Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak na wc nevstavam vubec, na zadech je to ted asi nejlepsi, ale to mi je brzo tezko, takze se furt kroutim
Tak to nevim, ja nic takoveho nekupovala…ja jeste potrebuju teplou kombinezu do fusaku, ta mi chybi…v nedeli sem byla v sambaby a nic jako malej svetrik nebo mikinu sem tam nevidela
@Avonte Tak to nevím, já mám vše koupeno přes net…Ale kamarádky mi kupovali malinký věci v Tescu, myslím, že je to F&F? A byla jsem docela překvapená, jak je to všechno krásně měkoučký… ![]()
@Anaj37 píše:
Tak to nevim, ja nic takoveho nekupovala…ja jeste potrebuju teplou kombinezu do fusaku, ta mi chybi…v nedeli sem byla v sambaby a nic jako malej svetrik nebo mikinu sem tam nevidela
Takovou měkkou huňatou kombinézku do fusaku máme z HM ze Svoboďáku a nedávno měli ve slevě za 320Kč v Lindexu:)
Já kombinézku nemám…Mám teplou mikinku+tepláčky. Když bude veliká zima, malýho zabalím ještě do deky…A samozřejmě do fusaku…Stejně nebude mect tak 2,3 týdny ven a v dubnu doufám nebude mrznout…
@kristýýý90 píše:
@Avonte Tak to nevím, já mám vše koupeno přes net…Ale kamarádky mi kupovali malinký věci v Tescu, myslím, že je to F&F? A byla jsem docela překvapená, jak je to všechno krásně měkoučký…
Díky, tam ksem taky viděla, bohužel samý velký:( ![]()
Z F&F mam nejaky overalky, myslim, ze to je dobra kvalita k cene
@kristýýý90 píše:
Já kombinézku nemám…Mám teplou mikinku+tepláčky. Když bude veliká zima, malýho zabalím ještě do deky…A samozřejmě do fusaku…Stejně nebude mect tak 2,3 týdny ven a v dubnu doufám nebude mrznout…
V to taky doufám ![]()
@Anaj37 píše:
Z F&F mam nejaky overalky, myslim, ze to je dobra kvalita k cene
taky máme, jsou super na spaní nebo pod něco, když bude zima:)
A máte na převoz z nemocnice nějakou teplou čepici nebo klasickou bavlněnou takovou tu tenkou?
Ty jo, holky, nemyslíte, že by to chtělo nějaký normální chat? Nějak se v tom ztrácím, když píšeme všechny zároveň… ![]()
Ja bych radsi kombinezku, min na cestu z porodnice, v dubnu uz snad mrznout nebude, chci se podivat v sekaci, kdyz to bude na chvilku a mimi z toho hned vyroste
Čepičku mám teplou, ta látková mi přijde opravdu moc tenká…Jo a co krém proti chladu? Budete kupovat? Já nevím, jestli se používá jen když mrzne nebo i když je lehce nad nulou… ![]()
Holky nevíte, kde ve městě sehnat malinký teplý svetřík nebo mikinku? Všude jsem viděla až od 68:(