Termín porodu červenec 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6.3.19 20:04

Ahoj holky, tak i já mam po velkým UTZ. Fotky tedy absolutně na nic, pohlaví nejisté…nicméně je tam problém s ledvinama. Po dlouhém hledání, našel jen jednu. Takže příští týden tam jdu zas, bude opět hledat a pokud nenajde, tak kolečko vyšetření :zed: Pokud by mělo jen jednu ledvinu a ta byla v pořádku, neděje se nic zásadního. Ale pokud by byla špatná, tak bychom museli řešit co dál… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1806
6.3.19 21:18

@slunce.v.duši tyjoo, to je zvláštní.. fotky nanic, pohlaví nejisté.. ledvinky… to je blbej doktor nebo blbej utz přístroj? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1316
7.3.19 06:52

Ahoj holky dneska jsem 19+4 a včera k večeru když jsem šla na WC měla jsem na kalhotkách takové menší 2 cucky krve.. tak jsem byla vyděšená , váhala jsem jestli mám jet na pohotovost ale nakonec jsem nejela. Dala jsem si pak intimku sledovala jsem to a už ani kapka . Nestalo se vám někomu něco podobného ? Každopádně ted hned ráno si budu volat na gyndu jestli se mam přijít ukázat.. :nevim: je to ani ne týden co jsem byla na pohotovosti kvůli bolestem a vše bylo ok .. tak nevím co to zase může být :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1316
7.3.19 07:17

Tak jsem volala na gyndu a sestra říkala, že v pohodě, že mám přijít jedině kdyby se to opakovalo.. tak snad ok teda :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.3.19 07:41

@Venesí doktor ani přístroj blbé nebudou. je to jeden z nejlepších doktorů v okolí. bývalý primář, takže předpokládam že už toho viděl dost a vybavení bude mít také slušné. prostě se dítě vrtělo a jsou z toho jen fleky. mezi nohy nakouknout nedalo, což nedalo do teď, takže nic nového. a upřímně v momentě když se ukázal problém, mě to už ani nezajímalo.
No a ledvina…prostě tam být nemusí :nevim: hledal jí dlouho, pořád se k ní vracel a prostě nic…byla sem tam skoro hodinu. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
7.3.19 08:00

@slunce.v.duši snad nebyla jen vidět..a nebo si dojít jeste někam jinam? Ať na to jsou dva pohledy? Držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1050
7.3.19 09:43

@prceek55 ja myslim, ze je to v poradku, pokud se to tedy nebude opakovat. Mohlo to byt tim, jak se brisko roztahuje a mela jsi ty bolesti, mohla prasknout nejaka zilka. Ja mela bolesti priserne, taky jsem s tim skoncila u doktora, krev tedy ne, ale dr rikal o tom, ze se to stava, ze se tam vse natahuje a muze prasknout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1316
7.3.19 09:48

@luciferka100 tak fajn moc děkuji za uklidnění . Bylo to fakt jen jednou včera večer od té doby poctivě sleduji a ani stopa.. malou cítím lehce kopat tak by snad mělo být vše v pořádku :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
7.3.19 11:04

@prceek55 Ze začátku se mi to občas taky stalo,kapka dvě víc nic za to kamarádka na to dost trpěla dokázala vyloženě krvácet,a ve finále to byla vážně jen prasklá žilka jak je tam vše překrvený,neboj pokud teď už nic můžeš být úplně v klidu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1316
7.3.19 11:07

@Mácaa nene ted už vůbec nic .. bylo to fakt jen jednou .. tak moc děkuji :) :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6721
7.3.19 11:07

Ahoj holky, definitivně se přidáváme do řad pytlíků - je tam i s pindísem a já jsem fakt happy :)))) ledvina se dohnala, vše je naprosto perfektní, jen teda třetí dr. v řadě se podivoval termínu, protože ten predátor je prostě velkej. Má 735g, TP podle prvního screeningu, který by měl být prý směrodatný, protože ten vývoj je pak napřeskáčku, byl 10/7, ale dneska zase říkala jiná dr., že je minimálně o 14 dní větší 8o a odpovídá 24+3, máme být 22+1 :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.3.19 11:45

@ozzian ty kráso, dobře tě vyžírá :lol: krásná váha :palec: moje cosi v 21+2 má 395g +- , jede v průměru…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6721
7.3.19 11:47

@slunce.v.duši no..a to nežeru, 3× denně zdravý jídlo, sachrů pomálu, cukr skoro vůbec, nejsme žádní Otesánci, táta je velkej jako já a hubeňouři celá rodina :nevim: jsem zvědavá, co z toho vyleze, abysme to uživili a nesežral nás i se psama 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
7.3.19 11:59

@ozzian Teeeda za prvé gratulace k chlapečkovi :srdce: a za druhé teda faaaakt obřík 8o 8o Já mám termín porodu 6/7 a malej má 431g :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6721
7.3.19 12:03

@Mácaa ty vogo..no jako začínám být lehce nervózní, jak máte obvod hlavy pro srovnání? On má i tlustý břicho, je prostě macík, ten pupík mě kulatej od začátku, teď sotva přitáhne nohy, tak já nevím, spustila jsem se s hrochem a nepamatuju si to? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí