 14 dnech, kdy viděla vysokou sliznici a možnost těhotenství nyní uvidí už více?

Příspěvek upraven 18.09.16 v 07:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
515
18.9.16 07:20

Ahoj holky, tak jsem před pár dny taky našla || :). Vyšlo to hned první měsíc. Mám z toho opravdu radost. Jsem těhotná poprvé, teď jen čekám na pondělí abych zavolala doktorovi aby se na mě podíval. Už abych věděla, že je vše OK…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
18.9.16 08:02

Ahoj všem novým příchozím :lol: se pěkně rozrůstáme :) :) mi teda ustoupily křeče v břiše, ale mám nejakou depresi :( nevím, jetsli se můžu radovat z tehu, když všude okolo čtu o různých potratech a revizich :( k doktorce se teprve objednám, možná se budu cítit lépe, když mi tehu potvrdí a snad bude vše ok! :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3819
18.9.16 09:15

@sweetsecret Vitam te tu a jsem rada, ze tu nejsou jen prvomatky :-) Precijen dalsi tehotenstvi vetsina mamin proziva trosku jinak nez to prvi :-) My cekame taky tretatko :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3819
18.9.16 09:18

@NikoletaP Sila pozitivniho mysleni! Urcite bude vse ok!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1044
18.9.16 15:57

@Agrion taky čekáme třetí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1044
18.9.16 15:57

@Agrion taky čekáme třetí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.9.16 16:13

Ahoj holky, taky se přídávám, poslední MS 12.8. :)) v pondělí jdu k Dr. abych to měla potvrzené.:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1472
18.9.16 16:15

Super, az bude skupina uzavřena napíšeme si vice, to jsem rada, ze taky cekate tretatko. Ja chtěla třetí snad 2 roky, ale cekali jsme az nejmladší poporoste, pak jeden neúspěch, tak jsme to o rok posunuli a ted jsem se rozhodla, ze teda už ne a jak jsem se rozhodla jediný…a jsem těhotná, tak si to v hlavě rovnam a vstrebavam @Agrion @terkam1

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3819
18.9.16 18:52

@sweetsecret To je presne jako u nas :-) Taky uz jsem si rikala, ze jsme sice treti chteli ale ze se to ted vlastne vubec nehodi ( prace, finance ) a ze se na to muzu vybodnout a budu si uzivat ty starsi dva :-) A dalsi menses uz neprisla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1044
18.9.16 23:26

Mě se to normálně zdálo, že mám pozitivní těhotenskej test a tak jsem si ho ráno po probuzení šla udělat a nic a tak jsem si říkala no ještěže to byl jen sen…a za 4 dny jsem si říkala že už jsem to měla dostat a šup…už to bylo jasný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.9.16 08:30
@sweetsecret píše:
Super, az bude skupina uzavřena napíšeme si vice, to jsem rada, ze taky cekate tretatko. Ja chtěla třetí snad 2 roky, ale cekali jsme az nejmladší poporoste, pak jeden neúspěch, tak jsme to o rok posunuli a ted jsem se rozhodla, ze teda už ne a jak jsem se rozhodla jediný…a jsem těhotná, tak si to v hlavě rovnam a vstrebavam @Agrion @terkam1

Ahoj, holky. Taky čekám třetí miminko. Mám doma dva kluky 4 a půl a 3 roky. Poslední MS jsem měla 15.8., termín vychází podle kalkulačky na 22.5. a na kontrolu jsem objednaná na 3.10. V červenci jsem v 6 tt spontanně potratila, tak jsem taková nějaká nervóznější.

• Citovat
  • Upravit
36
19.9.16 08:59

Taky jsem nervozni a bojim se. Chapu ze je to ‚normalni‘ a ze plod jeste muze odejít takhle brzo. Jsem s tim smirena at to tak moc neboli kdyby nahodou. Na druhou stranu ale verim ze zrovna mne se to nestane a myslim pozitivne :-) A na tohle je taky jeste brzo ale kdy mate v planu sverit se sve rodine/okoli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.9.16 08:59
@sweetsecret píše:

Ahoj, holky. Taky čekám třetí miminko. Mám doma dva kluky 4 a půl a 3 roky. Poslední MS jsem měla 15.8., termín vychází podle kalkulačky na 22.5. a na kontrolu jsem objednaná na 3.10. V červenci jsem v 6 tt spontanně potratila, tak jsem taková nějaká nervóznější.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky