Poradna duly
Jana Čurdová
@Appel
to je pravda, před tím jsem byla vždycky za exota, protože jsem se v práci pořád cpala, ale nebylo to na mě vidět. Každá ženská mi to tam záviděla a musely to pořád komentovat
jenže já když nejím často, tak je mi špatně a to ani nemusím být těhule.
@andre20a Ahojky tak hlásím dnešní kontorlu u DR mame se k světu jsem 8+2 srdíčko tluče o závod
16.9 si jdu pro prukazku
![]()
@Domcici na kdy ti vychází termín?
A jinak gratuluji, supr zpravy
![]()
Taky jsem byla na kontrole, 8+5 a presne odpovida jak ma. zitra se mam objednat na screening a pokud vse ok tak prukazku dostanu koncem zari.
Ahoj budoucí maminky, má některá z vás termín na 1. Apríla?
já jsem dnes 9+5 a chystáme se na screening. Jinak jak se cítíte těhulky? ![]()
Oblecete obleceni co jste nosily dosud? Kalhoty teda hlavne. Ja uz mam problem co si obleknu.
@ZoeLemon je pravda, že jsem dost nafouknutá, takže obleču, ale už mě to krapet tlačí ![]()
@ZoeLemon No tesnejsi rifle uz jsou mi neprijemne, nosim jedny volnejsi rifle a ted jsem se snazila hlavne saty a sukne, snad jeste chvili vydrzi teplo. Na screening jdu koncem zari a do te doby to moc rikat nechci.
@Zaluzie začínám jedenáctý týden a kalhoty už teda nedám. Už jsem si kvůli pohodlí pořídila svoje těhu rifle.
No ja se prave vcera potrebovala vecer oblect no a rifle jedny jediny oblecu a to mi jsou fest, pres bricho, zadek i stehna. pripadam si jako koule. jsem totiz na stredni dost ztloustla, smali se mi atd… a pak zbubla az to z toho byla porucha prijmu potravy, tak to resim asi vic… jeste taky nemam ani po screeningu tak to chci tajit…
@ZoeLemon taky nemám po screeningu, ten mám ve čtvrtek, teda zatím tu krev.Ale tajit jsme už nemohli, protože normálně jsem celkem štíhlá a teď už mám slušné bříško.
Ahoj těhulky, ráda bych se přidala do vaší diskuze. Termín mám cca 15.4.2017. Screening za měsíc. Těhotenství mám z IVF, konečně se to povedlo! Tak možná sem moc nepatřím, ale snad si i tak budeme rozumět. Dnes jsem 8+2.