Termín porodu červenec 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4626
20.3.19 08:17

@Aneta.vecerova
To určitě s tím souhlasím. Na jedno jsme finance měli v klidu někdo chtěl a tak čekáme dvojky. Je to krasa ale finančně dost nákladnější. A stát nemůže jen pořád mekta. Mám to stejně od 16 brigády od 19 v plném pracovnim provozu a též mám nárok jen na ppm a rd a to mi přijde hodně k vzteku. Ahoj kdyby člověk dosahl na to porodný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
20.3.19 08:30

@Misutapro s tím prostě nic nenadelame. Já jsem to samý. Od 16 brigády, od 18 ještě při škole do práce, nikdy jsem od státu nic nechtěla a pak když jsme měli období když měl manžel v práci potíže, tak mi paní na socialce s úsměvem řekla že sama nejsem a oba pracujeme tak co bych chtěla. :nevim: k vzteku to je, ale určitě kvůli penězům nebudu mít šest dětí. I když na toho druhého prcka se moc těšíme, ať už porodný bude nebo nebude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4626
20.3.19 08:39

@kikina1985
Přesně tak chtěli jsme prcka i za stávajících podmínek a tak to je. Rozhodně se jednoho nezbavime jen proto že vláda slíbila. Naneštěstí máme oba zlaté rodiny co s výbavou hodně pomáhají a předbihaji se jsi co koupí. Takže jsem v klidu… A pak mám takový hezký pocit z toho že ještě dělám dálkově vysokou a nechávám si na to úlevu na daně takže aspoň malá ale nejaka kompenzace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2313
20.3.19 09:25

@Misutapro takže čekáte dva kluky? Chápu to dobře?
My jdeme zítra na 3d tak už budeme 100% vědět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4626
20.3.19 09:30

@Wishie
Ne abych to měla komplikovanější ale krásnější tak to máme po jednom :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
20.3.19 09:41

@Misutapro já mám hodně věcí ještě po Péťovi, navíc čekáme zase kluka takže skoro nic kupovat nebudeme. A jak tchyně tak moje máma taky hodně pomáhají takže taky velké +.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
20.3.19 09:41
@Aneta.vecerova píše:
Zdravím vespolek :mavam:

Mně už hrozně vytáčí debata o zvýšení rodičáku, vím, že spoustu lidí to naštvalo, jsou zklamaní, ale přece si nepořizuji dítě , abych dostala 80tisíc navíc?! Určitě by to hodně lidem pomohlo, ale nevěřím tomu, že neustále omílání dokola s tím něco udělá..
hlavně že ti tam nahoře mají stále dost! :pocitac: :pocitac:

A teď jedna od nás holky, mám po druhém screeningu, všechno v pořádku, dr nadšený , jen s holčičky máme chlapečka! No hleděli jsme s manželem doslova jak vyorané myši :mrgreen: takže tři sestry se nakonec nekonaj. Ale jsme rádi, že je všechno v pohodě! :srdce: teď se musíme tak trochu přepnout na ‘modrou’ vlnu a bude :lol:

Ano dítě ženská nemá kvůli 80 000. Na druhou stranu bez ohledu na její předchozí příjem najednou a dítětem dostává min jak ti důchodci a je na to odkázána. A to je to nejhorší. Kdyby bylo dost pracovních příležitostí práce z domova jako v Německu nebo aspoň práci na částečný úvazek jako třeba v Německu tak by to nikoho tak nestalo. U nás je prd. Nejsou jesle, do soukromé školky vezmou dítě od dvou let a stojí to 6000 h 10 000 měsíčně. A to je to co mi na tom vadí. Že žena s miminkem je odkázána na almužně od státu. Když stát nedokáže zajistit pracovní příležitosti tak by měl zvyšovat ty dávky když je na tom teď ekonomika tak dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4626
20.3.19 09:47

@kikina1985
My nic je to naše první a druhý
:D a ještě se nám vyvedli ihned po vysazení s čímž jsem nepocitala :D… Ale rodina je zlatá. Mám na oba nakoupeno až do velikosti 80
:lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.3.19 11:27

@Lynette
No tak o tom žádná.. ale jak píšu výš, tady nechce nikdo pomoct nikomu! A matky po…te se!
A napsala jsem to proto, že věřím, že je takových x co si udělá dítě jen proto, že bude příspěvek vyšší a to mě na tom štve.
Mně by ty peníze taky pomohly, o tom žádná, ale něměla jsem je mít a mít je nebudu. Tak co už :nevim:

Kdyby nevyšel článek s tím, že to budou doplácet zpětně, ale jen s tím že se příspěvek navýší od nového roku, nebylo by to takhle. Nas*ali si do vlastního hnízda, tak vlastně ať si to teď vyžírají..
Ikdyž to asi na úrodnou půdu nepadne.

Tím bych tuto debatu uzavřela :oops:

@Misutapro

Jeee! To je ale pěkné, páreček hned naráz ! Gratuluju!
Moji známí chtěli druhé, měli doma 2letého chlapečka a čekali dvojky, holku a kluka. To bylo taky velké překvapení. Teď jsou moc spokojeni.

Já tu zprávu ještě nevztřebala! Tak nějak jsem byla zžitá se třema holčičkama a bum! :lol:
Já už teda žádné malé věci nemám a teď by mi stejně byly k ničemu. Ale nakoupit se dá různě a krásné věci, tak na to se zase těším.

Holky a nosíte některá nebo plánujete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4626
20.3.19 11:33

@Aneta.vecerova
Kdyby jsi chtela mám tu nějaké větší věci od velikosti 62 do 80. Dostala jsem je a už to nechci mám toho hafo tudíž to. Klidně proposlu dal :D… Zase si rikej že by tě to jednou třeba mrzelo že máš jen holčičky takhle si to zkusíš i z té druhé strany :D… Nejvtipnější na tom je ze jsem šla na první kontrolu s tím že mi určitě řekne dvojčata a všichni v rodině mě měli za blázna, jen do chvíle než jsem volala že jsou opravdu dva :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.3.19 11:54

@Misutapro
Jsi hodná! Já to hlavně musím probrat jak a co, jako dlouhý či krátky rukáv apod. Já mam obě holky zimní a tak nevim, jak uplne prťátko obléct v letě :think:
Tyy jo, to muselo být :lol:
Já z toho měla upřímně hrůzu, protože kdyby to potkalo mě, tak já už bych to teda nedala :lol:
Jsem ráda, že si to zkusím, snad to zvládnu :oops: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4626
20.3.19 11:57

@Aneta.vecerova
Určitě jo, zase až tak jiné než s holkama to nebude, jen v pubertě 😃.. Dle mého si to přítel přivolal sám druhé dítko nechtěl 😂 😂… V pohodě kdyby někdo chtěl staci říct nevím co s tím 😃

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1316
20.3.19 12:04

@Misutapro a za kolik by jsi to prodala nebo kolik toho máš ? Kdyžtak do soukromé zprávy mi napiš .. já mám zatím jen pár věcí nakoupeno v 56 , 62 a dál zatím ještě nemám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
20.3.19 12:14

@Misutapro to znám, nám se Péťa poved taky hned po vysazení, zato ten kulihrášek se nechal přes rok přemlouvat :dance: a upřímně řečeno kdyby si ti nahoře opustili 13 a 14 platy, taky by se nám žilo líp, no ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4626
20.3.19 12:23

@kikina1985
Nechal na sebe čekat až bude správná doba 😊 😊 no to a věčný zvedání platů, na to pospíchal dokud peníze v rozpočtu byly :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí