Termín květen/červen 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11137
20.9.16 18:36

@Anakin já pracovala na Magistrátu :) teď jsem skoro rok a půl doma s malou a jelikož mi v květnu končí smlouva tak mi to vyšlo krásně :lol: a pak se děj vůle boží.. ráda bych se vrátila, ale asi nebude kam :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
20.9.16 18:41

@Anakin Ja pracuji v kancelari a vratit se urcite chci, je to pohodove misto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
20.9.16 18:45

@Anakin Já jsem učitelka ve školce a budu chtít zůstat do mateřské. Ale nechci zvedat deti :P.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
515
20.9.16 19:29

Já pracuji v pekarně. Chci tam zůstat tak do prosince, zaprvé dostanu 13 plat a taky se mi doma 9 měsíců být nechce. Ale uvidíme jak mi bude. Kolegině vydržela do 4 měsíce. A konečně jsem zavolala na gyndu a jsem objednána na úterý. Na jednu stranu se těším, na druhou bojím :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
515
20.9.16 19:37

@Anakin já si už dělala taky dva testy. První byl hned silnej, druhý jsem si dělala jen tak ( byl prošlej asi rok, tak mě zajímal jestli funguje :) ) A taky hned ||. Úplně mě to baví. Asi si koupim další. Beru to jak pozdrav od mimi :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
20.9.16 21:05

Ahoj holky taky se k vám ráda pridám, poslední ms 20.8. U Dr. jsem jeste nebyla, musím se teprv objednat. doma máme 2,5 letou holcicku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
20.9.16 21:50

@berni Vitame te!!! A moc moc gratuluji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11137
20.9.16 22:06

@Namby to je hezký pozdrav od mimi :srdce: já si dělala jen jeden test a další už jsem nestihla :) ale docela merzi ze jsem neviděla tu dálnici :D

@berni :mavam: gratuluji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
21.9.16 02:50

Ahoj vsem tak ja posledni menstr.20.8. Cca 3 dny pred vynechanou sem si porad myslela ze to kazdou chvilku dostanu :lol: Prvni test v den vynechani slaba carka a pak kazdym dnem stoupala a vcera sem si udelala jeste jeden ktery mi zbyl a byla tam cara jak blazen :D DR me objednala az na 10.rijna no to budou nervy do te doby :roll: Mimo chuti k jidlu a pobolivani bricha mi zatim nic neni :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
21.9.16 07:02

Ahojda, tak se přidávám :dance: Poslední ms 27.8. a od soboty 17.9. kdy jsem byla 10 dpo mám pozitivní těhu testy. Dneska ráno už pěkný // na které nemusím brát lupu :lol: Je to moje třetí dítko (Adámek 9 let, Zuzanka 6 let) a vyšlo hned první měsíc. K doktorce jdu až v půlce října. Tak teď testuju každý den jak praštěná jestli tam prcek furt je a jestli nechce někam mizet :srdce: To čekání je hrozný a nejhorší je že te´d už budem furt jen na něco čekat a bát se, jestli je všechno ok a už se o ty prťata nikdy bát nepřestanem ;) Já už se tak těším až to budu moct všem říct. Zatím jsme se s přítelem dohodli, že počkáme do prohlídky u gyndaře. Akorát mamce a kolegyňce v práci jsem to už vyzvonila. Chci jí připravit na to, že za chvilku tu zůstane sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3819
21.9.16 07:09

Muj chlap to vyzvonil rodine jeste nez zaschnul tehotensky test :) V praci to jeste nevedi, jelikoz jsem teprve minuly tyden dostala novou pracovni smlouvu na pristi rok - vicemene jsem je k tomu trusku intrikou dotlacila, aby mi ji dali drive po te, co jsem zjistila, ze jsem tehotna :oops: Pracuju u obvodaka v praxi a mam v planu i zustat az do matersky, pokud to pujde… zatim se sebou teda kazdy rano slusne bojuju a je mi blbe :-( Ale na gyndu jdu uz zitra ( posledni menses 03.08.2016 - 7.tyden) :-) Tak pak dam vedet :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3819
21.9.16 07:12

Uuups tak jsem pocitala znovu a jsem uz v 8. tydnu :-) Tak to by tam uz melo byt vsechno :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
21.9.16 07:40

Ahoj :mavam: Taky se k vám přidám. Poslední ms 7.8. Včera u doktora na UZ bublinka 8.1 mm. Jsem v pátém tt. Na další kontrolu jdu 13.10. Doma máme 8 let klučíka. Hrozně se těším až to budeme moc říct, ale domluvili jsme se s přítelem že to řekneme až po druhé kontrole. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
21.9.16 07:48

Vítám všechny nově příchozí a moc gratuluji, už je nás tady hodně, to je jen dobře :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11137
21.9.16 09:09

Všem gratuluji :kytka: jen ať nám ty miminka krásně prospívají :srdce:
@PETRUCHA já mám doma 17 měsíční Zuzanku :hug:

Holky vím, že je hodně brzy ale už máte vymyšlená jména?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí