Termín porodu červenec 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8.3.19 10:51

@Anetik92
Já neřeším nic! :lol: mám kočár po holkách, tak k němu dokoupím co je třeba. Jinak kočár jsem vždy řešila až tak měsíc před termínem.

@Wishie
To je pravda :srdce: to mě vůbec nenapadlo! :)
Ale můj manžel je rád, bere to s nadhledem a říká, že tři holky má taky málokdo. A navíc modrookých blondýn není nikdy dost :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
8.3.19 11:00

@Aneta.vecerova
Tak to je nejlepší, a můžu se zeptat, jaký máš, že ti vydržel? My čekáme první a ráda bych, aby v něm odjezdilo i to druhé :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.3.19 11:02

@Wishie Můj muž by se ze tří holek pokadil blažeností :lol: V hospodě to něj hučí otcové dcer jak je to super, že jsou u holek tatíci za hvězdy a jak se chodí holčičky pořád mazlit…synátor tíhne spíš ke mě, k němu jde na mazlení jen když po tátovi něco chce… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2313
8.3.19 11:03

@Aneta.vecerova můj se s tím asi smiřuje, i já chtěla kluka, ale co už. My máme jednu Modrookou blondýnu, druhou hnedookou a doufám že třetí bude zrzka po mně.
Jinak já musím ke kočárku dokoupit pláštěnku a síťku, je to po obou holkach dorasovane

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2313
8.3.19 11:04
@Anetik92 píše:
@Aneta.vecerova
Tak to je nejlepší, a můžu se zeptat, jaký máš, že ti vydržel? My čekáme první a ráda bych, aby v něm odjezdilo i to druhé :mrgreen:

Já mám baby design Lupo a zvládne i tu třetí ;-) navíc má skvělý brzdy a i se snadno sundavá korba, ta mě top kočár

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2313
8.3.19 11:06

@slunce.v.duši to asi jo, naše obě se chodí mazlit, i ke mně, i k němu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.3.19 11:12
@Anetik92 píše:
Gratuluji k holčičkám, ale i k chlapečkům. Taky čekáme slečnu, ale přítel věří, že jí tam ještě něco doroste :lol: nevím, kde ji budeme shánět ženicha, u nás se rodí samé holčičky. Ale to prý všude, říkala paní doktorka, že je teď takové období :mrgreen:
Holky, už řešíte kočárky? My včera byli na první čumendu a asi si nevyberu :zed: Prozatím máme favority Anex Cross a X-landera :) líbil se mi třeba i ABC nebo ten Husky, ale vždy v recenzích najdu nějaké proti :roll: začínám být z toho zoufalá, 3,5 měsíce do porodu a skoro nic hotové :mrgreen:

Já mam po synovi Baby jogger Elite a Peg perego P3 a Graco ultimu + plnou půdu retro kočárů.Teď sem akorát objednala Joovy Ergo, když jedu na celý den do města nebo na dovolenou, tak je tam u stupátka ještě sedátko, že si může i starší už chodící dítě posedět. Manžel by chtěl nějaký hluboký v retro stylu s velkýma kolama, ale nemá vybráno a mě to příjde už zbytečný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
8.3.19 11:19

Děkuju za tip, holky, mrknu. Taky jsem zvažovala koupit zvlášť hluboký a pak sporťák, ale nevím, jestli to není blbost :) :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6721
8.3.19 13:41

My máme objednaný Easy walker Sky - komplet - korbu, sporťák, tříkolku podvozek + příslušenství, a k tomu kompatabilní vajco od jiného výrobce. Poježeděníčko s ním teda bylo luxusní, přestože jsme říkali, že za kočár nedáme dvacet, tak vyjde přes třicet, ale bude hůř :lol:
Jsem ráda, že na nás teda ten pinďula zbyl, když jich je nedostatek. :dance: včera jsem mu za odměru za ultrazvuk objednala oranžovou Tatrovku, tak ke kočáru může jezdit ještě na korbě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.3.19 14:16

@ozzian Easy walker je taky super. já ho zkoušela u kámošky, ta ho měla na dvojky a jezdil pěkně. měla sem ho taky mezi favority. :palec: ty ceny za kočáry jsou stejně masakr. Já tehdy za ten náš v kompletu s korbou, vejcem a doplňkama taky vyplázla třicet…ale když pominu korbu, ta byla u Elita velikostně k prdu, tak sporťák by mi klidně odvozil i čtyřleťáka… :pankac:

ty budeš mít ruční brzu nahoře u madla, že? Já jí mam u Elita z boku, takže fakt jen k zajištění kočáru, třeba přibržďovat na bruslích se tím nedá

oranžová tatra je základ klučičí výbavy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.3.19 14:19

@Anetik92
Mám Baby Jogger City Elite ! Chodime narocnym terenem temer denne, mame dva psy! Takže jsme vybírali hlavne podle techto parametrů.
Ja jsem s ním spokojená moc :palec: :palec:
@Wishie tak to je super! Já doufala, že aspoň jedna bude mít tmavé oči po mě a zatím ani ťuk. Tak uvidíme, třeba do třetice :P
Taky jsem doufala v kluka, tak nějak jsem chtěla ‘zkusit něco jiného’ ale můj chlap mi od počátku řikal ať s klukem nepočítám :zed: :mrgreen: hlavně ať jsou zdraví! To je nej !!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.3.19 14:20

@slunce.v.duši
Tak to je dobré :lol: chytří pánové :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.3.19 14:21

@slunce.v.duši

Jeeéé! Taky Joggerka! Super :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.3.19 14:34
@Aneta.vecerova píše:
@slunce.v.dušiJeeéé! Taky Joggerka! Super :potlesk: :potlesk:

ten kočár miluju! projede všechno a je to koráb. jen ta korba deluxe byla hrozně malá. měla jsem jarní mimino a na konci léta musel jezdit v lehu ve sporťáku. prostě hodně papal a byl ho kus :zed:
prý na něj jdou i Romerky korbičky, tak se chci podívat jestli nejsou delší. nebo použiju jen vložnou tašku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.3.19 14:38

@slunce.v.duši
Joo!? :think: :,( ja se prave na tu Deluxu divala a z rozmeru mam obavy. Navic, kdyz v pul roce bude zima a to bych ji tam asi nenacpala 8o
Jeste pasuje pry nejaka korba od Britaxu?

Jinak je to opravdu nezmar!! Jediny co me mrzi, ze se tehdy jeste nedelal s rucni brzdou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí