Termín srpen/září 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
550
22.5.08 14:10

Ahoj kočeny,
tak tady už konečně taky neprší, ale je zataženo, no snad se nám brzo vrátí sluníčko. Tohle šero :cry: nic moc.
Durexanko to je teda vážně pech. Ach jo zrovna v těhu kdy člověk potřebuje, pocit bezpečí a klidu. Holka drž se není to jednoduchý.
Plamínku ty jsi na tom vlastěn dost podobně.
No holky co říct. MOc dobře tohle všechno znám. Já když odtěhotněla taky jsme museli do podnájmu , od tam potom na chvilku ke tchýni tam to bylo přímo peklo a pak jsme si vzali půjdu a koupily starej domek a začli přestavovat, a každou korunu dali do stavby. První rok jsem všude topila v kamnech , dokonce si usekla prst, ( naštěstí mi ho přišily) No bylo to dost děsný to protloukání. Vlastně jediný co mně pomohlo to všechno přečkat byl ten malej tvoreček kterej mně tak potřeboval. Byl asi to jediný co mně drželo abych neskončila v blázincu. No a jak jsme se konečně vyhrabali z těch všech sraček, tak jsem zase měla čas si uvědomovat co chci od života a došlo mě , že manželství byl můj největší omyl. Ještě dlouho jsem zbírala odvahu spálit mosty, rozvést se a odejít . Nakonec jsem to ale udělala, ale trvalo mně to 10let. Nechala jsem bývalýmu barák jen aby souhlasil s rozvodem a nechal nás být. Takže jsem nakonec začla znovu od začátku. Naštěstí jsem konečně našla toho pravýho, 500 000kč co jsem dostala za svou půlku domečku jsem investovala do opravy manžova bytu. Zdá se že to bylo mý nejlepší rozhodnutí . Takže konečně jsem šťastná a můj život má smysl.
Holky prostě to nevzdávejte, nezoufejte. Vždycky je naděje že se všechno jednou změní a budu dobře. Já když tímhle peklem procházela ve 20 a pak se vleklo a vleklo myslela jem že to už nikdy nebude lepší. No a teď fakt konečně mám krásnej život.
Vydržte , bojujte , zase bude fain :srdce:
Maufíku to loučení s prací je smutný viď. Já si to zažila už ve 12tt nutně za mně potřebovali náhradu, takže mně můj Dr musel vystavit papír že moje PN bude trvat déle než 3 měsíce. Teď by mně sice možná do práce na nějakej týden pustil, ale to by na mě byli všichni jen naštvaný , po té co se tam ta nová zapracovala by ji zase museli propustit a za 2 měsíce zase brát znovu. To jsem si nemohla dovolit. Takže já už kancelář vyklidila, ale strašně se mi stýská a doma se dost nudím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
22.5.08 17:23

Ahojte děvčata,
tak koukám jak to tady pěkně rozjíždíte :-) No, já mám ještě před sebou měsíc a půl v práci, pak si vyberu dovču a pak tradááá mateřská. Už to začíná být trochu náročné, protože mě to břich všude tlačí, nejsem schopná dlouho normálně sedět. Náš maličký už se docela slušně projevuje, akorát se vždycky předvádí jen mě - kope, že mi až nadskakuje břicho a tatínkovi se ukázat nechce. Chodím na cvičení a kurzy, docela fajn, že se spousta věcí dozvídám už teď, ale otázkou je, jak si to budu všechno u porodu pamatovat. Trochu jsem znejistěla zda jsem dobře zvolila Apolináře - bohužel celou dobu porodu s náma asi tatínek nebude moci být… na čekatelský pokoj nemůže - jsou tam ještě další ženské a tak tam chlapi nesmí, nemůže se mnou do sprchy… tak se budu snažit přijet do porodnice až budu mít trochu pocit, že už nebudu muset dlouho čekat - jenže to je asi fakt těžké. Navíc není moc příjemné, že tam jsou jen boxy a za látkovou přepážkou bude rodit další mamina. No, zaplať bůh, že mám kde rodit. V Praze je to teď opravdu problém. Jinak už jsme také našemu maličkému koupili kočárek - hluboký Peg Perego.
Tak se mějte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
22.5.08 17:46

4D UZ

Ahoj těhulky,
v pondělí (26.5) jdu do pražského gennetu na 4D UZ..byl tam někdo z vás, co mě čeká??..říkají že to není diagnostické, ale co za ty peníze (1200,– foto+CD) dostanu?, snad alespoń mimi zkontrolují (alespoň neformálně)..??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1315
23.5.08 09:44

Ahoj holky,od neděle tu prší nebo jsou časté přeháňky.Je to hrozný , nedá se jít na procházku a když tak na chvíli.Včera jsme byli asi na hodinu a půl a Toník byl chudák po tom co jsme tvrdli doma jak utržený ze řetězu.Manžel má pěknou angínu ,tak snad to nechytíme.Zatím odoláváme,ale musím zaklepat na dřevo.
Durexanko- vydrž,deprese jsou prevít,nesmíš se jim podat,jinak se utrápíš.Určitě to zvládneš a vše bude v pohodě.Je to těžké já vím,taky mám někdy takové nálady,ale spíš jsem moc smutná a nad vším moc přemýšlím.
Maufko- je to divný pocit skončit v práci.Smutné období,kor když se ti tam líbí.Ale můžeš se tam vrátit ne?Nebo chodit na návštěvy a pokecat si.Mě práce ještě před Toníkem krachla a já v tom stresu,že jsem ztratila práci zjistila že jsem těhotná a bylo po hledání práce.Musela jsem na rizikové.I když by mi práce neskončila - stejně jsme se stěhovali,tak bych se vrátit nemohla.
Mishule- já vím jak to tam chodí.Právě proto že se rodí za plentami se mi to nelíbilo a vybrala si Podolí.Tam je pokoj krásně zařízený,připadáš si jako doma.Je tam WC a sprchový kout jen pro Tebe a máš opravdu velké soukromí.Je mi líto že teď tam rodit nebudu - mají moc plno.Ale hledám si porodnici se stejným vybavením,akorát budu muset přejít na porodní sál,tak nevím nevím jestli si to ještě nerozmyslím.

Janah 09 - v Genetu jsem byla.Byli tam moc hodný a ochotný lidi,ale 4D jsme si nenechali udělat.Volali jsme tam že bychom ho chtěli a co všechno uvidíme a bylo nám řečeno že nám natočí snad jen hlavičku - nic víc.Proto jsme to nechtěli.Ale tam na monitoru mi ukázali všechno a bylo to krásný.Teď jsem byla na něčem podobným , ale s Genetem se to srovnat nedalo.Přišlo mi to jak o trošku lepší UTZ,ale tak detailně to neprobíhalo.Škoda těšila jsem se jak to bude stejné.Jiný kraj , jiný mrav.
Tak se opatrujte a pohlaďte svá bříška ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
878
24.5.08 09:22

Ahoj Holky,

pocasi se nam snad lepsi, tak uvidime. Hlavne si uzijte pohodovy vikend!!

Jani, vse nej k dnesnimu svatku :-)

Pozdravujte briska a opatrujte se pekne, ja jdu v utery na Sulivanuv test (glukoza), tak jsem zvedava. Snad mi nezakazou dobrotky, to bych nedala :-) Ale pro mimiska vse..

Pa,pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
27.5.08 03:18

JANI- Tobě taky!!!;o)..opožděně vše NEJ k svátku- hlavně zdravý, hodný mimčo..a porod bez komplikací;o)

GENNET byl super, za ty peníze to fakt stojí;o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1315
27.5.08 09:45

Ahoj holky, tak kde všichni jste? Venku je hezky ,tak se vám nechce sedět doma co? Doufám že jste všichni v pořádku a mimíškové taky.Opatrujte se.
Janah 09: tak to je super ,že to stálo za ty prachy a i zážitky.Máš celé miminko?,nebo jen tu hlavičku jak nám říkali a proto jsme od toho upustili. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
27.5.08 20:48

HAKO..ano je to výřez z 2D UZ, do kterého se vejde akorát hlavička..ale v našem případě hlavička, ručičky, a občas i nožičky(zvedala k hlavě;o)…takže mi to vůbec nepřišlo nekompletní.. :lol: … …ale samo si můžež říct, když chceš vidět jinou část těla.. a zase když půjdeš dřív(nevím -tipuju 16-20tt), tak pak uvidíš mimi celé(ale doporučeno je 24-28tt)..ale myslím, že je to jedno- mě to vážně nepřišlo málo..;o)

FOTA ( z 4D UZ) jsem přidala do „08 aneb srpen 08“, protože „náš“ termín srpen/září jsem tam nenašla :( …tak jsem ho pro jistotu zkusila znovu založit (stejný měsíc porodu)..ptz nevím kam dáváte fotky..kdyžtak to téma smažu, ale třeba se to bude hodit;o)
zatím pa těhulky, užijte si teplíčko (i když mě to teplo začíná ničit;o))-otoky, alergie na pyl..atd. :roll: :roll: ****

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
28.5.08 14:03

ahojky holčiny,
koukám, že už se nikdo moc nechodí. Asi je to jak psala Hako, že jste všechny venku a užívate teploučka.
My včera s manžou čistili bazén a dneska ho budeme napouštět. Už se těším až se v něm vycachtám!!

Pusíku, tak už jsem taky prala plínky a osušky. Koupila jsem si prací prášek Batole + aviváž Batole. A nádherně to voní.

Janičky přeju dodatečně všechno nej nej nej a krásný zdravý miminko!!!

Pa pa a dávejte na sebe a bříška pozor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.5.08 15:24

Ahoj holky,
tak abych se taky připojila - tak Jani taky přeju vše nej :srdce: ke svátku i když taky opožděně. :oops:

Tak mi moc ven nechodíme, i když bychom asi měli alespoň s klukama. Jenže mi teď pořád něco děláme. Teda manžel- ale já taky pomáhám. Teď tady děláme obklady okolo zdí. Takže všude dřevo, prach z vrtání…ještě se dělali tyče na záclony- nekupovali jsme je hotové, protože to by vyšla jedna tyč na 500kč. Takže manžel dělal vše sám. Jak se dodělá to obložení, tak už jen zbývá udělat tu síť na balkon. Ale to taky musíme počkat, až nám přijdou opravit strop na balkoně, protože nám odpadává fasáda. No ani se nedivím, dělala se naposledy před 30 rokama. Novou nám ještě nedělali a asi ani nebudou, když to chtěj prodávat. To si pak musíme nechat udělat sami. A to samé s oknama.

Jinak já fotky dávám k naší diskuzi zatím jen sem- pod příspěvky. Ale jestli teda už máme založené nějaké fotoalbum naší diskuze, tak tam taky pak můžu něco přidat.

Maufko, taky bych si s tím bazénem dala říct. Jenže mi zahradu nemáme, takže já tak jedině na balkoně v lavoru :lol:

Janniah- jak ti dopadl ten test na tu cukrovku? Napiš.

Dneska jsme byli vybrat penízky za přeplatek za služby a tak jsme hned nechali na úřadě 2 tisíce za popelnice.

Jinak zítra jedeme do toho Brna. Nejdřív se půjdeme podívat do MC Klokánek, kde má být den s betynkou a rozdávat se tam mají i dárečky. A pak se pojedeme podívat do Modřic na ten kočárek, který si pak chci objednat. Tak jsem zvědavá jaký bude v reálu. A taky hlavně na tu cestu.
Vsávat budeme v půl páté ráno. Tak jsem zvědavá co na to kluci. Půjdou spát když nejpozději, tak v osm večer. Tak snad je naženeme. O půl šesté abychom vyšli a po půl sedmé nám jede vlak do Brna (cesta na nádraží nám sice dospělím trvá tak 30 minut, ale Petřík se vždycky courá, takže já raději počítám tu hodinku). Nemám ráda spěch a nervozitu. Která teda provází vždycky naše cestování. Bohužel. To je strach, aby někdo někam nevběhl, aby nějaký blbec nenajel třeba na chodník, jako se to třeba nedávno někde stalo…

Tak já už zase budu končit. Jdeme makat.

Jinak počasí je tu opravdu nádherný, i když dneska nějak víc fouká. Ale včera nám teplota na teploměru venku na sluníčku ukazovala v půl šestý večer ještě 48 stupňů. Tak jsme si řekli, že nám zachvíli snad praskne teploměr, protože ten je pouze do 50 stupňů. :lol:

Tak se mějte moc krásně a pohlaďte svá bříška a miminka v nich. A opatrujte se. Ahoj Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
28.5.08 17:20

Ahoj HOLKY
Tak zítra jedu na tu genetiku do té olomouce, jsem už nervozní ted doufám že mimi bude v pořádku. Pokud to pude vidět co to bude tak si to nechám říc ale jenom sobě.Jsem objednaná na 9.45 tak mě prosí držte pěstičky i na nohách budu to potřebovat. Jinak je tu moc krásně sluníčko pálí až moc.Tak se mějte a dávejte na sebe pozor. PA PA

• Citovat
  • Upravit
273
28.5.08 19:12

Tak to ráda slyším, že se máte dobře :) Já asi sluníčko jen tak neuvidím, budu v práci ještě měsíc a půl :( :( :(

Zatím to zvládám po tělesné stránce dobře, ale mám docela problém ty dvanáctky ustát psychicky, problémy klientů mě teď absolutně nezajímají 8O

Pouštějí vás už sednout v tramvaji? Mě už celkem jo, bříško mi během dvou týdnů z ničeho nic vyskočilo do nevídaných rozměrů :D Ale zá:,–(ně mě nepuštějí mladé dívky, kdežto s muži všech věkových kategoriích nebyl problém…

Vaše Euphorbia

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
28.5.08 19:46

tak vidět to je..ale tady v Praze jsou lidi hulváti..a ženská mě nepustí (paradoxně)..nejčastěji mě pouštějí starší muži- např. invalidé (další paradox)..nechápu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
29.5.08 08:33

Ahoj holčinky
task se taky hlásím :-)
Začnu od konce, k té tramvaji. U nás je to Jano asi stejný, Praha - Brno, hulváti jsou všude. Přesně jak říkáš, ženský ty tě absolutně přehlíží. Mně teda zatím nepustil ani žádnej chlap, dokonce se po mně ještě dívaly kam se deru. Já se nervala k sedadlu, ale jen k tyči. S mou výško 163 je pro mně s tím břichem skoro nemyslitelný vyset na tyči. Ještě že jsem nucená jezdit MHD , bydlím ve středu mněsta,takže pokud je to trochu možný chodím všude pěšky.
Maufíku bazén taky moc závidím. Já jsem teplomil. Jak se udělalo horko, mně je najednou bezvadně. Včera v poradně , tlak naprosto ukázkovej. Všechno je v pořádku tak jsem moc ráda. Máme v plánu s manžem vyrazit někm na koupák, ale odvahu vlízt do veřejnýh koupaliště asi nenajdu. Přeci jen bojím se infekce a tak že by mně někdo mohl nakopnout.
Martinko, to máte pořádno dřinu s tím bytečkem, ale až to bude tak to bude určitě moc krásnýl
Euphorbie, teda já tě vážně obdivuju. Chodit do práce v tak vysokým stupni těhu a ještě ke všemu na 12hod no to je síla. Co na to říká tvůj doktor. Nechce tě nechat na PN, vždyť tohle je přímo hazard se zdravím, jak tvým tak miminka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
878
29.5.08 09:26

Ahoj Holky,

s temi tramvajemi atd Vam nezavidim. Ja MHD nastesti nepouzivam, protoze jezdim jen autem a tady ve meste litam pesky, takze me nikdo nenastve. Ale na prechodech me pousti vsechny auta a to jeste takove brisko nemam, ale mozna to bude necim jinym:-)

Test na cukrovku byl pekny shit. Byly jste na tom taky vsechny? U nas ve VM to ted uz delaji vsem tehulkam, tak se nas tam v pondeli seslo asi 5. Ten roztok byl pekny hnus a malem jsem ho do sebe nedostala. Nejak jsem tu hodinu vytrpela a pak jsem rychle sedla do auta a jela domu k nasim - je to jen 3 minuty a hned jsem vsechno hodila ven- teda, co zbylo :-) Strasne se mi ulevilo a pak jsem se mohla normalne najist.
Jinak vysledky budu vedet az v pondeli, protoze to pak pry posilali primo k MUDr. No snad to bude dobre:-)

Ten den jsem si myslela, ze uz do sebe sladke nedostanu, ale docela mi otrnulo :-) Ted tu mam na 5 dni kamose z Francie, tak jsem ho nabrala a jeli jsme koupit do pekarny frgale. Vzali jsme od kazde prichute ctvrt nebo pul a pak jsme si sedli u nich na terase a ladovali se. Aby toho nebylo malo, tak jsem pak jeste odpoledne sla s kamoskou a jeji malou Jolankou do mesta na zmrzku, ale to uz jsem si dala jen jeden kopecek. To byl opravdu zatezovy glukozovy test, ale celodenni :-)

Vcera jsem vyrizovala jeste nejake veci na financnim urade - v posledni chvili jeste podat priznani dane z pozemku a stavebni parcely a pak poslat potvrzeni o nemocenske do prace atd. Odpol jsme jeste na hodku a pul skocily s kamoskou tehulkou do mesta jen tak posedet na lavicce na pokec..zbyvaji ji 4 tydny :-)
Dneska asi zase vyrazim do sveho rodiste a naberu toho kamose z Francie a vyjedeme si na hory, at se jeste nadycha vzduchu, nez zase zabredne stereotypu Parize. On je tady vzdycky uplne nadseny..jeho rodice si tady koupili dum a cely ho zrenovovali - je to nadherne sidlo-oba jsou architekti. Letos se chteji definitivne prestehovat a zustat tady.

Jdu chvili zehlit a pak se budu chystat na ten vylet.
Mejte se moc hezky, pohladte pupiky a zase napiste!
A s temi hulvaty v MHD pekne zatocte!

Pa,pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí