Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky, jak to máte s těhotenským oblečením? Já večer vypadám aspoň na třetí měsíc a někdy teda mě už tlačí normální kalhoty. Tak jestli jsem jediná, která uvažuje, že po první kontrole, pokud bude vše ok, nahodim už těhu kalhoty.
Ahoj holky, tak se pridavam. Posledni MS 18.8. Minuly tyden pozitivni test. Zitra rano zkusim dalsi test, ale k Dr pujdu az tak za 2 tydny. Minuly mesic jsem prodelala biochemicke tehotenstvi, tak jsem dost nervozni, ale Dr s tim stejne nic neudela, tak si pockam jeste 2 tydny a uz treba pujde videt i
. Priznaky teda zadne nemam, mozna lehka a unava a obcas krece v brise jako bych to mela dostat. Akorat me trosku zarazi, ze me neboli vubec prsa. To pri tom biochemku me bolely jako cert
. Tak snad bude vse ok. Preji vsem jen to nejlepsi ![]()
@Suntan1 ahoj, tak to je super, že se zadařilo hned další měsíc.
@Dunlin píše:
Holky, jak to máte s těhotenským oblečením? Já večer vypadám aspoň na třetí měsíc a někdy teda mě už tlačí normální kalhoty. Tak jestli jsem jediná, která uvažuje, že po první kontrole, pokud bude vše ok, nahodim už těhu kalhoty.
Ja už budu taky muset, jsem stihla, nosím upnute kalhoty, ale bříško už je nafoukle a povolene( po 2 dětech), tepláky mi taky vadí, tahne to v pase, naštěstí jsem většinu casu doma a začíná podzim a zima- gumička na knoflík to zatím jisti a uvidím za 2-3 tydny
@sweetsecret Na me teda zatim nikde nic… jen sem uz 3 kilca zhubla jak je mi porad blivno… K pravidelnemu jidlu se musim vylozene nutit, protoze kdyz mam hlad tak je mi jeste hur a toci se mi hlava… ale je to dost premahani. Jediny co mi jede jsou rajcata s mozarelou a hoooodne balzamikem ![]()
Jsem prekvapena, ze se mi dela lehce soufl už tak brzy, ale u me je to, když mam hlad, musím porad něco menšího uzobavat, asi budu brzy jako koule. Jj, rajčátka s moz. mam taky moc rada
@Agrion
@Agrion Dobrý nápad, ale prosím, jsem tu nová a ať hledám jak hledám, nevím jak na to. Jak tedy na mobilu uzavřu tuto skupinu?
Tak uz teda solidni dalnice. Ale citim se jakoby nic, nemam ani naznak priznaku, takze uvidime, co se z toho vyklube. Ted bude nejhorsi to cekani, to me fakt nici
.
@Namby Ahoj, u nás to taky ví jen přítel. Ale je strašně nateseny říct to rodině
Já bych taky radši počkala. A mně v práci končí smlouva takže to ja neresim, mam spis starosti kam dál, doma bez peněz se mi byt moc nechce :-/
@Dunlin píše:
Já vypadám jako těhotná už 10let takže ja zatim nic nepozoruju ![]()
Ja jsem taky uz tak silene nafoukla, ze nemuzu nosit upnute kolem pasu
Jinak mi ustoupily krece jako v MS a jsem uplne v pohode, zadne priznaky, az mozna na unavu, ale to muze byt taky tim spacim pocasim..
takze si jako tehulka vubec ani neprijdu
29.9 jdu k doktorce, tak jsem zvedava, rikam si, jestlipak uz bude videt
budu 5+5 ![]()
Jinak teda bych nejradeji vykricela vsude, ze cekame miminko
ale musim se krotit, v praci chci pockat aspon do 12TT.. Jinak moje maminka to vi, nejlepsi kamaradka taky a tchynka jeste nevi, ale asi ji to taky rekneme co nejdrive at se muze radovat s nami
snad to nijak nezakrikneme teda
![]()
@NikoletaP já jdu taky 29.9.k doktorce:) já teda ale budu 7+1.