Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anetik92
Já neřeším nic!
mám kočár po holkách, tak k němu dokoupím co je třeba. Jinak kočár jsem vždy řešila až tak měsíc před termínem.
@Wishie
To je pravda
to mě vůbec nenapadlo! ![]()
Ale můj manžel je rád, bere to s nadhledem a říká, že tři holky má taky málokdo. A navíc modrookých blondýn není nikdy dost ![]()
@Aneta.vecerova
Tak to je nejlepší, a můžu se zeptat, jaký máš, že ti vydržel? My čekáme první a ráda bych, aby v něm odjezdilo i to druhé ![]()
@Wishie Můj muž by se ze tří holek pokadil blažeností
V hospodě to něj hučí otcové dcer jak je to super, že jsou u holek tatíci za hvězdy a jak se chodí holčičky pořád mazlit…synátor tíhne spíš ke mě, k němu jde na mazlení jen když po tátovi něco chce… ![]()
@Aneta.vecerova můj se s tím asi smiřuje, i já chtěla kluka, ale co už. My máme jednu Modrookou blondýnu, druhou hnedookou a doufám že třetí bude zrzka po mně.
Jinak já musím ke kočárku dokoupit pláštěnku a síťku, je to po obou holkach dorasovane
@Anetik92 píše:
@Aneta.vecerova
Tak to je nejlepší, a můžu se zeptat, jaký máš, že ti vydržel? My čekáme první a ráda bych, aby v něm odjezdilo i to druhé
Já mám baby design Lupo a zvládne i tu třetí
navíc má skvělý brzdy a i se snadno sundavá korba, ta mě top kočár
@slunce.v.duši to asi jo, naše obě se chodí mazlit, i ke mně, i k němu
@Anetik92 píše:
Gratuluji k holčičkám, ale i k chlapečkům. Taky čekáme slečnu, ale přítel věří, že jí tam ještě něco dorostenevím, kde ji budeme shánět ženicha, u nás se rodí samé holčičky. Ale to prý všude, říkala paní doktorka, že je teď takové období
Holky, už řešíte kočárky? My včera byli na první čumendu a asi si nevyberuProzatím máme favority Anex Cross a X-landera
líbil se mi třeba i ABC nebo ten Husky, ale vždy v recenzích najdu nějaké proti
začínám být z toho zoufalá, 3,5 měsíce do porodu a skoro nic hotové
Já mam po synovi Baby jogger Elite a Peg perego P3 a Graco ultimu + plnou půdu retro kočárů.Teď sem akorát objednala Joovy Ergo, když jedu na celý den do města nebo na dovolenou, tak je tam u stupátka ještě sedátko, že si může i starší už chodící dítě posedět. Manžel by chtěl nějaký hluboký v retro stylu s velkýma kolama, ale nemá vybráno a mě to příjde už zbytečný…
Děkuju za tip, holky, mrknu. Taky jsem zvažovala koupit zvlášť hluboký a pak sporťák, ale nevím, jestli to není blbost
![]()
My máme objednaný Easy walker Sky - komplet - korbu, sporťák, tříkolku podvozek + příslušenství, a k tomu kompatabilní vajco od jiného výrobce. Poježeděníčko s ním teda bylo luxusní, přestože jsme říkali, že za kočár nedáme dvacet, tak vyjde přes třicet, ale bude hůř ![]()
Jsem ráda, že na nás teda ten pinďula zbyl, když jich je nedostatek.
včera jsem mu za odměru za ultrazvuk objednala oranžovou Tatrovku, tak ke kočáru může jezdit ještě na korbě ![]()
@ozzian Easy walker je taky super. já ho zkoušela u kámošky, ta ho měla na dvojky a jezdil pěkně. měla sem ho taky mezi favority.
ty ceny za kočáry jsou stejně masakr. Já tehdy za ten náš v kompletu s korbou, vejcem a doplňkama taky vyplázla třicet…ale když pominu korbu, ta byla u Elita velikostně k prdu, tak sporťák by mi klidně odvozil i čtyřleťáka… ![]()
ty budeš mít ruční brzu nahoře u madla, že? Já jí mam u Elita z boku, takže fakt jen k zajištění kočáru, třeba přibržďovat na bruslích se tím nedá
oranžová tatra je základ klučičí výbavy ![]()
@Anetik92
Mám Baby Jogger City Elite ! Chodime narocnym terenem temer denne, mame dva psy! Takže jsme vybírali hlavne podle techto parametrů.
Ja jsem s ním spokojená moc
![]()
@Wishie tak to je super! Já doufala, že aspoň jedna bude mít tmavé oči po mě a zatím ani ťuk. Tak uvidíme, třeba do třetice ![]()
Taky jsem doufala v kluka, tak nějak jsem chtěla ‘zkusit něco jiného’ ale můj chlap mi od počátku řikal ať s klukem nepočítám
hlavně ať jsou zdraví! To je nej !!
@Aneta.vecerova píše:
@slunce.v.dušiJeeéé! Taky Joggerka! Super![]()
ten kočár miluju! projede všechno a je to koráb. jen ta korba deluxe byla hrozně malá. měla jsem jarní mimino a na konci léta musel jezdit v lehu ve sporťáku. prostě hodně papal a byl ho kus ![]()
prý na něj jdou i Romerky korbičky, tak se chci podívat jestli nejsou delší. nebo použiju jen vložnou tašku ![]()
@slunce.v.duši
Joo!?
ja se prave na tu Deluxu divala a z rozmeru mam obavy. Navic, kdyz v pul roce bude zima a to bych ji tam asi nenacpala ![]()
Jeste pasuje pry nejaka korba od Britaxu?
Jinak je to opravdu nezmar!! Jediny co me mrzi, ze se tehdy jeste nedelal s rucni brzdou.