Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Misutapro kočárek krásnej
taky jsme pořídili už minulý týden na tom veletrhu v Brně
jinak my máme kočárek normálně doma.. kdyby se mělo něco stát tak se to stane bez ohledu na to jestli mám ten kočárek doma nebo néé .. takže já na tohle nevěřím ![]()
@prceek55
Koukám že je to půl na půl takže ho nechám v paneláku ve sklepě a bude
… Holky dík za názory ![]()
Holky vy už mate všichni kočárky?? Ty jo, my ještě ani nekoukali ![]()
@Nicky222 no my by jsme takhle brzo nepořizovali .. ale na tom veletrhu kde byl veliký výběr , vše nám ochotně ukázali , předvedli , mohli jsme si vyzkoušet tak jsme tam vybrali a se slevou koupili
![]()
@Misutapro píše:
Holky ještě jedna věc. Věříte na poveru že kočár není být pod stejnou střechou? V bytě bych ho přímo neměla ale měla bych ho o tři patra níž v susarne
ne, kočár jsem u prvního měla od začátku doma v dětském pokoji. Teď mam kočáry na půdě, neb je doma nemam kam dát. to je stejná blbost, jako babské rady ohledně pohlaví…
@slunce.v.duši
Tak jste mě uklidnili, že nebudu jediná
jo to jo podle téhle rád bych měla mít minimálně pankace jak mě pálí žáha ![]()
@Misutapro žáha mě začíná teď tak,…měla jsem jí i u prvního a byl to plešoun jak Fantomas…
tyhle pověry bych neřešila. ono se může kdykoliv cokoliv pokajdit, to bys nemohla mít nachystaný ani pleny, co kdyby náhodou.....
kamarádce se to takhle pokazilo těsně na konci. doma jen komoda s oblečením, nábytek měl montovat chlap až bude v porodce ![]()
já čekala že první dítě do termínu nevydrží, takže pokoj jsem zařizovala už po ukončeným 24tt, že co kdyby náhodou. do 30tt sem měla doma už všechno hotové.
letos ani nevim kam co/koho dam. citelně chybí jeden pokoj… ![]()
@slunce.v.duši
Taky si říkám že či se na stat neovlivní i když věřím na dobré konce a cítím že to bude v pohodě… Chudinka
…u nas taky do 2+1 narvat najednou dvě je peklo ![]()
@Misutapro
U první jsem měla kočár připraven u taťku , ale u druhé dcerky jsme v baráku měli kočáry tři ![]()
Nejsem pověrčivá, co se má stát se stane i tak …
Mimojiné , my tež v 3+1, dva dospělí + 3 děti. Teď ok, ale později?
![]()
@Aneta.vecerova
No neumím si to představit až budou v pubertě tak nás trefi
![]()
@Misutapro
To asi jo.. zvlášť, když pak bude chtít mít každý své soukromí..
ale já doufám, že to do budoucna nějak vyřešíme ![]()
@Misutapro @Aneta.vecerova já právě řešim kam koho z nás poskládat, abychom se vzájemně budili co nejméně…mimino bude předpokládam dost brečet, synátor má slabé spaní, vzbudí ho i startování auta…v noci se budí a často se stěhuje k nám, má teď období strašidel
jenže příjde s ječákem, takže mi zákonitě vzdudí i mimino…nebo mimino bude mít hlad a spustí, což bude slyšet i do pokoje vedle…Myslela sem že se odstěhuju pro začátek do obýváku s miminem a chlap by měl na starost staršího v noci. jenže kluk tíhne ke mě a chlap se ho rád zbaví, takže to asi neklapne. ve finále budu s oběma dětma v obýváku a milost pán bude spokojeně dadat na druhé straně baráku v tichu a klidu ![]()
o prostoru ani nemluvim. máme sice dům, ale prostorově na dvě věci. syn má sice svůj pokoj, ale je maličký, takže dvě děti ani náhodou. když prohodíme s větší ložnicí, tak my do děcáku nenacpeme skříně. sotva se tam vejde komoda a postel…všechno nosné, nedá se se zdí hýbat…Původně byl plán že uděláme vestavbu, ale chlap se nějak cuká…no dam mu pár let a myslim že do půdy pujde rád, aby se těch dvou pubošů zbavil
ovšem teď to bude „lahůdka“ ![]()
dneska říkam synovi, že si z obýváku bude muset část hraček vystěhovat, že tu bude koš na mimino a on jen udivěně…že kam to má asi dát, když v pokoji už není místo…celkem dobrá poznámka
taky netušim ![]()
@Aneta.vecerova píše:
@Misutapro
To asi jo.. zvlášť, když pak bude chtít mít každý své soukromí..
ale já doufám, že to do budoucna nějak vyřešíme
my jsme špekulovali, že kdyby museli být spolu v pokoji, tak dvě palandy s tim prostorem pod nima, kde se dá třeba sedět a kolem udělat na stropě lištu se závěsem, aby si event zatáhli a měli trošíčku soukromí…jinak tam nic nevymyslim. se zdí hýbat nemůžu. ovšem až si přitáhne každý své kamarády, tak to bude na flašku vína nebo neurol
a až začne období prvních lásek, tak si budou muset postavit na zahradě stan, aby byli sami ![]()
@Misutapro pěkný kočárek, a koukám rychle vybraný. My vybíraly kočárek přes 2 měsíce 😂 teď konečně jsme vybraly 😁 a včera přišel takže jsem nadčená že už je doma teda u babičky.