Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, rada se k vam take pridam, poslední MS 22.8. ( nepřišla 15.9.) a test jsem dělala dnes 17.9.viz foto. Poznala jsem to 3dny po ovulaci-příšerná migrena, za další 3 dny bolest těla jako pri chřipce a spustila se ryma a ted aktuálně pusa plna aftu. Obcas bolí podbřišek, prsa jen semtam citim tlak, když mam hlad- dela se mi nevolno, jinak zatím dobry, ale je to velmi brzy. Termín dle kalkulačky 29.5.2017, pokud vse dobre dopadne( pred rokem SP v 6tt), janak už 2deti mame( vždy hned napoprvé),ted jsem jedla-cervenec/srpen fertility blend a sex byl 7DC rano, a ovulace dle me 10DC v noci ![]()
Ahoj holky, přidávám se k vam
16.9. v 21.30
jsem si dělala první test a už byla dost silna druha//. Jsem moc stastna protoze miminko je opet vytoužené. V červnu jsem musela na revizi 8tt těhotenství bez zloutkového váčku- doted jsem nepochopila příčinu. Ale je to pryc a nyní jsem stastna
![]()
jen nevím jak jsem tehotna dlouho
Podle mych předpokladu 5 tt. Byla jsem u doktorky minuly patek dala mi vyvolávacku, že pokud tam mimco je neublíží mu. Mela jsem vysokou sliznici. Tj, že jsem týden na to mela // jsem tak stastna. Ted mam dilema kdy jít k doktorce. Jsme domluveny, že pokud to do 14 dni nedostanu mam přijít ted v patek. A je jasný, že to nedostanu
a vím příčinu // nechci tam chodit takhle brzy. Myslíte, že po 14 dnech, kdy viděla vysokou sliznici a možnost těhotenství nyní uvidí už více?
Příspěvek upraven 18.09.16 v 07:44
Ahoj holky, tak jsem před pár dny taky našla ||
. Vyšlo to hned první měsíc. Mám z toho opravdu radost. Jsem těhotná poprvé, teď jen čekám na pondělí abych zavolala doktorovi aby se na mě podíval. Už abych věděla, že je vše OK…
Ahoj všem novým příchozím
se pěkně rozrůstáme
mi teda ustoupily křeče v břiše, ale mám nejakou depresi
nevím, jetsli se můžu radovat z tehu, když všude okolo čtu o různých potratech a revizich
k doktorce se teprve objednám, možná se budu cítit lépe, když mi tehu potvrdí a snad bude vše ok! ![]()
@sweetsecret Vitam te tu a jsem rada, ze tu nejsou jen prvomatky
Precijen dalsi tehotenstvi vetsina mamin proziva trosku jinak nez to prvi
My cekame taky tretatko ![]()
Ahoj holky, taky se přídávám, poslední MS 12.8.
v pondělí jdu k Dr. abych to měla potvrzené.:)
Super, az bude skupina uzavřena napíšeme si vice, to jsem rada, ze taky cekate tretatko. Ja chtěla třetí snad 2 roky, ale cekali jsme az nejmladší poporoste, pak jeden neúspěch, tak jsme to o rok posunuli a ted jsem se rozhodla, ze teda už ne a jak jsem se rozhodla jediný…a jsem těhotná, tak si to v hlavě rovnam a vstrebavam @Agrion @terkam1
@sweetsecret To je presne jako u nas
Taky uz jsem si rikala, ze jsme sice treti chteli ale ze se to ted vlastne vubec nehodi ( prace, finance ) a ze se na to muzu vybodnout a budu si uzivat ty starsi dva
A dalsi menses uz neprisla…
Mě se to normálně zdálo, že mám pozitivní těhotenskej test a tak jsem si ho ráno po probuzení šla udělat a nic a tak jsem si říkala no ještěže to byl jen sen…a za 4 dny jsem si říkala že už jsem to měla dostat a šup…už to bylo jasný
@sweetsecret píše:
Super, az bude skupina uzavřena napíšeme si vice, to jsem rada, ze taky cekate tretatko. Ja chtěla třetí snad 2 roky, ale cekali jsme az nejmladší poporoste, pak jeden neúspěch, tak jsme to o rok posunuli a ted jsem se rozhodla, ze teda už ne a jak jsem se rozhodla jediný…a jsem těhotná, tak si to v hlavě rovnam a vstrebavam @Agrion @terkam1
Ahoj, holky. Taky čekám třetí miminko. Mám doma dva kluky 4 a půl a 3 roky. Poslední MS jsem měla 15.8., termín vychází podle kalkulačky na 22.5. a na kontrolu jsem objednaná na 3.10. V červenci jsem v 6 tt spontanně potratila, tak jsem taková nějaká nervóznější.
Taky jsem nervozni a bojim se. Chapu ze je to ‚normalni‘ a ze plod jeste muze odejít takhle brzo. Jsem s tim smirena at to tak moc neboli kdyby nahodou. Na druhou stranu ale verim ze zrovna mne se to nestane a myslim pozitivne
A na tohle je taky jeste brzo ale kdy mate v planu sverit se sve rodine/okoli?
@sweetsecret píše:
Ahoj, holky. Taky čekám třetí miminko. Mám doma dva kluky 4 a půl a 3 roky. Poslední MS jsem měla 15.8., termín vychází podle kalkulačky na 22.5. a na kontrolu jsem objednaná na 3.10. V červenci jsem v 6 tt spontanně potratila, tak jsem taková nějaká nervóznější.