Termín porodu červenec 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8.3.19 14:40
@Aneta.vecerova píše:
@slunce.v.duši
Tak to je dobré :lol: chytří pánové :lol:

nooo jen aby pak nebyl zklamaný když tam bude ptáček jarabáček :nevim: sice doktor 2× nadhodil že by to mohla být holka, ale moc jistě to neznělo, takže pro mě je to info jako že 50/50 :jazyk: ale muž se toho chytl… snažím se ho krotit, ale moc mi to nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.3.19 14:55

@Aneta.vecerova romer/britax je jedna firma nebo ne? ty by tam měli jít taky :pankac:
ono s ruční brzdou se prý dělal už dávno, ale né pro český trh. holky ve FB skupině psaly, že si ho objednávaly v Německu, ale to mě jaksi nenapadlo :roll:

Taky právě špelukuju jak se zimou. mam péřový fusak a nechala jsem si ušít nánožník s vysokým límcem, takže by i ve sporťáku bylo mimino zababušený. při nejhorším vytáhnu retro, tam se vejde i slon a nebo koupim větší hluboký kočár z druhé ruky, jen na tu zimu :nevim: nechce se mi kupovat za 6tisíc korbu. tu svojí korbu už sem dávno prodala.

teď koukam na ty Britax/Romer a tam u koreb co by pasovaly uvádí 74-75cm, to je prašť jako uhoď. jen to stojí miminálně o polovinu méně než Deluxe :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1316
8.3.19 16:30

Holky chci se zeptat budete kupovat i nějaký oblečení velikosti 50? Nebo spíš jen 56ky a výš? Dneska jsem něco málo pokoupila spíš teda 56.. Ty 50 mi přijdou hrozně malinké.. Tak vy co máte třeba zkušenosti budu rada když se o ně podělite jestli mám mít radši do zásoby i něco málo v 50tce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4626
8.3.19 17:00

@prceek55
Já porizovala i v 50 :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4626
8.3.19 17:01

Váha

Holky chtěla bych se zeptat. Dneska jsem byla na druhém screeningu malá váží 490 malej 550 g doktor říkal že je malá zatím v normě ale budou ji hlídat. Tak nevím jestli máte nějaké zkušenosti a jestli mám plasit trochu mě to vyděsilo tak se chci zeptat na názor plu jestli byste mi. Mohl napsat vaší váhu při 2. Screeningu jsem 22+1tt..dik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.3.19 18:32

@prceek55 určitě budu brát i 50tku. leda bych měla ohlášeného obříka, což asi nehrozí…
syn měl 51cm a 3470g. a ještě sem dokupovala právě 50tku, aby nějak vypadal když jedeme ven. v 56tce vypadal jak hastroš :lol: ale né moc kousků, pak je to rychle malé…jinak třeba na bodýna se prodává prodlužovací díl, takže vydrží pak déle …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
8.3.19 18:39

@Misutapro Já jsem byla na druhém screningu minulý pátek v 21+6tt a malej měl odhad 431g a prý naprosto v pořádku,tak tedy nevím proč tě děsí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4626
8.3.19 18:41

@Mácaa
Já si říkám že ona je spíš v normě že malej je větší.. Aspon mi to tak přišlo… Tak to jsem ráda že mala je srovnatelne s tím tvým.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.3.19 18:44

@Misutapro 21+1 a 395g a prý normál..a to tam mam jen jedno :nevim: kamarádka co má dvojky, tak holčička byla už v těhotenství o dost menší než brácha. ten je teď velikostně stejně jako můj syn, ale malá je o hlavu a půl menší.

strejda google píše že: Pokud rozdíl ve váze dětí nepřesáhne 20%, je vše v pořádku. Což nepřesáhl… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4626
8.3.19 18:53

@slunce.v.duši
A. Nevíš kolik vážili když byla v tom 2. Trimestru.. Říkal že je to 11% že to je ještě v pořádku ale musí ji hlídat. Tak mě to hned vyděsilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
8.3.19 20:56

@Misutapro já byla v 19+4 a odhad byl 290g :) a prý vše v pořádku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4626
8.3.19 20:58

@Nicky222
Díky holky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6721
9.3.19 06:56

No holky..my mame par ks vel.50 a trochu vic par 56, ale nevim, co teda z toho unosi, jestli se narodi se 6kg vahy :mrgreen: :mrgreen:
Aby nechodil rovnou v teniskach :think:
@slunce.v.duši sbirate kocary? Ja k nim mam docela blizko-jedu v medvedech, stejna skupina blaznu :mrgreen: :potlesk:
Na ten nas se tesim, drahy to je, ale vytahli nam ven vsechny co se nam libily a pulku bych jich oprela u popelnic. A to byly jen chodniky na sidlisti a vozili jsme autosedacky, ne zivy dite. Korbu ma docela slusnou, i kdyz opet - ten nas se treba nevejde ani do Liberty, zejo :mrgreen: :mrgreen: jediny co me stve je, ze dole uz nedelaji ty kose, ale ty hadrovy blbosti :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
517
9.3.19 07:07

@Misutapro
Ahoj, na 2. sreaningu ve 21+1 váhový odhad 435 g, vše v poho. Ale je tam jen jedno, myslím, že mas hezke vahy, když jsou tam ditka 2 :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.3.19 15:03

@slunce.v.duši
A joooo! Máš pravdu. Je to jedno a tu samé :zed:
Já mám ještě starý kočár, jedo fyn, možná mi postačí a pak pošupe už definitivně pryč. Je pravda, že za korbičku jsou to vyhozené peníze na pár měsíců a v zimě by byl problém :roll:
Já teda měla v plánu ji koupit z druhé ruky, dá se sehnat kolem 2,5-3000 i s adaptérama..
ale možná, že místo korbičky koupím nosítko a nevyhodím zbytečně peníze oknem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky