Termín porodu březen 2014 - Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5924
31.1.14 10:07

http://deti.bazos.cz/…er-price.php @Anaj37 tady jsem našla dokonce i jedno bazarové za super cenu ale je jích fakt mraky :palec: hihihihi, tak to jsme dvě já taky dneska rodila :pankac: :lol: @Trpaslice28 no tak to byla jedna diskuze že je to zbytečný že tě nauší jen jak tlačit jak při velké :lol: a že jsou to jen vyhozené peníze, ale 1oo žen 1oo názorů, však víš jak to je :lol: já osobně na takový věci nejsem :nevim: a taky mi je fakt zbytečný :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
31.1.14 10:07

Já jsem absolvovala zatím na obilňáku první kurz porodní…obecný informace, co vzít s sebou do porodnice, jaký jsou doby porodní, co sledovat apod., chci se přihlásit i na další, který bude podrobnější a pak i na kurz kojení, abych byla aspoň trochu v obraze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
31.1.14 10:16

@31Léňa
tak pro tebe zbytečný, to je jasný, víš do čeho jdeš, aspoň trochu
jj, na bazos koukám skoro každý den, jestli tam není nějaká super nabídka, ale koukám jen na brno a do 50 km od brna, aby se dalo pro to kdyžtak dojet, nechci ještě platit poštovný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
31.1.14 10:17

@31Léňa
máš postýlku se stahovací bočnicí nebo vyndávacíma šprušlema a 3 nebo 2 polohovou? asi to moc řeším, že…a co kojící polštář, jaký je tvůj názor?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5924
31.1.14 17:40

@Anaj37 jojo, ale když si zase nadruhou stranu vemu že poštovný je třeba cca 80 Kč tak to benzin nestojí, já mám dvě postýlky a dokonce jsem si dneska už hrála aby to bylo připravený, tak já to jdu vyfotit, kojici polštář mám je fajn :palec: obě postýlky jsou polohovatelné :palec: mám ještě koš na miminko, protože máme napatro baráček tak že bych se ulitala tak že máme doma celkem 3× postýlku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
31.1.14 17:52

S tim postovnym mas pravdu, kdyz zas ja radsi veci vidim nazivo…my mame vybranou postylku Radek II buk,3 polohy a asi zvitezi vyndavaci sprusle nez stahovaci bocnice, matraci furt nevim…ten kojici polstar mas ten vetsi/delsi nebo spis tu mensi podkovu?…uz sem nabalila par veci do tasky do porodnice, kdyz sem mela takovej sen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Avonte
31.1.14 18:14

Ahoj holky:) Jánzatím nebalím, bojím se, že bych přivolala porod, když mi to hrozí. Dnska jsem byla v Bohunicích pro tlakového holtra na 24h, protože mi jednou u Dr sestra naměřila tlak 150/90 (mám asi syndrom bílého pláště). Překvapivě se tlak pohybuje kolem 135/83, to mi příjde jako ok tlak, co myslíte?
Btw my máme postýlku z Ikey, příjde mi bytelná:)

• Citovat
  • Upravit
Avonte
31.1.14 18:15

Jo a na kurzu jsem nebyla a ani už nemůžu:( Máte někdo zkušenost s nemocnicí U milosrdných bratří?

• Citovat
  • Upravit
228
31.1.14 18:22

Na tlak se kazdek dr. diva jinak, aspon ten muj ho neresi, u dr. mam vzdy vysokej nejvic sem mela 170/110,vzdy jsem nervozni, podle neho syndrom bileho plaste, doma totiz mam tlak v norme, od 115-125/75-90,takze to neresi, ale vim, ze nekdo mel treba u dr. jednou 140/90 a hned byly nasazeny prasky, pak se v tom vyznej, snad ten muj vi, co dela… @Avonte budu rada, kdyz das vedet, jak ti to dopadlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
31.1.14 18:23

U milosrdnych sem nikdy nebyla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Avonte
31.1.14 18:29
@Anaj37 píše:
Na tlak se kazdek dr. diva jinak, aspon ten muj ho neresi, u dr. mam vzdy vysokej nejvic sem mela 170/110,vzdy jsem nervozni, podle neho syndrom bileho plaste, doma totiz mam tlak v norme, od 115-125/75-90,takze to neresi, ale vim, ze nekdo mel treba u dr. jednou 140/90 a hned byly nasazeny prasky, pak se v tom vyznej, snad ten muj vi, co dela… @Avonte budu rada, kdyz das vedet, jak ti to dopadlo

Jasně, napíšu:) Tak 170/110 to brali slečnu v nemocnici rodit císařem, asi co doktor to názor no:)

• Citovat
  • Upravit
Avonte
1.2.14 22:23

Ahoj:) Tak jsem měla tlakového holtra na 24h a měřilo mi to průměrně 134/76, řekla bych že je to normální tlak, tak snad budou výsledky ok. Budou v út. tak zase napíšu:) A jak jste na tom:)? Já zítra začínám 34 týden. Dneska jsem si objednala poporodní stahovací pás, pořizovaly jste si ho taky?

• Citovat
  • Upravit
228
2.2.14 12:34

Jako laik bych rekla, ze to je dobrej tlak, taky bych mela zacinat 34tt, poporodni pas nemam…kde jsi kupovala a jak vis jakou velikost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Avonte
2.2.14 15:57
@Anaj37 píše:
Jako laik bych rekla, ze to je dobrej tlak, taky bych mela zacinat 34tt, poporodni pas nemam…kde jsi kupovala a jak vis jakou velikost?

Objednala jsem si ten, ale v tělové, velikost L/XL, ten S/M by mi byl po porodu určitě malý. http://www.nej-kocarky.cz/…-cerny-l-xl/

• Citovat
  • Upravit
5924
2.2.14 16:10

To já těhu pás nikdy neměla, měla jsem sekci a v srpnu když jsem došla z porodnice tak jsem myslela že umřu jaký bylo teplo, teď to bude asi jiný v březnu, ale pás kupovat nebudu i když vím že je dobrý na stahovaní dělohy :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí