Termín porodu březen 2014 - Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Avonte
28.1.14 10:41

Holky nevíte, kde ve městě sehnat malinký teplý svetřík nebo mikinku? Všude jsem viděla až od 68:(

• Citovat
  • Upravit
228
28.1.14 10:46

Tak na wc nevstavam vubec, na zadech je to ted asi nejlepsi, ale to mi je brzo tezko, takze se furt kroutim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
28.1.14 10:49

Tak to nevim, ja nic takoveho nekupovala…ja jeste potrebuju teplou kombinezu do fusaku, ta mi chybi…v nedeli sem byla v sambaby a nic jako malej svetrik nebo mikinu sem tam nevidela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.1.14 10:52

@Avonte Tak to nevím, já mám vše koupeno přes net…Ale kamarádky mi kupovali malinký věci v Tescu, myslím, že je to F&F? A byla jsem docela překvapená, jak je to všechno krásně měkoučký… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Avonte
28.1.14 10:54
@Anaj37 píše:
Tak to nevim, ja nic takoveho nekupovala…ja jeste potrebuju teplou kombinezu do fusaku, ta mi chybi…v nedeli sem byla v sambaby a nic jako malej svetrik nebo mikinu sem tam nevidela

Takovou měkkou huňatou kombinézku do fusaku máme z HM ze Svoboďáku a nedávno měli ve slevě za 320Kč v Lindexu:)

• Citovat
  • Upravit

Já kombinézku nemám…Mám teplou mikinku+tepláčky. Když bude veliká zima, malýho zabalím ještě do deky…A samozřejmě do fusaku…Stejně nebude mect tak 2,3 týdny ven a v dubnu doufám nebude mrznout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Avonte
@kristýýý90 píše:
@Avonte Tak to nevím, já mám vše koupeno přes net…Ale kamarádky mi kupovali malinký věci v Tescu, myslím, že je to F&F? A byla jsem docela překvapená, jak je to všechno krásně měkoučký… :lol:

Díky, tam ksem taky viděla, bohužel samý velký:( :cert:

• Citovat
  • Upravit
228
28.1.14 10:55

Z F&F mam nejaky overalky, myslim, ze to je dobra kvalita k cene

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Avonte
28.1.14 10:56
@kristýýý90 píše:
Já kombinézku nemám…Mám teplou mikinku+tepláčky. Když bude veliká zima, malýho zabalím ještě do deky…A samozřejmě do fusaku…Stejně nebude mect tak 2,3 týdny ven a v dubnu doufám nebude mrznout…

V to taky doufám :pankac:

• Citovat
  • Upravit
Avonte
28.1.14 10:56
@Anaj37 píše:
Z F&F mam nejaky overalky, myslim, ze to je dobra kvalita k cene

taky máme, jsou super na spaní nebo pod něco, když bude zima:)

• Citovat
  • Upravit
Avonte
28.1.14 10:57

A máte na převoz z nemocnice nějakou teplou čepici nebo klasickou bavlněnou takovou tu tenkou?

• Citovat
  • Upravit
28.1.14 10:58

Ty jo, holky, nemyslíte, že by to chtělo nějaký normální chat? Nějak se v tom ztrácím, když píšeme všechny zároveň… :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
28.1.14 10:59

Ja bych radsi kombinezku, min na cestu z porodnice, v dubnu uz snad mrznout nebude, chci se podivat v sekaci, kdyz to bude na chvilku a mimi z toho hned vyroste

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.1.14 11:00

Čepičku mám teplou, ta látková mi přijde opravdu moc tenká…Jo a co krém proti chladu? Budete kupovat? Já nevím, jestli se používá jen když mrzne nebo i když je lehce nad nulou… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
28.1.14 11:01

@kristýýý90
to je nahoda, ze jsme se sesli najednou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí