Termín porodu březen 2014 - Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Avonte
22.2.14 17:51

Objednala jsem si ten, ale v tělové, velikost L/XL, ten S/M by mi byl po porodu určitě malý. http://www.nej-kocarky.cz/…-cerny-l-xl/

• Citovat
  • Upravit
228
22.2.14 18:50

Díky…docela drahý :-O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
489
5.3.14 19:07

Ahoj holky, pridavam se k vam :) Ja mam termin porodu 24.3 chci rodit v FN Bohunicich, jsem tam jako zamestnanec, ale ne na porodnim…tak jsem zvedava.Chci se zeptat kdy jste se byly nahlasit v porodnici a co k tomu potrebuji? Doufam, ze mne doktor uz v patek posle do porodnice. A odkud jste holky? Primo z Brna nebo i okoli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.3.14 15:20

Ahoj holky, tak co, jak se držíte? A kdo to už máte za sebou? - pokud už někdo…;)
Já byla minulý pátek na monitorech a nedopadly moc dobře, doktorka mě - bez mého souhlasu!!! - zkoušela prorážet ručně, ale jsem pořád zavřená, tak to akorát bolelo… :roll: V pátek mám další kontrolu, tak jsem z toho celá nesvá, jestli bude vše v pořádku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
12.3.14 16:18

Tak holky nám se blíží datumek :) Termín máme 14.3. Dneska jsem byly na kontrole, vše probíhá normálně, paní doktorka na mě taky zkoušela nějaké ty jejich hmaty, tak uvidíme jestli to k něčemu pomůže.. Už to chci mít za sebou a držet maličkou :D Ten porod bych klidně úplně přeskočila :) TeĎ jsem se dívala na 1ce na ten pořad 4 v tom a ne - nebudu na to koukat dokud nebude po všem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.3.14 17:09

Ahoj holky!!!
My taky ještě pořád držíme. Termín 21.3. takže pár dní ještě máme, ale už se taky nemůžu dočkat až bude venku. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.3.14 16:12

@swanly Já na to koukám a docela mě to baví, nijak mě to nestresuje… :mrgreen: Čekám první a co zatím rodily ty 2 paní, tak každá to měla úplně jinak, tak si říkám, že třeba nebudu mít ten 30ti hodinový porod… :mrgreen:
Jinak co říkáte holky na počasí? Já jsem úplně nadšená, jak je krásně, že nebudeme muset mimísky balit do fusaků a natírat krémy proti mrazu… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
13.3.14 20:11

Už máme po dvou termínech. Dnes mě doktorka doporučovala Hamiltona. Zatím jsem odmítla, ale v sobotu už si ho nechám udělat a když nic, tak na vyvolání. Už 6 dní po termínu…a všechny vypuzovací činnosti marné :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
15.3.14 20:09

Fn Bohunice, dnes za tři hodiny po Hamiltonu se narodil Šimon. Týden jsem přenášela. Porod byl fičák. Hmat nebyl bolestivý, Ikdyž jsem z toho strach. Vědět to, tak jsem si to nechala udělat už ve ctvrtek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
15.3.14 20:09

Fn Bohunice, dnes za tři hodiny po Hamiltonu se narodil Šimon. Týden jsem přenášela. Porod byl fičák. Hmat nebyl bolestivý, Ikdyž jsem z toho strach. Vědět to, tak jsem si to nechala udělat už ve ctvrtek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.3.14 20:22

Moc gratuluji k Šimonkovi!!! :-) Taky budeme mít Šimona :-)
Ať vám přináší jen radost prďolka :-) :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
489
15.3.14 20:22

Gratuluji my uz to chceme mit taky za sebou. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.3.14 13:57

Jůůů, gratuluji k Šimonkovi :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
16.3.14 14:07

Tak u nas uz je take na svete Adrianka, rodila sem skrz odtok plodove vody v 36+5 na Obilnaku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.3.14 14:12

Teda holky, já Vám tak závidím… :lol:
Jinak @Anaj37 taky velká gratulace k Adriance… :potlesk: :potlesk: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie