Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Aneta.vecerova píše:
@slunce.v.duši
Tak to je dobréchytří pánové
nooo jen aby pak nebyl zklamaný když tam bude ptáček jarabáček
sice doktor 2× nadhodil že by to mohla být holka, ale moc jistě to neznělo, takže pro mě je to info jako že 50/50
ale muž se toho chytl… snažím se ho krotit, ale moc mi to nejde.
@Aneta.vecerova romer/britax je jedna firma nebo ne? ty by tam měli jít taky ![]()
ono s ruční brzdou se prý dělal už dávno, ale né pro český trh. holky ve FB skupině psaly, že si ho objednávaly v Německu, ale to mě jaksi nenapadlo ![]()
Taky právě špelukuju jak se zimou. mam péřový fusak a nechala jsem si ušít nánožník s vysokým límcem, takže by i ve sporťáku bylo mimino zababušený. při nejhorším vytáhnu retro, tam se vejde i slon a nebo koupim větší hluboký kočár z druhé ruky, jen na tu zimu
nechce se mi kupovat za 6tisíc korbu. tu svojí korbu už sem dávno prodala.
teď koukam na ty Britax/Romer a tam u koreb co by pasovaly uvádí 74-75cm, to je prašť jako uhoď. jen to stojí miminálně o polovinu méně než Deluxe ![]()
Holky chci se zeptat budete kupovat i nějaký oblečení velikosti 50? Nebo spíš jen 56ky a výš? Dneska jsem něco málo pokoupila spíš teda 56.. Ty 50 mi přijdou hrozně malinké.. Tak vy co máte třeba zkušenosti budu rada když se o ně podělite jestli mám mít radši do zásoby i něco málo v 50tce ![]()
Holky chtěla bych se zeptat. Dneska jsem byla na druhém screeningu malá váží 490 malej 550 g doktor říkal že je malá zatím v normě ale budou ji hlídat. Tak nevím jestli máte nějaké zkušenosti a jestli mám plasit trochu mě to vyděsilo tak se chci zeptat na názor plu jestli byste mi. Mohl napsat vaší váhu při 2. Screeningu jsem 22+1tt..dik
@prceek55 určitě budu brát i 50tku. leda bych měla ohlášeného obříka, což asi nehrozí…
syn měl 51cm a 3470g. a ještě sem dokupovala právě 50tku, aby nějak vypadal když jedeme ven. v 56tce vypadal jak hastroš
ale né moc kousků, pak je to rychle malé…jinak třeba na bodýna se prodává prodlužovací díl, takže vydrží pak déle …
@Misutapro Já jsem byla na druhém screningu minulý pátek v 21+6tt a malej měl odhad 431g a prý naprosto v pořádku,tak tedy nevím proč tě děsí ![]()
@Mácaa
Já si říkám že ona je spíš v normě že malej je větší.. Aspon mi to tak přišlo… Tak to jsem ráda že mala je srovnatelne s tím tvým.
@Misutapro 21+1 a 395g a prý normál..a to tam mam jen jedno
kamarádka co má dvojky, tak holčička byla už v těhotenství o dost menší než brácha. ten je teď velikostně stejně jako můj syn, ale malá je o hlavu a půl menší.
strejda google píše že: Pokud rozdíl ve váze dětí nepřesáhne 20%, je vše v pořádku. Což nepřesáhl… ![]()
@slunce.v.duši
A. Nevíš kolik vážili když byla v tom 2. Trimestru.. Říkal že je to 11% že to je ještě v pořádku ale musí ji hlídat. Tak mě to hned vyděsilo
@Misutapro já byla v 19+4 a odhad byl 290g
a prý vše v pořádku ![]()
No holky..my mame par ks vel.50 a trochu vic par 56, ale nevim, co teda z toho unosi, jestli se narodi se 6kg vahy
![]()
Aby nechodil rovnou v teniskach ![]()
@slunce.v.duši sbirate kocary? Ja k nim mam docela blizko-jedu v medvedech, stejna skupina blaznu
![]()
Na ten nas se tesim, drahy to je, ale vytahli nam ven vsechny co se nam libily a pulku bych jich oprela u popelnic. A to byly jen chodniky na sidlisti a vozili jsme autosedacky, ne zivy dite. Korbu ma docela slusnou, i kdyz opet - ten nas se treba nevejde ani do Liberty, zejo
jediny co me stve je, ze dole uz nedelaji ty kose, ale ty hadrovy blbosti ![]()
@Misutapro
Ahoj, na 2. sreaningu ve 21+1 váhový odhad 435 g, vše v poho. Ale je tam jen jedno, myslím, že mas hezke vahy, když jsou tam ditka 2 ![]()
@slunce.v.duši
A joooo! Máš pravdu. Je to jedno a tu samé ![]()
Já mám ještě starý kočár, jedo fyn, možná mi postačí a pak pošupe už definitivně pryč. Je pravda, že za korbičku jsou to vyhozené peníze na pár měsíců a v zimě by byl problém ![]()
Já teda měla v plánu ji koupit z druhé ruky, dá se sehnat kolem 2,5-3000 i s adaptérama..
ale možná, že místo korbičky koupím nosítko a nevyhodím zbytečně peníze oknem