Termín porodu březen 2014 - Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5924
30.1.14 09:51

@Avonte co ty jak pak se cítíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.1.14 10:04

Čau!! :mavam: Já mam termín až 21.03.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
30.1.14 10:57

Holky, jaky plinky berete do porodnice?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
30.1.14 11:38

My Huggiesky, newborn - meli jsme je i malickeho a byly jsme spokojeni, Pemprsky nam nevyhovovali vubec.. stejne to budete muset vyzkouset, co bude vyhovovat, tak kupte jedno baleni a pak muzete prikoupit nebo vyzkouset jine. A nebo taky treba budete hned potrebovat pak vetsi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Avonte
30.1.14 11:46
@31Léňa píše:
@Avonte co ty jak pak se cítíš?

Ahoj:) Dneska dobrý, ale nic byla hrůza. Tvrdlo mně břicho, malej se nezastavil, vlnil se, břicho úplně vyboulený a tlačil mně dole, fakt jsem měla strach, že vyleze, ale dneska je to dobrý:) Břicho ok, malej taky klídek, tak ležím a snad ještě vydržím:) A co Ty?

• Citovat
  • Upravit
Avonte
30.1.14 11:47
@Anaj37 píše:

My máme Pampers ty bílý nejmenší, koupili jsme je na doporučení známých, tak snad budou ok:)

• Citovat
  • Upravit
Avonte
30.1.14 13:04

Jste už zaregistrované u nějakého dětského lékaře? My se domluvili u Mudr. Remundové, tak snad bude fajn:) Máte zkušenosti?

• Citovat
  • Upravit
5924
30.1.14 17:21
@Trpaslice28 píše: Čau!! :mavam: Já mam termín až 21.03.
Prej až … to je za pár ty až :roll: :lol:
@Anaj37 píše:

Pokud můžu mluvit z mojí zkušenosti tak rozhodně bílé Pemprs čislo 1 :pankac: nějak bych se začátku nepokoušela štěstí :pankac: @Avonte No u nás dobrý, neboj ono je to normální že se tak boulí už hledá konečnou polohu kde zůstane až do porodu :palec: taky to mám podobný jako ty ale nějak se toho už nelekám taky abych se lekala po 2 dětech že :lol: a taky Barušce je 1 a půl :lol: tak že všechno docela v živé paměti :lol: já nastupuju do Bohunic tak že už příští týden se jdu domluvit co a jak za Hrubanem do porodnice holky co vibrační lehátka máte nějaký? budete pořizovat? co taška už připravená?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.1.14 19:03

No, ono to asi pěkně rychle uteče, ale přibrala jsem tolik, že je to už docela náročný a bude ještě víc. Mužskej mi už pomáhá jak z postele, tak z vany a dokonce i do zimních bot :lol:
Plenky mam zatím nachystané taky Pemprsky, na testování bude času dost :)
Jinak už mam vypráno, teď jsem dožehlila poslední plíny a do porodnice už i taky skoro vše nachystané :pankac:
Jinak o vibračních lehátkách jsem ještě neslyšela :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
30.1.14 21:53

Tasku jeste nemam, jeste sem se k tomu nedokopala…lehatko budu mit pujceny od kamaradky a ani nevim, ale vibracni asi neni…prijde mi, ze nic neni univerzalni, a ze se vse bude muset zkouset od plinek pres kosmetiku az treba po ty lehatka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Avonte
30.1.14 21:57
@Trpaslice28 píše:
No, ono to asi pěkně rychle uteče, ale přibrala jsem tolik, že je to už docela náročný a bude ještě víc. Mužskej mi už pomáhá jak z postele, tak z vany a dokonce i do zimních bot :lol:
Plenky mam zatím nachystané taky Pemprsky, na testování bude času dost :)
Jinak už mam vypráno, teď jsem dožehlila poslední plíny a do porodnice už i taky skoro vše nachystané :pankac:
Jinak o vibračních lehátkách jsem ještě neslyšela :nevim:
Úplně Ti rozumím, já funím jako kdybych pořád jezdila na kole do kopce:) Činosti jako holení nohou jsou pěkný zápřah! :dance:
  • Citovat
  • Upravit
5924
31.1.14 08:18

Vibrační lehátko

A kolik jste přibraly? já jsem u syna 14 let příbrala 33 kg u dcery 1,5 roku 29 a teď 1O, ale je to tím že jsem pořád v pohybu s ní nenechá mě moc odpočnout :zed: no to vibrační lehátko je dobrý na prdíky pokud o tom uvažujete tak jsou i bazarové na bazošu ale raději ty vibrační, my měly toto a max spokojenost malá měla třmeny na nožičkách protože celou dobu byla ve špatné poloze a taky byla koncem pánevním

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
31.1.14 08:49

Ja mam 8 kg nahore…to je jak sem psala, musi se vyzkouset, nektery mimi to taky nesnesou, co sem se docetla, uvidime…co to je za znacku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
31.1.14 08:51

Jinak sem celou noc rodila, nastesti ve snu

Příspěvek upraven 31.01.14 v 10:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.1.14 09:54

Holky a co předporodní kurz? Absolvovala jste některá? Nebo se ještě chystáte?
Já nad tim dost přemýšlela jestli jo nebo ne. Ale myslim si, že by mě to spíš rozhodilo a na víc každá ženská to má jiný.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí