Termín porodu březen 2014 - Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
228
11.2.14 16:28

Tak ja sem se prave vratila z predporodniho kurzu, tak ted to v sobe ted zpracovavam, magnezko neberu, ale asi zacnu, vsechno me boli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.2.14 17:16

My měli kontrolu včera 34+3tt a natáčení srdíčka. 2× mi tak skotačil že spustil alarm, tak jsem ho měla uklidňovat hlazením a na štěstí vše o. k. :srdce:
Magnesium neberu, jen vitamíny doporučené od doktora a vápník.
Avonte Tak to Ti zítra budu držet palce!!
Anaj37 a jak ten kurz probíhal?? Já na něj na konec nepujdu, myslím že by mě to jen rozhodilo. Někdy je lepší možná přesně nevědět, prý to přijde přirozeně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
11.2.14 17:42

Probihal asi tak, ze jsem se dozvedela opacne info, nez na te prvni schuzce, tu vedla PA a ted stanicni sestra, vykladala nam o ulevovych polohach, o polohach k porodu atp…zaver z toho mam asi takovej, moznost cokoliv odmitnout, nikdo nebude kolem tebe skakat, je potreba si ň vse rict a strasne zalezi, na jaky lidi narazis…klidne se ptejte, kdyby neco jste chtely vedet…taky jsem zvazovala, jestli jit nebo ne…jeste chci jit na kojeni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
11.2.14 17:57

Jinak strach z porodu mam velikej, i kdyz sem si to nemyslela, tak prah bolesti mam hodne nizko, pres 4 mesice mam pichlavy bolesti na prave strane bricha, a to mi staci, porod si vubec nedokazu predstavit…na cokoliv s brichem jsem precitlivela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Avonte
16.2.14 12:50

Ahoj holky, tak jak jste na tom? Všechny držíte? Já zatím v pohodě, už docházím do poradny k Milosrdným bratřím a jsem tam na 100% spokojená, pro mě o hodně lepší než Obilňák.

• Citovat
  • Upravit
17.2.14 22:14

Ahoj! My taky v pořádku, vše o. k. :mavam:
Co ten poporodní pás? Je podle představ??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Avonte
18.2.14 00:14
@Trpaslice28 píše:
Ahoj! My taky v pořádku, vše o. k. :mavam:
Co ten poporodní pás? Je podle představ??

Právě jsem si na to vzpomněla:) Pás je super, moc příjemná látka, suchý zip drží dobře, dobře se s ním manipuluje, uvidíme jak se osvědčí:)

• Citovat
  • Upravit
18.2.14 09:16

Tak to do něj pujdu asi taky.. :think:
Jo a včera mi dopsal doktor druhý tp a to už 4.3. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
18.2.14 12:46

Ahoj holky, tak jak koukam, vsechny jste jeste oohromade :-) u me obavy taky sili, do Bohunic na ko jdu az 26.2. Tak jsem zvedava co mi reknou a co se zmenilo. U me doktorky jsem zjistila, ze by nam asi nestacilo ani kdyby tehu trvalo celej rok.. stejne je mimco vysoko a na nic to nevypada :( moc se tesim az tobude za nama. Dneska jsem dodelala postylku, tak snad to trosku privolam :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Avonte
18.2.14 17:23
@Trpaslice28 píše:
Tak to do něj pujdu asi taky.. :think:
Jo a včera mi dopsal doktor druhý tp a to už 4.3. :srdce:

Tak to už máš za chvilinku:) U nás termín pořád beze změn, 24.3. A pl dnešní kontrole má malý něco málo přes 2,5Kg:)

• Citovat
  • Upravit
Avonte
18.2.14 17:27
@swanly píše:
Ahoj holky, tak jak koukam, vsechny jste jeste oohromade :-) u me obavy taky sili, do Bohunic na ko jdu az 26.2. Tak jsem zvedava co mi reknou a co se zmenilo. U me doktorky jsem zjistila, ze by nam asi nestacilo ani kdyby tehu trvalo celej rok.. stejne je mimco vysoko a na nic to nevypada :( moc se tesim az tobude za nama. Dneska jsem dodelala postylku, tak snad to trosku privolam :-)

A kdy máš termín? Já chodí. Na kontrolu k Milosrdným zbruba co 5 dnů, zatím jsem tam hrozně spokojená, cítím se tam líp než na Obilňáku, ale to ke subjektivní:) Chápu to správně, že máš úplně nepřipravené porodní cessty?

• Citovat
  • Upravit
25
18.2.14 19:53

Termin mam 14.3. Ale doufala jsem, ze bude miminko trosku driv.. no na porod to nevyada, Cs 0,. Ja se taky tesim az budu chodit casteji na kontroly, hlavne na monitory :-) u maleho jsem nemela porodni cesty pripravene ani v 38 tt. Tak jsem zvedava :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Avonte
20.2.14 14:33
@swanly píše:
Termin mam 14.3. Ale doufala jsem, ze bude miminko trosku driv.. no na porod to nevyada, Cs 0,. Ja se taky tesim az budu chodit casteji na kontroly, hlavne na monitory :-) u maleho jsem nemela porodni cesty pripravene ani v 38 tt. Tak jsem zvedava :-)

Tak to já měla už v 31tt CS 6! Pak se to zlepšilo na CS4 a teď, v 35+4 je to CS5, tak uvidíme:) Chtěla bych vydržet alespoň do 37+ něco:)

• Citovat
  • Upravit
25
20.2.14 16:22

No vidíte :) Někdo se bojí, aby donosil a někomu nestačí ani 10 měsíců.. :D Malého jsem měla hodně vysoko i v tom 38 tt. Už aby to bylo za náma :) Přitom s malým se tahám od začátku, chodíme na procházky, nosím normálně všechno a nic :D Paní doktorka radila sex, když já už na to nemám ani pomyšlení. Víc, než přitažlivá a vášnivá si připadám strašně neohrabaná :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
22.2.14 17:15
@Avonte píše:
Právě jsem si na to vzpomněla:) Pás je super, moc příjemná látka, suchý zip drží dobře, dobře se s ním manipuluje, uvidíme jak se osvědčí:)

Co mas prosim za ten pas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky