Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, ja otoky nemam, aspon sem si nevsimla…dnes teda byla hrozna noc, nemohla sem usnout, zabrala sem az ve 4
@Trpaslice28 píše:
Holky prosim Vás, máte některá taky problémy s nateklýma rukama?? Hlavně v noci a ráno nemužu pomalu dát ruce v pěst
Je to normální, tělo teď zadržuje vodu, takže můžou být oteklé končetiny. Také při stejné poloze se nemusí dobře prokrvovat, špatně se vrací krev nahoru- srdce pumpuje za dva
. Také to může být nevhodnou polohou při spánku, ležení na rukou a vyšší teplotou při spaní.
@Avonte píše:
Ahoj:) Zatím je vše ok, malý sedí u maminky ještě, takže dobrý:) A co Ty? Mimochodem nateklý ruce mám taky, ale hlavně prsty. Snubní prstýnek mám už hodně napráskaný:)
Tak to je fajn. Uvidíš že možná ještě budeš přenášet ![]()
Jinak došel Ti už ten pás? Taky nad nim přemýšlím, ale možná o něco levnější..
Proti otokům prstů se ale pořádně nic dělat asi nedá že? Možná to bude i tou teplotou při spaní..
@Trpaslice28 píše:
Tak to je fajn. Uvidíš že možná ještě budeš přenášet
Jinak došel Ti už ten pás? Taky nad nim přemýšlím, ale možná o něco levnější..
No stačilo by kdybych vydržela do toho 38tt, ale za ukončený 36 budu ráda:) zatím mi nedošel, snad zítra, až dojde, tak určitě napíšu:) Pokud uvažuješ, tak se zaměř na nějaký pevnější, protože se prodávají levné, ale jsou hodně tenké, vypadá to jako silný obvaz, nevím, ale podle mě to břicho moc nezatáhne.
@Trpaslice28 píše:
Proti otokům prstů se ale pořádně nic dělat asi nedá že? Možná to bude i tou teplotou při spaní..
Mně to otéká jen trochu a jen ráno a večer a spíme při otevřeném okně, tak nevím, ale není to tak hrozný:)
Právě jsem se chtěla zeptat na tu pevnost toho Tvého.. Tak počkáme ![]()
Neboj, jestli jsi na sebe opatrná a opravdu odpočíváte jak máte, tak bude vše o. k.
My máme v pondělí kontrolu a natáčení toho srdíčka, tak jsem na to zvědavá..
@Trpaslice28 píše:
Právě jsem se chtěla zeptat na tu pevnost toho Tvého.. Tak počkáme
Neboj, jestli jsi na sebe opatrná a opravdu odpočíváte jak máte, tak bude vše o. k.
My máme v pondělí kontrolu a natáčení toho srdíčka, tak jsem na to zvědavá..
Tak pak napiš, jak jsi dopadla, ale určitě dobře:) Já ležím 23 hodin z 24 a ta jedna hodina to jsou docházky na wc:)
O pásu určitě napíšu:)
Jj, vim že to pro Tebe musí být děsně náročný.. Mě stačí že už 3 týdny nechodim do práce a je to taky děsná změna..
Ale odměna Tě nemine ![]()
Ahoj holky, tak co u Vas noveho? Nejak to tu usnulo…se mnou pekne cloumaj hormony, sem ted jakasi plactiva, vcera me dokonce rozbrecela prodavacka v Globusu…strach o mimi a z porodu sili
Nepovídej
co Ti ta prodavačka provedla??
Taky mívá vaše mimi škytavku?? Dnes jsme ji měli už podruhé ![]()
Takový ty změny nálad naprosto chápu, někdy jsem taky hrozně plačtivá:) Náš malý má škytavku pravidelně každý den večer, kolem 22-23h. Já dneska začínám 35tt, ale jelikož musím pořad ležet kvůli čípku, tak mi to moc rychle neutíka. ![]()
@Trpaslice28 píše:
Nepovídejco Ti ta prodavačka provedla??
Taky mívá vaše mimi škytavku?? Dnes jsme ji měli už podruhé
No chtela sem si vybrat maso a byla na me neprijemna ![]()
Ahoj, tak jak jste na tom:)? U mě zatím dobrý, zítra jdu na kontrolu ke své doktorce, tak jsem zvědavá:) Jinak berete některá magnesium? Já mám docela velkou dávku 2-2-2-2 a přemýšlím, kdy by se mělo začít vysazovat? Zase se bojím, že když najednou vysadím, tak hned porodím…
Ahoj:) Zatím je vše ok, malý sedí u maminky ještě, takže dobrý:) A co Ty? Mimochodem nateklý ruce mám taky, ale hlavně prsty. Snubní prstýnek mám už hodně napráskaný:)