Termín porodu červenec 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
675
19.3.19 17:40

@Misutapro a kolik může člověk mít aby měl porodný? Já koukala na net na kalkulačku a podle ní se vejdem ale nevím jak je to spolehlivý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4626
19.3.19 17:53

@kikina1985
Tuším že je to 2.7 násobek životního minima který nesmí překročit měsíční příjmy v domácnosti. A životní minimum je nyní nějakým cca 3500 korun

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
19.3.19 18:47

@Misutapro tak to by mě zajímalo kdo na to má nárok :think: i když po tom co vidím že některý lidi radši berou dávky a přídavky a mají víc než když by šli dělat tak čemu se divit že :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4626
19.3.19 18:58

@kikina1985 Říkám většinou cigani… Už se ani nerozciluju že ani s dvojčaty nemám nárok vůbec na nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
19.3.19 19:50

@Misutapro když já dělám s lidma a můžu ti říct že ne všichni takhle vyčůraní jsou cikáni. Znám hodně Čechů co ti řeknou že nikde nebudou mít takovou výplatu jako teď dávky tak co si o tom máš myslet? Naopak znám hodně cikanu co se bojí jít i marodit aby nepřišli o práci :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4626
19.3.19 21:32

@kikina1985
Věřím že jsou i normální a že nás Čechů je taky dost jen jsem kolem sebe zatím normálního cikana nepatřila ale věřím že jsou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3075
19.3.19 23:14

O rodicaku a i o petici k němu na Rádio žurnálu

HLAVNÍ ZPRÁVY V 18.10 hned na začátku cca 8min:

program.rozhlas­.cz/zaznamy#/ra­diozurnal

Maláčová se z toho raději vyvlekla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.3.19 06:46

Zdravím vespolek :mavam:

Mně už hrozně vytáčí debata o zvýšení rodičáku, vím, že spoustu lidí to naštvalo, jsou zklamaní, ale přece si nepořizuji dítě , abych dostala 80tisíc navíc?! Určitě by to hodně lidem pomohlo, ale nevěřím tomu, že neustále omílání dokola s tím něco udělá..
hlavně že ti tam nahoře mají stále dost! :pocitac: :pocitac:

A teď jedna od nás holky, mám po druhém screeningu, všechno v pořádku, dr nadšený , jen s holčičky máme chlapečka! No hleděli jsme s manželem doslova jak vyorané myši :mrgreen: takže tři sestry se nakonec nekonaj. Ale jsme rádi, že je všechno v pohodě! :srdce: teď se musíme tak trochu přepnout na ‘modrou’ vlnu a bude :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
20.3.19 07:03

@Aneta.vecerova tak moc gratuluji že je vše ok. Máš pravdu, hlavně že jsou prckové zdraví. I když člověka naštve, že jeden má tolik že neví co s tím a druhý nic. Ale s tím asi nic nenadelame :nevim: taky jsem ráda že máme prcka v pohodě jen obdivuji ty lidi kteří jdou do třetího a více dětí. To už bych asi nedala :potlesk: Já čekám druhý, zase kluka, a myslím si že to bude bohatě stačit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
20.3.19 07:06

@Misutapro říkám, dělám s lidma a jsou jak cikáni tak bohužel i hodně Čechů který bych nejradši vykopala přes zavřený dveře. Hlavně věk 20-30. Ti si občas mysli ze jim patří svět :cert: a bohužel myslím že na tom má velký podíl výchova…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.3.19 07:37

@kikina1985
Je to tak, bohužel. Ale tak v to našem státě prostě je! Na hlavu postavené! :zed: :zed:
Když jsem byla kdysi na Up resit RD tak mi paní nabízela formulář na porodné, tak jsem ji ho s úsměvem vrátila, že to je bohužel pro jiné, nee pro nás…

Mně spíš rozčilují komentáře typu cituji: to máme *ukat až v dubnu, aby nám to vyšlo? 8o to jsem jako myslela, že mě odvezou!! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
20.3.19 07:56

@Aneta.vecerova s tím nic neuděláš. My prostě máme děti protože chceme. Ale některý lidi mají děti jen kvůli penězům :cert: a bohužel jich není málo. Znám paní která je stejně stará jako já a je po šestý těhotná. To už mi prostě nepřijde normální. Zvlášt v dnešní době :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4626
20.3.19 08:10

@Aneta.vecerova
Spadam do skupiny kterou to opravdu hodně nadzvedlo. Ono mít s dvojčaty 330 nebo 450 už je sakra rozdíl. A co si budeme namlouvat dítě není moc levná záležitost. Musím ale říct že jsem to od naší vlady tak nějak čekala :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.3.19 08:14

@Misutapro
Já tomu rozumím a nezazlívám to nikomu!
Mně rozčiluje spíš ( když to řeknu blbě ) ta slabší sorta která vybuřuje pořád dokola a přitom pobírají všechno!!
Já hned po škole chodila do práce, pak šla na mateřskou, a nemám nárok na nic jiného než na ppm a rodičák. Ale není to pro mě důvod mít dětí pět, pokud bychom je nedokázali sami zajistit.
Ale lidi jsou různí, doba je zlá.. co si budem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.3.19 08:15

@Misutapro
Hlavně ta vláda, to jsou dacani! :poblion: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie