Termín v březnu 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
405
26.7.05 06:37

Ahoj holky.

Tak jsem včera šla k doktoru, ale sestra mi řekla, že je nemocný a tak tak půjdu za týden. Takže příští pondělí. To už budu v desátém týdnu, takže by mohl třeba rovnou napsat tu těhu průkazku. :)

Berun - Tak jakej byl UTZ? Jakej byl tvůj Berunák?

Gabika - Gratuluju k oficiálnímu potvrzení těhu. :)

Strapule - nějaký těhu kurz by mě taky lákal, ale ještě chci počkat, alespon na tu průkazku, než začnu něco schánět.
A jestli si nevíš rady s Těhu metříkem, tak v některém z minulých příspěvků byl návod. Tak at si vyrobíš pěkný. :)

Kvetule25 - Já když se v posteli otočím, tak si musím nejdřív urovnat bolavá prsa. :) Každá máme asi něco speciálního. :)

Zuzzi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4921
26.7.05 08:11

Tak holky moje únorovo-březnový.

GABIKO: Gratulace k potvrzení těhu!!! Termín je parádní. Už začne být hezky!!!

A konečně o mém UTZ. Bylo to nádherný!!!! Beruňák je podle Dr. pěknej obřík, protože podle PMS jsem 9tt+1, zato podle CRL měření byl Beruňák o dva dny starší!!! Takže vyvíjí se jak má, viděla jsem bít to jeho průhledné srdíčko…rozbrečelo mě to, to je teda fakt… Otočil se k nám zádíčky, pak zase z profilu, odkud mám taky fotečku (je v nové galerii Nové snažilky 2005). Průkazku jdu extra sepsat za 10 dní 3.8. s ranní močí. Všechno je v nejlepším pořádku, roste hodně, takže mi spadl velký kámen ze srdce a teď už si to hodlám jenom užívat.

ZUZZI: V práci to budu zřejmě oznamovat dnes, ale moc se mi do toho nechce. Problém je, že je to na mě už vidět. Leda že by si říkali, že jsem hrozně ztloustla přes břicho :lol:

Takže uvidím. Podle CRL je termín 25.2.2006 tedy o dva dny dříve, ale metřík měnit zatím nebudu, uvidíme co budu mít v průkazce. Jsem šťastná!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ola
17
26.7.05 08:13

Ahoj holky,

snažím se vždycky pročíst všechny vaše příspěvky, ale vůbec už nemám přehled kolik nás tu vlastně je. Jen že furt přibyvají další, což je supr :lol:

Jinak bych se potřebovala zeptat něco ohledně prs. Ne že by se mi nějak radikálně zvětšily, spíš se vyplnily a jsou pevnější, což si manža pochvaluje 8) . Problém je ale v tom, že mě bolí bradavky, jsou poměrně hodně citlivé a prsa mám v jednom ohni, jako by měli horečku. Z počátku jsem to registrovala pouze večer, teď už i po ránu. Máte některá podobný problém, je to vůbec v pořádku? Kolegyně v práci, která má již dvě děti mě posílá k doktorovi, že prý nikdy neslyšela o tom, že by někomu takto prsa „hořely“. Opravdu nevím, jestli to není změnami v mém těle a tím, že mi asi rostou. Poraďte mi, jestli radši zajít k doktorovi nebo to nic není.

díky moc

Ola

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
26.7.05 08:41

Ola - Tedka nevím ve kterém jsi týdnu, ale mě ty prsa taky bolely hodně. Tedka už se to zmírnilo, ale bolely mě hodně hlavně ze stran a na bradavky jsem nemohla skoro ani šáhnout. Sice mě nehořely, jak píšeš ty, ale doteď si to s nima užívám. Asi se to projevuje u každýho jinak.
Zeptej se na to Dr., až půjdeš na kontrolu, ale jinak bych tam kvůli tomu asi nechodila.
 Zuzzi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
343
26.7.05 10:24

Ahoj!

Právě jsem se vrátila od Dr.. Vše je v pořádku, srdíčko krásně tluče a mimísek se pěkně vrtí :D. Jen tu fotku zase nemám :( , Dr. má rozbitý tisk na UTZ, tak za 14 dní na další kontrole..... To mi budou dělat všechny náběry a dostanu těhu průkazku!
Podle měření bude asi náš mimís o týden mladší 8tt+4, TP to počítalo 3.3.2006 (dle MS 24.2.2006). Na změnu metříku počkám do dalšího UTZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4921
26.7.05 10:38

Viki, to je pešek viď a já se moc těšila na tvojí fotečku!!! Ale víš co hlavně že je všechno v naprostém pořádku a mimi je takové jaké má být!!! I když je třeba mladší. Po UTZ uvidíš, já jsem taky zvědavá co mi Dr. napíše do těhuprůkazky, ale asi se bude řídit PMS tedy termínem 27.2. ne 25.2. podle velikosti.

Tak se opatruj i mimíška a raduj se jakého to máš šikovného prcka v bříšku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
343
26.7.05 11:27

BERUN - máš pravdu, neva, že nemám fotku, hlavně, že je cipísek v pořádku :D .
Už jsi těhu oznámila v práci? Jak reagovali?

Holky nemáte problém s pletí a vlasy? Mě se začaly hodně mastit vlasy, každý druhý den je musím mýt a na bradě se mi začali rojit beďary :( , včera se mi dokonce pod nosem udělal opar :! Bezva! Vypadám jak ptakopysk … Mimísek mi asi bere nějak moc vitamínků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4921
26.7.05 12:28

Viki: jo jo, říkala jsem to v práci, vzali to celkem v pohodě, teď budeme společně vymýšlet náhradu za mě.

Já jsem absolutní puberťák!!! Vlasy se mi mastí a můj obličej, to je vážně hrůza, někdy se manželovi divím, jak se na mě může dívat :lol:
Břicho jako kdybych se přežrala, obličej samý pupen, mastné vlasy a neustálá únava, už druhý týden se přemlouvám, že se s ním budu tulit. Chuť by sice byla, ale energie už ne…Prostě vždycky dřív padnu za vlast.

Dneska jsem úplně grogy, proto se sbírám z práce a jedu domů MHD-bude to zážitek, ale snad to zvládnu. Musím do postele jinak se uzývám!!!

pa pa Berun

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1668
26.7.05 12:31

BErun, Viki: gratuluji k prospívajícím mimískům.!
Jéé vy mě tak vždycky navnadíte, jak se tam mískové hezky mrskaj, že sem natěšená jako blecha. Ach jo a to já uvidím kapříka až za 2 týdny. To je doba!

Holky v kterém týdnu vám začali růst pupíky? Teda pokud užvám začali růst. Já sem dneska 6tt+5 a mám břicho nafouké jako ve 4 měsíci :-))
HLAvně tedy večer.
A co těhu oblečení už ste po nějakém koukali? Ono to je asi brzo, protože co sem koukala na oblečení na netu, všechno je to až na větší břicha. Mě by se tedy líbili ty džíny s tím vysokým pasem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1668
26.7.05 12:33

JInak co se týče vlasů a pleti. JE to tak děs. Sem jako v pubertě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
26.7.05 13:03

Holky, super, že vám mimísci tak pěkně rostou :lol:
S pletí a vlasama je to hrůza - jak tady někdo psal jsem také jak puberťák 8O A Hlavu bych si mohla mít každý den.

Kvetule - pupik uz mi také pomalu narůstá a ani ráno nesplaskne. No co se dá dělat, dlouho to asi tajit už nebudu i když jsem chtěla počkat a říct to až na konci prázdnin. Pohodlně se vejdu se už jen do jedněch kalhot - Snad bude teplý srpen a budu moct nosit šaty. A včera jsem si koupila větší podprdu. S ostatním počkám až na září. Nechci zbytečně nakupovat věci a pak být o to víc zklamaná kdyby se něco stalo přece jenom jsem teprve 8+4tt.

Ryšavka

• Citovat
  • Upravit
656
26.7.05 13:35

Ahoj holčiny,
tak jsem se vrátila od dr. Teda vzaly jsme to ještě přes město a dobrý obídek…

Naštěstí (ťuk, ťuk, ťuk) je miminko v pořádku, jen mám u placenty malý hematom. Ten by se měl vstřebat. Dostala jsem injekci nějakých hormonů a poučení - více se šetřit, nechodit na dlouhé procházky no a hlavně netahat nic těžkého. Tak si teď budu muset s malou dávat více pozor. A s váhou jsem šla dolů 3,5 kg :?
Teda já jsem byla tak vyplašená… Doufám, že už je to za mnou.
Malá spí tak toho jdu využít a jdu si taky lehnout. Jsem KO.
Pa M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
26.7.05 15:15

Holky,
chtěla jsem se zeptat jak to máte se sexem v době těhu. Jde mi o to, že včera (zase jednou po dlouhé době) jsme spolu dováděli a mě dnes docela bolí v podbřišku. Tak nevím. Doufám, že to není nic vážného. Stalo se některé z vás něco podobného. Mislím, že to bude tím jak se děloha roztáhla a prostě tam není tolik místa pro nic jiného.
Díky Ryšavka

• Citovat
  • Upravit
27
26.7.05 15:56

Ahoj holky, tak se zase po nějaké době hlásím. Nějak mi není dobře (proč asi), a nejsem schopná secět u počítače a něco psát. Někdy se mi nechce ani mluvit, jak se cítím zle. Snad to brzo přejde (u 1. těhotenství mi bylo zle do 21. týdne), tak doufám, že se to nebude opakovat a v tom slibovaným 12. týdnu to odezní.
V pátek jdu na kontrolu k doktorovi a měl by mi dělat UTZ, už se nemůžu dočkat. Na UTZ v 5t+5 byla vidět dutinka, ale mimi se neukázalo, tak doufám, že teď už to bude vidět všechno tak, jak má být.
Jak jste tady psaly o těch jiných termínech podle UTZ, tak ono se to bude měnit každý UTZ, takže většina doktorů stejně bere za směrodatné datum podle PM. V prvním těhu jsem měla vypočítaný termín na 5.2., a podle UTZ to bylo 3.2., 31.1., 28.1. A nakonec jsme rodili v 29.1., ono to je stejně jen přibližný, jen 5% dětí se rodí v termínu.
Tak se všichni držte a někdy zase ahoj.

http://tickers.TickerFactory.com/…d46/preg.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
26.7.05 15:58

Ahoj holky,
zdravim vas vsechny…s chuti jsem si precetla vase prispevky. Gratuluju vsem ke krasnym zazitkum z UTZ, je to parada, co?

Ja jdu 2.8. na dalsi ultrazvuk. Chtela bych si taky odnest fotku´…nabidl vam to dr. sam nebo jste si o ni rekly? A jak na to reagoval dr? Manza by to chtel moc videt…

Bricho uz mam fakt velky, nenamaham se zapinat si kalhoty, takze na knofliku mam gumicku a pres to delsi triko…Nejakou dobu to takhle urcite pujde maskovat.

A jeste druhy dotaz: Jak jste na tom s vahou?

Polarka
(Oniko, moc me to mrzi…clovek jen tezko hleda slova…)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex