Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
S tou kosmetikou nevim, co koupit…ma kozni mi rekla, pouzivat na mimi jen modrou indulonu, ale ta v zime na oblicej urco ne…koupila sem od Hipp krem do vetru a mrazu, byl v akci v DM, jinak mam jen Bepanthen jinak nic
Tatínek koupil pro malého takový ten Nivea s medvídkem z dětské řady, je do mrazu, ale i do chladu a co jsem našla na netu, tak se tyhle krémy do zimy doporučujou ![]()
Ok tak čepičku i rukavičky koupíme:) my máme Hipp dětský olejíček, pudr takový ten klasik z Rossmanu a budem dokupovat něco z lékarny na prdelku a opruzeniny a jinak nic. Máme ještě olejíčkovou koupel od Johnsonu, ale to až bude větší:)
No, kosmetika celkově je pro mě otázkou, je toho tolik…Na zadeček koupím asi rybilku, má ji známá a nemůže si ji vynachválit. Kdyby se malej opravdu hodně oprudil, tak do lékárničky koupím ještě sudocream. A ještě krém „pupík“ - masíruje se s ním bříško, když má mimi prdíky…Jinak asi nic… ![]()
A nevíte jestli je něco přímo na pupík? Než odpadne zbytek pup. šňůry?
Četla jsem že se má pořídit na pupíček 60% líh.
Holky a pořizujete monitor dechu?
@kristýýý90 píše:
@Avonte myslím, že se má mazat lihem…
A máte svůj nebo by to měli mít v porodnici?
@Trpaslice28 píše: Četla jsem že se má pořídit na pupíček 60% líh.
Holky a pořizujete monitor dechu?
My ne, já bych byla z toho ještě víc na nervy!
Monitor dechu nemam, koupila bych, az kdyby ho v porodnici doporucili
@Avonte Ještě jsem se neptala, ale asi bych to zkusila v lékárně…
Monitor dechu taky nemám, koupila bych, kdyby se mimi narodilo předčasně…Stejně si myslím, že prvních pár týdnů budu tak vyjukaná, že u něj budu stát pořád… ![]()