Termín porodu červen 2019, jste tu už maminky?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
6721
11.3.19 08:07

Koukám, že se ti špásování draze vymstilo 8o u nás je naštěstí klid, ale začínají mě bolet záda, rezavý hřebíky v kříži, už vás evidentně doháním :roll:

• načítám...
5358
11.3.19 08:07
@Lemur84 píše:
taky dobrý a vy to máte dál, že? Ale aspoň můžeš chvilku relaxovat než ti zavolají že už zase jde :-)

No právě skoro všichni co v te firmě dělají tak jsou tam místní, takže do té práce ani nedošli a my tam seděli s mým chlapek, jedním skladníkem a uklízečkou u mě v kanclu u svíčky :mrgreen: tak jsme se nasnidali a jeli domů, no máme to 25 minut autem, volat mě už dneska nebudou do kanclu, ale mojeho chlapa asi jo, dělá seřizovače na balirně a mají moc moc objednávek co musí stihnout zabalit.. :roll:

• načítám...
5358
11.3.19 08:14

Spíš přemýšlíme co uvařit, stavili jsme se v penny a měli kuře v akci celé :nevim: já mám pořád chuť na to kuře na papricd, ale můj chlap to nejí, takže já si možná udělám úplně malou porcicku z kousíčku kurete, ale musím vymyslet i něco pro nej, asi to jen upeču na másle :nevim: s bramborem :nevim:

• načítám...
12032
11.3.19 08:20

Tak prý pokud to bylo po sexu a teď už je to dobrý jezdit nemám, kdyby se to dneska objevilo mám přijít hned…Mám jen hlídat pohyby.
Ty jsou sice dneska zase lenivjejší, včera a předevčirem se mrcasil jak divej. Ale asi cítím jakoby takové tření dole.
Měla jsem v plánu uklízet, tak raději hodím klid…No doprčic, jak tu mám uklidit, já nemůžu nic, nemůžu se pořádně projít a ani pořádně souložit! Jsem fakt horší jak důchodce!

• načítám...
12032
11.3.19 08:22

@Ivuska2812 to je dobře, že tě tam už nepoženou…
Mňam kuře pečené s bramborem…Aj i to na paprice :-)

• načítám...
6721
11.3.19 08:22

@Ivuska2812 taky jsem tajně doufala, že by to nemuselo jít, protože v noci proud x krát vypadl, x krát mě vzbudila debilní mikrovlnka, která když se vytáhne ze zásuvky nebo zapne, tak zapípá, takže pípala asi 150×, do toho mi bylo vedro, budil mě ten vítr, 7. patro u lesa, tak tam se to přes pole žene a opírá jak blázen, už chci na chatu a vypadnout z toho paneláku, nebo zešílím. Nakonec jsem si šla lehnout dolů na sedačku a otevřela na sebe okno, jenže tam se mi blbě leží, jsem zvyklá na svoji matraci za 20tis :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
6721
11.3.19 08:25

@Lemur84 mně se vetřelec totálně zklidnil od toho kontrolního UZ ve čtvrtek, kde se potvrdil pytlik. Fakt jak kdyby dělal kotrmelce, jen aby se nezapomnělo tam jít. Jako jo, je tam, cítím ho, ale není to taková eskapáda jak ten minulý týden, to jsem myslela, že ho vyříznu.

Jo a holky, koukejte na tohle, mňam :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
21681
11.3.19 08:27

@Zupina maji ruzny barvy a v pohode tam dam i tasku

• načítám...
6721
11.3.19 08:27

Jak se tu někdo ptal na to zkracovátko na odkazy, tak je to tady /přes počítač/. Přes mobil nevím jestli tu ta fce je.

• načítám...
11.3.19 08:31

Ahoj holky. Můžu mezi vás?? :hug: a rovnou se zeptám. Jak to máte s pohyby? Dekuju za odpověď :mavam:

• načítám...
6721
11.3.19 08:33

@Uzliceknervu :mavam: zrovna jsem to před chvílí psala - zdálo se, že to naše mládě vykopne dveře a děsila jsem se, co horšího mě ještě čeká, ale od čtvrtka se zklidnil a chová se jako každý jiný normální mimino (měl slíbenou Tatrovku za ultrazvuk, od té doby, co proběhl 100% perfektní ultrazvuk a objednala se Tatra, tak je klid :mrgreen: ).

• načítám...
11.3.19 08:38

@ozzian děkuju. Jsem těhotná poprvé tak nevím co čekat. Ale žádné velké rány se nekonají :nevim: jen se sem tam otočí a něco sem tam kopne spíš k večeru. Tak nevím jestli to není špatné. Paní doktorka na ultrazvuku říkala že tak neposlušné mimčo ještě neviděla :think: pořád je zaboreny do placenty a nechce ukázat obličej… Ukazuje na nás jen zadek
:think: :nevim:

• načítám...
12032
11.3.19 08:41

@Uzliceknervu vítej :-)
Pohyby jak kdy, někdy fakt cítím, jindy jen tak šimrá… :mrgreen:

• načítám...
21681
11.3.19 08:45

@Lemur84 teda tak to mi řekni, kde na to berete denně čas bez dětí :lol: 8o my něž se dočkáme, tak jsme tak unavení, že už se nám pak nechce.
Jinak u nás po porodu vůbec žádný problém, paráda, jako dřív…taky díky aniballu určitě :palec: , neměla jsem žádné poranění a krvácela jsem málo, tak to bylo i dřív.

• načítám...
6721
11.3.19 08:46

@Uzliceknervu a kolik mu je? Já taky čekám první a dlouho jsem ho necítila. Úplně jsme přeskočili nějaké šimrání, dostala jsem rovnou kopanec a to přesně ve 20. týdnu. Pak byl ještě chvíli klid a potom už se začal mlít pravidelně a vím o něm tak nějak pořád. Je hodně aktivní, i teď ve 22. týdnu na uz doktorka říkala, že je to poděs. A dokonce je i váhově větší, máme tu před ostatními citelný náskok :D placentu máme vepředu, ale zevnitř ty kopance i převalování tedy cítím..ale asi záleží, kam je natočený, jestli schválně trucuje do zad, tak to asi cítíš míň..mně už jednou zmáčkl i močák, to jsem si hodně pohnula směr wc :D

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100