Poradna duly
Jana Čurdová
@ZoeLemon Ahoj, ja jsem taky 8+4, podle kontroly pred tydnem a taky se mi to meni, nekdy je mi vic šoufl, nekdy mene, prsa me od vcera spis svedi nez boli ![]()
Taky se mi to koncem osmého týdne otočilo a už nezvracím. Bývá mi zle, ale daří se to rozdýchat a prsa taky bolí mnohem míň. A ujíždím se na zelenině a hlavně rajčatech a vůbec mi nechutná sladké. Od začátku tvrdím, že čekám kluka, tak doufám, že se nepletu ![]()
@Zaluzie @kyka2 jste me trosku uklidnily. děkuji. taky tvrdím ze to bude kluk.maso a rajčata vedou
jo a od tehu se mi nedělá takové to hluboké akné, boule. zítra jdu na kontrolu.ale je to dlouhé…
Zdravím, hlásím se mezi vás.
Jsem 10tt a špatně mi je jen při čištění zubů :
![]()
@dasena ahoj.Tak to Tě vítám. Čištění zubů mi taky vadí, po ránu. Jinak tento týden lepší ale předtím nic moc.
Chci se zeptat jak jste na tom s pribiranim? připadám si jak koule.
Váhu mám zatím
stejnou. Ale pupek mám takový jako prežrany ![]()
Dneska jsem si teprve koupila baterku do váhy ![]()
Já už mám 4 kg nahoře a to jsem v 10.týdnu. Tak jsem zvědavá, kolik to bude celkem.Ale já beru už tři týdny utrogestan, tak si myslím, že je to z toho, protože jím pořád stejně, sladký mi vůbec nejede a ujíždím se na zelenině.
@ZoeLemon
Tak ja se citim jak sud…bricho jak po 100 knedlikach a celkove. A prave jsem povecerela pul vanicky Carte d'Or ![]()
@ZoeLemon roste mi bříško a prsa ale nahoře ani dělo…kdyby to tak pokračovalo…nezlobily bych se,Hihi.ale vím, že v minul. těhu jsem nabrala 17kg, tak už se na to připravuju
Oni ty kila naskočí později
![]()
Berete Holky kyselinu listovou? Všude to doporučuji, už mám koupeno.. ![]()
@kyka2 ja taky jim ultrogestan a mam 4kg dole
to nebude urco utrousem hele ![]()
Ja mam vahu zatim stejnou, snazim se i stejne jist, ale jim vic peciva na zahnani nevolnosti. Listovku beru uz pres pul roku, po zamlklem tehotenstvi jsem ji nevysazovala a stridam s Femibionem.
@Appel buď ráda, já jakékoli hormonální tablety nedávám, z utrouše je mi strašně zle, ale přibírám. Ale já vždycky přibírala i z většiny antikoncepce, takže jsem ráda, že jsem ji moc nebrala a váhu nemusela vůbec řešit ![]()
@kyka2 hele jedine obdobi kdy muzeme pribirat a jist co se nam zlibi aniz by se nekdo na nas koukal divne je tehotenstvi
takze ja to neresim ![]()