Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anakin já pracovala na Magistrátu
teď jsem skoro rok a půl doma s malou a jelikož mi v květnu končí smlouva tak mi to vyšlo krásně
a pak se děj vůle boží.. ráda bych se vrátila, ale asi nebude kam ![]()
@Anakin Ja pracuji v kancelari a vratit se urcite chci, je to pohodove misto.
@Anakin Já jsem učitelka ve školce a budu chtít zůstat do mateřské. Ale nechci zvedat deti
.
Já pracuji v pekarně. Chci tam zůstat tak do prosince, zaprvé dostanu 13 plat a taky se mi doma 9 měsíců být nechce. Ale uvidíme jak mi bude. Kolegině vydržela do 4 měsíce. A konečně jsem zavolala na gyndu a jsem objednána na úterý. Na jednu stranu se těším, na druhou bojím
.
@Anakin já si už dělala taky dva testy. První byl hned silnej, druhý jsem si dělala jen tak ( byl prošlej asi rok, tak mě zajímal jestli funguje
) A taky hned ||. Úplně mě to baví. Asi si koupim další. Beru to jak pozdrav od mimi ![]()
Ahoj holky taky se k vám ráda pridám, poslední ms 20.8. U Dr. jsem jeste nebyla, musím se teprv objednat. doma máme 2,5 letou holcicku.
@Namby to je hezký pozdrav od mimi
já si dělala jen jeden test a další už jsem nestihla
ale docela merzi ze jsem neviděla tu dálnici ![]()
@berni
gratuluji ![]()
Ahoj vsem tak ja posledni menstr.20.8. Cca 3 dny pred vynechanou sem si porad myslela ze to kazdou chvilku dostanu
Prvni test v den vynechani slaba carka a pak kazdym dnem stoupala a vcera sem si udelala jeste jeden ktery mi zbyl a byla tam cara jak blazen
DR me objednala az na 10.rijna no to budou nervy do te doby
Mimo chuti k jidlu a pobolivani bricha mi zatim nic neni ![]()
Ahojda, tak se přidávám
Poslední ms 27.8. a od soboty 17.9. kdy jsem byla 10 dpo mám pozitivní těhu testy. Dneska ráno už pěkný // na které nemusím brát lupu
Je to moje třetí dítko (Adámek 9 let, Zuzanka 6 let) a vyšlo hned první měsíc. K doktorce jdu až v půlce října. Tak teď testuju každý den jak praštěná jestli tam prcek furt je a jestli nechce někam mizet
To čekání je hrozný a nejhorší je že te´d už budem furt jen na něco čekat a bát se, jestli je všechno ok a už se o ty prťata nikdy bát nepřestanem
Já už se tak těším až to budu moct všem říct. Zatím jsme se s přítelem dohodli, že počkáme do prohlídky u gyndaře. Akorát mamce a kolegyňce v práci jsem to už vyzvonila. Chci jí připravit na to, že za chvilku tu zůstane sama.
Muj chlap to vyzvonil rodine jeste nez zaschnul tehotensky test
V praci to jeste nevedi, jelikoz jsem teprve minuly tyden dostala novou pracovni smlouvu na pristi rok - vicemene jsem je k tomu trusku intrikou dotlacila, aby mi ji dali drive po te, co jsem zjistila, ze jsem tehotna
Pracuju u obvodaka v praxi a mam v planu i zustat az do matersky, pokud to pujde… zatim se sebou teda kazdy rano slusne bojuju a je mi blbe
Ale na gyndu jdu uz zitra ( posledni menses 03.08.2016 - 7.tyden)
Tak pak dam vedet ![]()
Uuups tak jsem pocitala znovu a jsem uz v 8. tydnu
Tak to by tam uz melo byt vsechno ![]()
Ahoj
Taky se k vám přidám. Poslední ms 7.8. Včera u doktora na UZ bublinka 8.1 mm. Jsem v pátém tt. Na další kontrolu jdu 13.10. Doma máme 8 let klučíka. Hrozně se těším až to budeme moc říct, ale domluvili jsme se s přítelem že to řekneme až po druhé kontrole. ![]()
Vítám všechny nově příchozí a moc gratuluji, už je nás tady hodně, to je jen dobře ![]()
Všem gratuluji
jen ať nám ty miminka krásně prospívají ![]()
@PETRUCHA já mám doma 17 měsíční Zuzanku ![]()
Holky vím, že je hodně brzy ale už máte vymyšlená jména?