Tesco plíny

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
TP
2782
1.12.06 18:13

já taky používám fialové tesco plíny a přijdou mi nejlepší. ted o víkendu byly v akci v Praze 2+1 zdarma !!! škoda že to byla jen víkendová akce :-(

máte někdo zkušenost s Tesco plínkama těma bílejma (nejlevnější Tesco značka) ? manžel mi je jednou omylem koupil, protože měli dofialova obal ..... Přijdou mi že jsou hrozně igelitový, tak jestli pak mimča nejsou opruzený …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
1.12.06 19:42

:D :D ahojky :D :D no já se igelitkám vyhýbala obloukem, když se malý narodil, tak mi je švagr koupil v Albertu (já myslím, že tesco i albert mají ty igelity podobné) a navíc bylo léto a malý byl furt červený, tak jsem nedávala …
Teď když má přes rok, tak mu je občas koupím, hlavně když má „kadící“ období, ona ta cena není špatná a už se neoprudil a navíc už není léto a taky ty plíny dost zadrží …
Takže jsem změnila názor.

Když jsme byli na noc v nemocnici, tak mi manža koupil igelity z Kauflandu, a ty byly hrozné-byly pořád pročůrané.

Myslím, že když koupíš menší balík a vyzkoušíš, tak uvidíš, jak vám sednou.

Fialové tesco jsou fialové tesco :wink:
Ahojky I.

• Citovat
  • Upravit
Tattiana
3.12.06 19:45

:D :D ahojky :D :D tak jsem si v Tesku včera koupila balík těch jejich levných igelitových plen a jsou úúúúplně stejné jako z Alberta, tutiž jsou pro nás vyzkoušené a používáme je . Záleží jen na „citlivosti“ miminka, ale já bych je maličkému miminku nedávala. Kamarádka na nich „jede“ právě už od miminka a pořád jsou (2roky) bez opruzenin i dalších problému.

Ahojky i.

• Citovat
  • Upravit
5591
4.12.06 12:32

prosím o radu,pořád slyším chválu na Tesco pleny,ale mají tři druhy:bílé,modré a fialové.Jaký je rozdíl mezi modrými a fialovými?Už jsem měla v koši ty modré,v domnění,že to jsou ty super,ale o kousek dál našel manžel fialové.Nevzala jsem ani jedny,jsem zmatená.poradíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TP
2782
4.12.06 17:35

ty bílé a modré jsou ty samé = igelitové
fialové = jsou ty lepší, nejsou igelitové, hodně podobné Pampers

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6597
4.12.06 17:40

Modrý jsem ještě neviděla. Měli jsme fialový, kupovaný v akci ( jinak se nevyplatí…Huggies vychází nastejno ) a byli moc fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
4.12.06 17:48

:D :D ahojky :D :D

igelitové pleny jsou baleny v bílém to je starý obal a modrý je nový , ne???
„papírové“ pleny jsou stále baleny ve fialovém za 259,– Kč

Ahojky I.

• Citovat
  • Upravit
15326
4.12.06 19:51
ivik21 píše:igelitové pleny jsou baleny v bílém to je starý obal a modrý je nový , ne???

přesně tak, iviku.
a na fialové opravdu mají krásnou slevu, 10,–- Kč!!!!! :D
moc jsme je tady chválily, tak už je neslevní :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
4.12.06 21:35

Ahoj holky, taky běžně kupuju fialky z Teska, ale teď jsem zblbla a koupila v akci dva balíky Huggies® Super-Flex. Už jsem je párkrát měla a byly dobré. Teď jsem z nich docela rozčarovaná, po krátké době jsou na povrchu jakoby mokré. Malý už měl i vlhké bodyčko. Na noc je používat vůbec nemůžu. Máte taky takovou zkušenost?
 Věra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
5.12.06 09:16

:D :D no mám zkušenost s mokrým povrchem u Pampers sleep&play 8O 8O u fialových tesco jen výjimečně, když „zapomenu“ přebalit … Ale jo stává se to, malý totiž pije několik láhví čaje přes den a celou láhev najednou :evil: , takže je mokrý často, ale spíše se ho snažím dávat na nočník.

Ty igelitky nepromoknou, ale malý si je pročůrá „bokem“, že mu to teče po nožkách 8O 8O , takže si vyber …

• Citovat
  • Upravit
343
6.12.06 10:19

taky máme vyzkoušené fial. plíny a jsou super. Akorát, že už nám docházejí, nevíte budou těď někdy v akci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
12.12.06 12:28

Ahojky,
od kamarádky mám potěšující zprávu, že snad fialové tesco plíny budou od 13.12. v akci za 199Kč. Tak snad je to pravda :lol:
 Magda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
12.12.06 12:31

Jojo taky jsem to videla v letaku a tusim ze k nim jsou ubrousky zdarma, ale nejsem si jista. Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TP
2782
12.12.06 17:18

ahoj holky, nový leták Tesca se již dá stáhnout z jejich webu a ty plenky opravdu stojí 199,90 + ubrousky zdarma Tesco, platnost je od zítra do 17.12 !!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
343
12.12.06 23:05

TP díky :-)).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie