Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, pridavam se k vam
Ja mam termin porodu 24.3 chci rodit v FN Bohunicich, jsem tam jako zamestnanec, ale ne na porodnim…tak jsem zvedava.Chci se zeptat kdy jste se byly nahlasit v porodnici a co k tomu potrebuji? Doufam, ze mne doktor uz v patek posle do porodnice. A odkud jste holky? Primo z Brna nebo i okoli?
Ahoj holky, tak co, jak se držíte? A kdo to už máte za sebou? - pokud už někdo…;)
Já byla minulý pátek na monitorech a nedopadly moc dobře, doktorka mě - bez mého souhlasu!!! - zkoušela prorážet ručně, ale jsem pořád zavřená, tak to akorát bolelo…
V pátek mám další kontrolu, tak jsem z toho celá nesvá, jestli bude vše v pořádku…
Tak holky nám se blíží datumek
Termín máme 14.3. Dneska jsem byly na kontrole, vše probíhá normálně, paní doktorka na mě taky zkoušela nějaké ty jejich hmaty, tak uvidíme jestli to k něčemu pomůže.. Už to chci mít za sebou a držet maličkou
Ten porod bych klidně úplně přeskočila
TeĎ jsem se dívala na 1ce na ten pořad 4 v tom a ne - nebudu na to koukat dokud nebude po všem ![]()
Ahoj holky!!!
My taky ještě pořád držíme. Termín 21.3. takže pár dní ještě máme, ale už se taky nemůžu dočkat až bude venku. ![]()
@swanly Já na to koukám a docela mě to baví, nijak mě to nestresuje…
Čekám první a co zatím rodily ty 2 paní, tak každá to měla úplně jinak, tak si říkám, že třeba nebudu mít ten 30ti hodinový porod… ![]()
Jinak co říkáte holky na počasí? Já jsem úplně nadšená, jak je krásně, že nebudeme muset mimísky balit do fusaků a natírat krémy proti mrazu… ![]()
Už máme po dvou termínech. Dnes mě doktorka doporučovala Hamiltona. Zatím jsem odmítla, ale v sobotu už si ho nechám udělat a když nic, tak na vyvolání. Už 6 dní po termínu…a všechny vypuzovací činnosti marné ![]()
Fn Bohunice, dnes za tři hodiny po Hamiltonu se narodil Šimon. Týden jsem přenášela. Porod byl fičák. Hmat nebyl bolestivý, Ikdyž jsem z toho strach. Vědět to, tak jsem si to nechala udělat už ve ctvrtek.
Fn Bohunice, dnes za tři hodiny po Hamiltonu se narodil Šimon. Týden jsem přenášela. Porod byl fičák. Hmat nebyl bolestivý, Ikdyž jsem z toho strach. Vědět to, tak jsem si to nechala udělat už ve ctvrtek.
Moc gratuluji k Šimonkovi!!!
Taky budeme mít Šimona ![]()
Ať vám přináší jen radost prďolka
![]()
Tak u nas uz je take na svete Adrianka, rodila sem skrz odtok plodove vody v 36+5 na Obilnaku
Teda holky, já Vám tak závidím… ![]()
Jinak @Anaj37 taky velká gratulace k Adriance…
![]()
Objednala jsem si ten, ale v tělové, velikost L/XL, ten S/M by mi byl po porodu určitě malý. http://www.nej-kocarky.cz/…-cerny-l-xl/