Termín porodu červenec 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4626
21.3.19 10:11

@91b.hanka
No rychle ne dumalaa jsem od začátku tehotenstvi pro dvojky je ale naštěstí podstatně menší výběr než na jedno :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4626
21.3.19 10:13

@slunce.v.duši
Teď jsi ke skvělé pobavila :D :D :D živě to vidím :D :D :D. Není to s místem vubec jednoduchý :D… Já si taky říkám že to bude mazec trochu se děsím toho že přijde období kkdy bude chtít kazdej svůj pokoj vzhledem k potřebám různého pohlaví :D a to ani nepřemýšlí nad tím až začne to kdo u nás může spát :D asi se pak vystehuju k mamce patro pád námi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
21.3.19 10:51

@Misutapro no tak to je pravda, těch moc není takže je menší výběr ae zároveň o trochu i lehčí 😁… my jsme nějak nemohly pořád domluvit jak bude vypadat 😁 každou chvíly se nám líbylo něco jiného 💁🏼‍♀️… nakonec jsme vybraly ten největší a nejvyší co se vyrábí i přesto že jsme oba celkem malý 🤦‍♀️ 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
21.3.19 10:53

@Nicky222 však už nějakou dobu taky hledáme. Hlavně aby se líbyl a tak 😁 ono to není tak jednoduchý jak to vypadá 😁. Asi jako když chlap vybírá auto 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4626
21.3.19 11:00

@91b.hanka hlavně když dobře poslouží

😃

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
21.3.19 12:23

@slunce.v.duši tak to ti nezávidím :roll: my jsme se i malýho víceméně střídali, kolikrát jsem ani nevěděla kdy se vzbudil protože už manžel choval. Mladej když usne, tak ho nevzbudí ani buldozer tak můžu být v klidu. Baracek máme docela prostornej takže časem druhý pokoj v klidu uděláme ale až chlapa ukecas na půdní vestavbu tak dej vědět jak. Taky se o to snažím už hodně dlouho protože by se mi líbila :palec: a to mám doma truhláře :nevim: no jo, kovarova kobyla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.3.19 13:40

@slunce.v.duši

Noo, tak to zní teda taky zajímavě ! 🙄
Ale věřím, že si jistě poradíš. Ve finale si vždy musíme umět poradit :wink:

My máme taky dům, dole bydlí manželovi rodiče a my v patře, kde máme 3+1. Pokoje veliké, ale stejně… chtěli jsme taky přistavět, ale tak nějak se mi do toho nechce!! :roll:
Barák by měl tři ptra, schodů jak do nebe a jednou se tu budeme hledat .. o vlastním vchodě a soukromí nemůže být řeč. Je to takové řešení neřešení :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3066
21.3.19 14:13

Ahoj holky, už nějakou dobu vás čtu a ráda bych se k vám přidala. Doma už mám dvouletého chlapečka a v červenci čekáme přírůstek, taky chlapečka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3066
21.3.19 14:19

Koukám, že řešíme aktuálně všechny ten samý problém s prostorem…u nás to vypadá na variantu táta se starším v ložnici, ti spí v klidu celou noc a já s mimísem v obýváku, beztak budu v noci kojit, přebalovat a lítat čůrat, tak ať je nebudíme. Na mrňouse budu mít pojízdný proutěný košík od kámošky, až se všichni zaběhneme, pustíme se do rekonstrukce. Z naší ložnice dětský pokoj s palandou s uloženým prostorem a v obýváku budeme prozatím fungovat my rodiče. Starší se bude moct přesunout do velké postele a uvolní mimču dětskou postýlku dříve, než nám mrňous začne z košíku skákat… takový je plán, snad to klapne. Ale ty úložné prostory, to je peklo :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
21.3.19 16:04

@KatieRoss ahojky, gratuluju, taky čekáme druhýho kluka. Ale s tím rozdílem že našemu mladýmu pánovi bude už 11 takže společný pokoj asi fungovat nebude :think: ale o to víc se těší že bude velkej brácha, tak uvidíme jak dlouho mu to vydrží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2313
21.3.19 19:24

Tak je to pořád holčička, zakrývala si rukama obličej, podpírala si bradu hřbetem ruky a placentu má pod hlavou jako polštářek. A chodidlo má 37mm :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4626
21.3.19 19:42

@Wishie
Jee ta je krásná :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
21.3.19 19:45

@kikina1985 máme to stejně. Doma skoro 11ti letý kluk a k němu bude brácha. Tak jsem taky zvědavá,jak to jednou bude s pokojikem. Asi nebude nadšený z prcka v pokoji. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
21.3.19 20:24

@campús my budeme časem předělávat. Kluci budou mít pokoj každý svůj a my budeme mít něco mezi ložnicí a obyvakem. Ale to samozřejmě bude ještě chvíli trvat než to budeme řešit :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2313
21.3.19 20:36
@Misutapro píše:
@Wishie
Jee ta je krásná :palec:

Diky :kytka: taky se nemůžu vynadivat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit