Termín porodu červenec 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3075
20.3.19 12:34

@Aneta.vecerova gratuluji k chlapeckovi!
Kdyby to s RD trapne neslibovali…tak nejsme nasrany… A nevím proč má byt moje dítě menecenejsi pro tento stát nežli dítě narozené po 1.1.2020… A ono potom dojde k tomu ze 6mes. rozdíl bude takový ze budeš dítěti vysvětlovat ve skolce proč to či ono má kamarád o 6mes.mladší… protože jeho maminka bude utrácet za to samé jen s větším budgetem…
A to jsem si na dítě ušetřila…
Měli to udělat poměrně…nebo ať nás vybaví prukazkou a dají slevu na DPH na dětské věci…

@Misutapro chápu tě a souhlasím…kór u dvojčat vše 2 krát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
20.3.19 12:45

@Misutapro asi jo,za to já už jsem začala být na nervy.Po roce a půl.Obdivuju ty co se snaží roky,já bych na to asi neměla nervy … :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
20.3.19 12:48

@Ivčule34 já si zase myslím,že dítě nelze vychovávat jen skrz peníze.Milionáři nejsme ale na druhou stranu to co Péťa potřebuje,tak mu člověk koupí.Na to že je mu 11,tak se snažím,aby znal hodnotu peněz a on pochopil,že nemusí vždycky mít to nejdražší.Ale když něco potřebuje (ať už do školy nebo na kroužky kterých má požehnaně),tak si radši něco odepřu já,ale malýmu to dopřeju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.3.19 14:11

@Misutapro
Je to možné :) prostě k vám to druhé dítko prostě chtělo a tak si to zařídilo :potlesk:

Klidně mi ty nehodící se věcičky pošli do zprávy, jestli se ti s tím chce fotit apod a třeba se nějak domluvíme :)

@Ivčule34
Já si taky myslím, že to nejde takhle brát. Já se nesetkala s tím, že bych musela dceři říct, že to má někdo jiný, proto že je milionář a má na to. Já pokud nechci a považuji to za zbytečné, tak ji to nekoupím .. moje děcka mají všeho dost, až tak si ničeho extra neváží a považují za normální to, že to mají. Tak jsem se rozhodla k celé věci přistupovat trochu jinak aby si to uvědomily.

Každopadně s těmi výhodami souhlasím, proč oni mají v kantýně slevy od dph? A my platíme za vše takové gardy peněz?
Všem stejně… ale je to prostě marný, marný, marný. A bude hůř! :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4626
20.3.19 14:28

@kikina1985
Taky si říkám jsem ráda že nám to vyšlo hned a bez nervů. @Aneta.vecerova jj do konce týdne je nafotím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
20.3.19 18:20

@Ivčule34 a mimochodem, viděla si ty ceny jaký v tý politický kantýně mají? Není to tak dlouho co jsem to četla na netu. To mi opravdu přijde jak výsměch normálním lidem! :? A peníze by byli kdyby jen Zeman neprožral a neprochlaslastal miliony na cestách, co si budeme povídat že? :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4626
20.3.19 18:20

Tak jsem si dnes vybrala kočárek a zítra už bude jen můj :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
20.3.19 18:43

@Misutapro tak to je super. Jakou barvu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4626
20.3.19 18:45

@kikina1985
Přímo tento, jsem z něj nadšená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
20.3.19 19:10

@Misutapro je krasnej. Já mám ještě po Péťovi tak velkou většinu věcí vůbec řešit nemusím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4626
20.3.19 19:53

@kikina1985
To je úplně nejlepší ;)… Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3075
20.3.19 21:40
@kikina1985 píše:
@Ivčule34 a mimochodem, viděla si ty ceny jaký v tý politický kantýně mají? Není to tak dlouho co jsem to četla na netu. To mi opravdu přijde jak výsměch normálním lidem! :? A peníze by byli kdyby jen Zeman neprožral a neprochlaslastal miliony na cestách, co si budeme povídat že? :cert:

Jj pokud chtějí podpořit porodnost a zároveň ale rodiny které makají tak stačí když zlevní DPH u věcí pro děti…vždy budeš potřebovat peníze tak budeš dělat ale dítě tě nezrujnuje..
Jj např. ve VB to jde…
Ve Swiss můžeš mít dávky až po 5ti letech v kuse v práci… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3075
20.3.19 21:41
@Misutapro píše:
@kikina1985
Přímo tento, jsem z něj nadšená

Krásný!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4626
20.3.19 21:44

Holky ještě jedna věc. Věříte na poveru že kočár není být pod stejnou střechou? V bytě bych ho přímo neměla ale měla bych ho o tři patra níž v susarne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
21.3.19 05:56

@Misutapro já moc pověrčivá nejsem (černá kočka a tak) ale kočár jsem měla u tchyně i při Péťovi a teď jsme ho odvezli taky hned po zjištění

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí