Termín květen/červen 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12300
21.9.16 09:24

@MakiD No s těma jménama to bude boj…když to bude kluk, tak přítel se zblázní radostí. Má totiž z prvního manželství holku a jeho brácha má tři holky takže je jasný, že by ten kluk byl super. Jenže je v tom háček…a to v tom jméně. On si vysnil že když jednou bude mít kluka tak se bude jmenovat Andrej, což mě přijde úplně děsný :zed: Takže budu muset zapojit všechny ženský zbraně a nějak mu to jméno vymluvit, ale s jeho hlavou dubovou to asi půjde těžko :roll:. Mě by se líbil třeba Lukáš po tatínkovi, nebo Vojta, taky Patrik…pak se mi líbí i jiná jména, ale jsou spíš zahraniční a to k příjmení Novák teda zrovna nepůjde. :lol: No a holčička, na té jsme se shodli, že by se nám líbila Ema, Zoja po mé babičce, nebo i Zoe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
21.9.16 09:42

Tak já mám jména vybrané už stráášně dlouho :lol: :lol: jen teda ještě nevím co na to přítel :lol: Pro holku jsem vždycky chtěla Vivien, ale uvažuji nad Šarlotou. Pro kluka Jáchym nebo Benjamín. Jsem zvědavá jak to dopadne, přítel o těch jménech ví, ale vždycky si ze mě dělal srandu, že to bude Květoslav 8o doufám, že to byla sranda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
21.9.16 09:49

Holky s jmena jsem zvedava, s manzou se vubec neshodnem, ja bych chtela Adamka nebo Samuela a holku Nelu, Lauru, ale to jeste nevim. Holku prvni jsme vedeli hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3752
21.9.16 09:49

Ahoj, Holky, tak jména my ještě nemáme a myslím, že to bude boj, protože se nám ažtak nic moc nelíbí:( pro první dceru jsme měli jméno jěště, než jsme věděli, co to bude a ona si vybrala asi pohlaví sama, když jsme měli to jméno a pro kluka jsme se dohadovali až do porodu. Ještě, že to byla holka:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3752
21.9.16 09:51

A ještě mě zajímalo, vím, že je moc brzo a spousta z nás čeká teprve na první kontrolu, ale tady v Praze se registruje do vybraných porodnic už 14+0, už jste někdo uvažoval, kde budete rodit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11137
21.9.16 10:06

Vidím, že se jmény je ti všude stejné :D
Manža mi vyhrožuje s Čendou :lol: :lol: ale to má smůlu..trochu doufáme, že to bude holčička u té nebude takový problém vybrat jméno :) zatím jsme se tak nějak shodli na Adélce, Andrejce a možná Barborka… Ale jak nás znám tak to budeme měnit dlouho :D
Jinak chlapečka bych chtěla Davídka, ale ten se manžovi nelíbí :roll:

@Dunlin já mám porodnici vybranou už od prvního porodu :) bude to Olomouc, byla jsem tam spokojená se vším :) a kdyby se cokoliv dělo tak nás stejně převezou do Olomouce tak není co řešit a nebudu muset být třeba úplně jinde než miminko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
515
21.9.16 11:02

Ahoj já bych chtěla Nelu, teda vůbec nevím co na to přítel. A kluka nevím, počítám s holčičku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
21.9.16 11:09

U nás je to jasný, vlastně bylo už před otěhotněním - Petr nebo Petruška po tatínkovi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
21.9.16 11:41

Teda holky, vy jste aktivni :D Nestiham cist :D
K te praci, pracuju jako projektak pro zahranicni firmu, sedave ale fakt se porad nervuju, neskutecne paka pro nas pracujou :D ale chci zustat co nejdele, precejen penizky se hodi!
O jmenech jsme premysleli, jeste nez jsme vubec planovali miminko :D Pritel chce pro kluka jednoznacne Alex a jeste mozna Benjamin, mi se libi oboje. Pro holku chci Vaneska, Klaudie, Valerie, Sofie ale priteli se teda libi jen ta Vaneska.. Bohuzel v rodice uz jednu mame, ale nejak extra se nestykame, tak si rikam, ze to snad bude ok :nevim:
Jsem z Ostravy a nejlepsi ohlasy jsem zatim slysela na Vitkovice, tak uvidim…
Nicmene me poboliva jen jedna strana bricha zatim a mam sileny strach, ze to bude mimodelozni :( asi se moc pozoruju, ale desi me to.. mozna skocim k doktorce uz rano, planovanou prohlidku mam az 29.9, to ale asi nevydrzim :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11137
21.9.16 11:52

@NikoletaP to víš matka na rodičáku nemá co dělat tak tu vysedává :D
Hele asi se moc sleduješ, taoy když se na to Soustředím tak mě píchá..ale mimoděložní nemám ;) neboj bude to v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
21.9.16 12:02

My už jsme jména měli také zhruba vybraná před otěhotněním. Chlapeček by byl Adam nebo Samuel a u holčičky je to horší - Sára, Karolína, Valerie, Adriana… No musíme to ještě pořádně zvážit. Přece to není jen tak nějaké rozhodnutí :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
21.9.16 12:05

@NikoletaP Taky mě v průběhu dne píchá v boku, většinou jen na jedné straně. Vím, že je hrozné na to nemyslet, samotné mi to nejde, ale v tuto chvíli je to to nejlepší, co můžeš udělat. Pokud máš ovšem opravdu nějaké pochybnosti, tak bych k té Dr. zašla. Jen pro tvůj klid duše. Já to chci vydržet opravdu co nejdýl - představa, že tam teď půjdu a srdíčko ještě nikde je snad ještě horší než že nevím nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
21.9.16 12:07

@Weraaa Máš stejný výběr jmen na kluka jako já. I ty tvoje holčičí se mi líbí. Jak se jmenuje tvoje první holčička?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
21.9.16 13:26

@NikoletaP aj ja bych chtela Benjamina, ale příteli se to moc nezamlouvá a me teda trosku vadí, ze by se na nej volalo Bene, to mi přijde jak na psa :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
21.9.16 14:30

Ji si teda ja pracuji jako servírka v takovém menším klidném penzionku, pres tyden většinou sedím cely den s nohama na hore :oops: ale pssst :lol: a k tomu jeste delam dve vysoké skoly. V praci chci byt co nejdéle, protoze každá koruna se přece hodí. Ale pak se z toho asi zblázním. Snad to zvladnu vsechno. Přítel pracuje v zahraničí, většinou tak na 3 týdny, měsíc, uz i 5 týdnu se podařilo, ze byl pryc. Dala jsem se na to, tak budu muset bojovat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí