Termín porodu červen 2019, jste tu už maminky?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2368
22.10.18 20:54
@Ajaalka píše:
@mimka678 Ja mam podobne termin s Vami,koncim 5.tyden…Nejak nrmsm moc na priznaky cas zatim asi pred 3 dny mi bylo spatne rano ted uz ok.Doma mam 20mesicni :srdce:

To vazne, to je mile, ze to mas stejne :) Ono asi nebolnosti jeste muzou prijit pozdeji, snad ani ne :D ;) A drobecek je hodny? :srdce: :hug:

• načítám...
2368
22.10.18 20:56
@Ajaalka píše:
@mimka678 Ja mam podobne termin s Vami,koncim 5.tyden…Nejak nrmsm moc na priznaky cas zatim asi pred 3 dny mi bylo spatne rano ted uz ok.Doma mam 20mesicni :srdce:

Prisla ti moje zprava?Nejak mi to blbne.. :think: Tak skvely, ze to mas podobne ;) :hug: A drobecek je hodny? ;)

• načítám...
2368
22.10.18 20:57
@Werrrcaaa1 píše:
@mimka678 Ja jsem teda nafoukla cela :))) Doma z toho moc nadseny nejsou :)
Stejně se pak vse řídí dle prvotrim. screeningu…I kdyz minule mi to vubec nesedelo a do porodu mi to neverili :)

Njn, jsme jako balonky :lol: Hold co cekat, hormonalni zmeny, nic nenadelame ;) Musime to zvladnout.. :pocitac: Ja jeste nic nerekla, skyvam ten balon volnym.oblecenim :lol:

• načítám...
130
22.10.18 21:02

Pěkný večer, také se přidávám,termín podle české aplikace 19. Podle aj 16.6. ovulaci mívám ale dřív. Mám doma 15 skvrně,který začal chodit,takže samé lítání a zvedání. Špinění u obou těhotenství jsem měla tři dny před ms. První bylo trošku čisté krve, teď co je tak malinko na papír hnědé krve.pak dva dny nic a ms nedorazila. Za sebou mám mimo jiné dvě zamlklá tehu.
Jinak jsem jak balón,špatně z hladu,pachy vadí,hlavně lidské, parfémy,montérky i já si sama sobě smrdím,když se malinko zpotim při prochazce :roll: :P natahuje mi občas při čištění zubů, a když se hodne napiju čisté vody, jednou šlo ranní kafe do :poblion:
Ale pak zas druhý den je mi úplně parádně.jak na houpačce, aspoň že cítím,jak mi pne a poboliva bříško,někdo si tam staví garáž a spižírnu. Ještě mám odpor sáhnout na syrové maso.
První tehu mám zive před očima,tak se obavam,co všechno přijde,uf. :think: ale i tak se na drobka moc těšíme,protože přišel k nám tak brzy,narozdíl od staršího sourozence :srdce:

• načítám...
124
22.10.18 21:05

@mimka678 Tak ono ted prave nastava obdobi…treba az do 4 mesice, kdy se me bojej lidi zeptat, zda jsem tehotna nebo jen tlusta :) Každopádně ted to jeste rozhodně videt neni…

• načítám...
2368
22.10.18 21:11
@Werrrcaaa1 píše:
@mimka678 Tak ono ted prave nastava obdobi…treba az do 4 mesice, kdy se me bojej lidi zeptat, zda jsem tehotna nebo jen tlusta :) Každopádně ted to jeste rozhodně videt neni…

No to se tesim.. :lol: Zrejme to ceka i me :D No uz skyvam nafoukle brisko..je ho videt..To by hned poznali ;)

• načítám...
Anonymní
22.10.18 21:14
@vice
@Werrrcaaa1 píše:
@mimka678 Tak ono ted prave nastava obdobi…treba az do 4 mesice, kdy se me bojej lidi zeptat, zda jsem tehotna nebo jen tlusta :) Každopádně ted to jeste rozhodně videt neni…

Je to mas ditko podobne jak ja nebylas v srpnovy skupince?

• Upravit
Anonymní
22.10.18 21:17
@mimka678 píše:
No to se tesim.. :lol: Zrejme to ceka i me :D No uz skyvam nafoukle brisko..je ho videt..To by hned poznali ;)

Minula zprava se mi odeslala bez konce :D mne takhle prekvapuje ze se me jeste nezeptal pritel.. protoze i syn uz na me vecer kdyz jsme si cistili zuby maminko ty mas ale velke brisko proc mas tak velke brisko :D (to me to trklo a dalsi den jsem delala test :D) ale pritel jeste asi nenabral odvahu se zeptat jestli jsem jen tlusta :D

• Upravit
124
22.10.18 21:18
@Anonymní píše:
@viceJe to mas ditko podobne jak ja nebylas v srpnovy skupince?

Byla :) Ale aktivní jsem byla víceméně jen na fb skupine :)

• načítám...
Anonymní
22.10.18 21:26
@Werrrcaaa1 píše:
Byla :) Ale aktivní jsem byla víceméně jen na fb skupine :)

A ses jeste ve fb skupince porad? :D si myslim ze se budem znat ale ja si tu jeste zustanu zdovolenim anonimni minimalne do prvni kontroly u dr a nez to sdelim doma.. tak se ani tebe nebudu doptavat ktera ses pokud nechces :D

• Upravit
2368
22.10.18 21:26
@Anonymní píše:
Minula zprava se mi odeslala bez konce :D mne takhle prekvapuje ze se me jeste nezeptal pritel.. protoze i syn uz na me vecer kdyz jsme si cistili zuby maminko ty mas ale velke brisko proc mas tak velke brisko :D (to me to trklo a dalsi den jsem delala test :D) ale pritel jeste asi nenabral odvahu se zeptat jestli jsem jen tlusta :D

Chlapi jsou nevsimavi, deti ano :lol: Alespon te upozornil, hodny :srdce: Zrejme pritel nechce vyryvat s hmotnosti, aby te neurazil ;) :srdce:

• načítám...
124
22.10.18 21:31
@Anonymní píše:
A ses jeste ve fb skupince porad? :D si myslim ze se budem znat ale ja si tu jeste zustanu zdovolenim anonimni minimalne do prvni kontroly u dr a nez to sdelim doma.. tak se ani tebe nebudu doptavat ktera ses pokud nechces :D

Jj… jsem tam porad.. Taky jsem jeste nebyla u dr vubec, tak se tam s tim zatim nechlubim :)

• načítám...
5331
22.10.18 21:31
@CarmenHa píše:
@Petra…1994 ta se dává od 12.týdne, ale někteří dávají i dřív

Já jsem dnes 8+1, jdu za 14 dní a doktor říkal, že to už dostanu průkazku. Každý to dává jinak. Někdo i ještě dřív

• načítám...
Anonymní
22.10.18 21:36
@Werrrcaaa1 píše:
Jj… jsem tam porad.. Taky jsem jeste nebyla u dr vubec, tak se tam s tim zatim nechlubim :)

Ja jsem poverciva.. pred 13 tydnem neoznamuju krom uzke rodiny.. a nwm v jakem tydnu jsem takze si na fb pockam :)

• Upravit
124
22.10.18 21:42
@Anonymní píše:
Ja jsem poverciva.. pred 13 tydnem neoznamuju krom uzke rodiny.. a nwm v jakem tydnu jsem takze si na fb pockam :)

Ja teda poverciva nejsem, ale taky radeji budu oznamovat okoli az dele… Samozřejmě pred nejblizsimi to neutajim.. Jedno zamlkle tehu v 11tt uz mam za sebou a jsem rada, ze o tom moc lidi nevedelo.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100