Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@ozzian Táta si najde brigádu nooo
Teď jsem si vzpomněla na „jak utopit doktora Mráčka“ na Matydlu, jak jí tam na konci loupal kotel brambor k svačince ![]()
Tímhle tempem se o něj holky v tanečních poperou, kus chlapa už se hledá těžko ![]()
Tak..on tam jako být vůbec neměl, vyskytl se tam po vysazení HA, jenže ne měsíc, dva, tři…abych se tomu divila jak tele. Hned pár dní poté, co jsem dobrala plato. Brala jsem Minisiston, ten by měl fungovat jak hormonálně, tak tou hlenovou zátkou. No a podle všeho tam byl ještě dřív, než ta zátka po dalších 3 týdnech odtekla. Takže..my máme vlastně všechno extra. Možná že jo, možná že tam byl o měsíc dřív úplně přes prášky, já už se nedivím ničemu. Táta chtěl pomocníka, tak ho má, nějakej neduživej ajťák by mu byl nanic
![]()
Tak my měli dnes taky screening. Mimi má 364g, placentu mám vysoko vzadu, tak proto jsem cítila bublinky brzy. Je úplně v pořádku a vypadá to zas na holku. Tak lehce zklamání, ale hlavně že je v pořádku.
@ozzian Ty jo blbě se v tom vyznám ale u obvodu hlavy u te zkratky mam 190,69 mm
Mam to v průkazce vypsaný takhle ![]()
@Mácaa to je vončo, my máme akorát jiný jednotky.
BPD 6,05cm
HC 21,86 ![]()
AC 21,08
FL 4,19
Váha 735g -/+ 108g.
Dobré ránko všem ve spolek ![]()
snažím se už týden sem dostat a nic! Žádné upozorňonění, jako by emimi neexistovalo
tak se mi podařilo až dnes.
Gratuluji všem, které znáte pohlaví svých miminek!!
![]()
Já jdu na 2.screening až 19.3., ale už mi 2* řekla holčičku, takže nás třetí cácorka asi nemine
uvidíme, co na genetice, snad bude spolupracovat a dozvíme se víc.
Tripply mi vyšly skvěle, tak mám radost.
Pohyby teda stále necítím. Jsem 18+5 ![]()
Já jsem ho začala cítit přesně ve 20+1. Od tý doby je to divočina, je to i vidět a prý slyšet, ale cítit do dlaně ne, máme placentu vpředu. ![]()
@Aneta.vecerova taky mi nechodí upozorneni
no pocky ale to máš termin až v srpnu ne?
@Venesí
Mně nešlo se ale vůbec přihlásit ![]()
Jo, podle UTZ 2.8.,
Ale u předchozích těhu jsem se termínu nikdy nedočkala , takže počítám, že tomu tak bude i tentokrát a bude to červenec
![]()
@Aneta.vecerova vítej do klubu třech holčiček
dnes mi kamarádka napsala, že to je jak v pohádce, král měl tři dcery… ![]()
Gratuluji k holčičkám, ale i k chlapečkům. Taky čekáme slečnu, ale přítel věří, že jí tam ještě něco doroste
nevím, kde ji budeme shánět ženicha, u nás se rodí samé holčičky. Ale to prý všude, říkala paní doktorka, že je teď takové období ![]()
Holky, už řešíte kočárky? My včera byli na první čumendu a asi si nevyberu
Prozatím máme favority Anex Cross a X-landera
líbil se mi třeba i ABC nebo ten Husky, ale vždy v recenzích najdu nějaké proti
začínám být z toho zoufalá, 3,5 měsíce do porodu a skoro nic hotové ![]()