Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Avonte jak uz sem ti psala olympie h&m, kolem 600 vyztuzena s kostici
Holky, stava se vam, ze se vam mimco „navali“ na jednu stranu bricha? Me dnes poprvy, teda spis dnes to citim hodne, je to videt i na tvaru bricha, je tam tak celej den, az musim rict, ze to je docela neprijemny, su z toho jakasi nervozni
@Anaj37 píše:
Holky, stava se vam, ze se vam mimco „navali“ na jednu stranu bricha? Me dnes poprvy, teda spis dnes to citim hodne, je to videt i na tvaru bricha, je tam tak celej den, az musim rict, ze to je docela neprijemny, su z toho jakasi nervozni
Je to naprosto normální, mně to malý děla i několikrát za den, na jedné straně břicha se uděla taková jakoby tvrdá boule a je to vidět, jak je to břicho na jedné straně vyboulený:)
@Avonte píše:
A jooo, promiň, já zapomněla:)
V pohode, jen sem to pripomela
@Avonte píše:
Je to naprosto normální, mně to malý děla i několikrát za den, na jedné straně břicha se uděla taková jakoby tvrdá boule a je to vidět, jak je to břicho na jedné straně vyboulený:)
Tak snad jo, ale stejne su z toho nesva, jak se tam vrti, tak i boli celkem
@Anaj37 píše:
Tak snad jo, ale stejne su z toho nesva, jak se tam vrti, tak i boli celkem
To chápu:) Mě to taky někdy úplně bolí, ale jsem ráda, že ho v břiše cítím:) Zkus se na to tak nesoustředit, lehni si na záda, mně to na zádech pak nedělá tak moc, naopak na boku to sebou šije:) ![]()
Připojuji se, tp první týden v březnu. Druhé těhotenství. Doufám, že porodím dříve. 18. února bude naší malé rok, tak ať jsou děti co nejblíže k sobě ![]()
@janaturk píše:
Připojuji se, tp první týden v březnu. Druhé těhotenství. Doufám, že porodím dříve. 18. února bude naší malé rok, tak ať jsou děti co nejblíže k sobě
Ahoj:) Já se zase modlím za každý den, kdy malý zůstane v břiše, ale termín mám až 22-24.3. Ty už to máš za chvíli:)
Tak tak, každý den dobrý, ale věřím tomu, že ví, kdy mají přijít na svět, ikdyž je to třeba dřív ![]()
@janaturk píše:
Tak tak, každý den dobrý, ale věřím tomu, že ví, kdy mají přijít na svět, ikdyž je to třeba dřív
Asi ano, já jsem 33+1 a chtěla bych vydržet alespoň do 36+0, snad to půjde:)
Holky prosim Vás, máte některá taky problémy s nateklýma rukama?? Hlavně v noci a ráno nemužu pomalu dát ruce v pěst ![]()
@31Léňa Já doufám, že to nebudou vyhozené peníze! Máte nějaký tip, kde v kamenném obchodě koupit konící podprsenku, vyztuženou za relativně normální cenu? Podprsenky za 2000Kč si opravdu pořizovat nehodlám a takové látkové, co se dají koupit v DM nebo v Rossmanu nechci, protože mi nebudou držet prsa a je přes ně všechno vidět. Budu ráda za každý tip:)