Termín porodu červenec 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15.3.19 10:17
@sweetlittleangel píše:
jakou velikost oblečení kupujete na miminka na první měsíc po narození? 50 nebo 56? :think: čekáme první miminko =nevím nic :lol:Příspěvek upraven 15.03.19 v 10:09

My mame bohuzel maly byt, tak musim nakupovat nejak rozumne.. pokud to je to teda s tema vecma a hrackama na miminka realne :D takze vy uz mate vsechno? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1316
15.3.19 10:44

@sweetlittleangel já kupuji něco radši i v 50 a něco v 56.. Většinou prodávají velikost 50/56 tak toho mám nejvíc.. Mám 2 teplakovky 62 protože to jsou kousky kterým jsem nemohla odolat jak byly krásný :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3075
15.3.19 10:49
@Malina2019 píše:
Pokud by mela projit jen varianta 3, tak se nejvice vyplati vzit si mezi materskou a rodicakem dovolenou a zacit cerpat az v lednu 2020. Chapu to spravne? :think:

Ano já se jen pripravuji na nejhorší variantu…
Stejně jako maminky na RP si posunují čerpání aby pobiraly RP i po 1.1.2020… :palec: zkoušejí kdyby to byla varianta 2 :think:
Jj jsou to… A trochu mám obavy ze když to neprojednaji do léta tak taky byt nemusí - na podzim už se pak jede rozpočet aby nebylo rozpočtové provizorium… je možné že si to někteří nechávají jako vyjednávací argument… :think: možná ano na piráty :think:
Ale kdo ví když tam člověk není tak neví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4626
15.3.19 11:37

@Ivčule34
Berte to tak že pro vás se aspoň něco řeší. My co máme dvojčata bychom pak měli na druhé dítě pouze 30 000 což je výsměch. Aby to zvedli na těch 300 všem preju, všechno se zdražuje jen rodicak stojí ale ve chvíli kdy tomu tak bude můžou počítat s tlakem lidi co mají vícercata že mít na jedno nebo více dětí navíc 30 000 je velmi nevyvazene. Já za sebe můžu být obrovsky ráda že obě strany jak moje tak přítele hodně pomáhají (kupují kočárek, postýlky a celkově ty dražší položky) jinak by nás to finančně položilo. A to ještě nemluvím o porodnym na které nedosáhne žádná z nás :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
15.3.19 11:50

@ozzian náš mladej chtěl samozřejmě brášku,takže je štěstím bez sebe a my s manželem jsme to nějak vůbec neřešili.Hlavně že je to všechno v pořádku,zbytek neřeším :palec: @Mácaa máš pravdu,nejdůležitějsí je že je vše OK.Já asi nárk na malé miminko prostě nemám :nevim: Náš mladej měl taky při narození 4050g,takže jsme zkrátka pořádní chlapi :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6721
15.3.19 12:03

@sweetlittleangel taky kombinace 50/56, pár kousků (ale fakt jen třeba 4 těch maličkých), zbytek 56vč. a výš..říkám si, že tohle se dá koupit vždycky a ke konci už by mohli mít představu, jak bude asi velkej. Stejně potom rostou tak rychle, že tyhle nejmenší velikosti asi nemá vůbec smysl syslit, to kdyžtak koupí tatínek na každým rohu ještě dřív, než nás pustí domů :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2313
15.3.19 12:55

Já ani jednou neměla velikost 50 a vzhledem k tomu, že se tohle narodí v červenci, tak může mít na sobě jen plenu, pokud teda bude horké léto. Holky měly 48 a 50 cm a obě tři a čtvrt kila, tak bych asi ani oblečení 50 neoblékala. Záleží na vás :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3075
15.3.19 13:55

RP vývoj

No tak dnes veto senátu o zákonu který by zdanil církevní restituce se projednávat nebude… :cert:
A ještě chtějí ten navrh zákona nechat projednat ústavní soud :zed: :zed: :zed: :zed:
Takže z nich bych v ten příjem na variantu 1 asi nečekala… :think: :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2313
15.3.19 14:53

@Ivčule34 bůhví jestli se vůbec dočkáme nějakého zvýšení :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3075
15.3.19 14:58

@Wishie No moc to medializovali :think: takže snad jo…
Ale je pravda ze slibem nezarmoutis… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
16.3.19 11:40

@Ivčule34 Já se obávám toho, že se na nás vyserou! Podle mého záhadně přijdou na to, že na to nejsou vůbec peníze a nechají to vyšumět… Evidentně nikdo moc nemá zájem rodičák zvyšovat, podle nich jsou důležitější věci, které je potřeba zafinancovat :nevim: Nevěřím tomu, že by to dopadlo. Ale třeba překvapí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21681
18.3.19 17:10

Výbavička seznam

Ahoj holky, patrim do cervnove skupinky, ale rada bych se s vama podelila o muj seznam vybavicky, treba nekomu z vas pomuze ;) :mavam: hodne sily do finise.
 https://www.emimino.cz/…tavky-13869/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
785
18.3.19 18:42

@Káťa19 Diky moc! Uzasne sepsane, projela jsem uz x navodu z intenetu a tenhle je bezkonkonkurencne nejlepsi! Kdyz se ptam maminek na osobni zkusenosti, casto uz si toho spoustu nepamatuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1806
18.3.19 19:24

Tak RP se zvedne na 300 000 , ale prý jen pro nově narozené děti… ale co to znamená že :lol: teď o tom mluvili na čt 1 :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.3.19 19:34

@Venesí článek z dneška na finance.cz…ví se zatím pěkné prd, nicméně my bychom dosáhnout měli. budeme v té době aktivně pobírat RP. dvojčata by měla navýšit na 450tis.

https://www.finance.cz/…-rodicovske/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky